Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar moralim çok bozuk, biliyorsunuz 2 klomen denemesinden de sonuç almamıştım. Bu ay yine 3. Deneme için doktora gittim, daha önceki doktorum 3 ay klomen deneriz olmazsa hsg demişti.

Bu ay gittiğim doktor klomen vermedi, sürekli klomen vermenin anlamı yok dedi. Benim yapabileceğim bir şey kalmadı, özele gidip hsg çektirebilirsin biz çekmiyoruz dedi. Hocam klomensiz yumurta takibi mi yapsak dedim klomensiz takip yapmanın bir anlamı yok dedi, mal gibi kaldım kısacası. Hsg den çok korkuyorum, bu ay klomende olsun diye çok dua ediyordum. Eve geldim şimdi açıkçası hiçbir şey yapmak istemiyorum, ağlayıp duruyorum artık sinirlerim çok bozuldu
Anestezili çektirirsin bu ay kafanı rahatlat eylülde daha toparlanmış olarak çektirirsin sıkma canını

Salı günü okullar açılıyor, gelmem imkansız gibi. Geçen hafta oradayım ama hsg çekilmek hiç aklıma gelmedi, yakın illeri araştırırım bi
Canım merhaba. Mümkünse imkan yaratıp cevat bayrakta çektirmeni tavsiye ederim. Ben bulunduğum şehirde anestezili yaptırmama rağmen bana hidrosalpinks dediler. Belki hatırlarsın aynı başlıklarda bulunuyoruz. Çok şükür ki cevat bayrakta C kollu ile çekilmeye gittim istanbula. Bambaşka bir sonuç çıktı. Mümkün değilse yapacak bişey yok tabi ama mümkünse mutlaka oraya git

Kızlar eyer sperm düşüklüğünden dolayı bebiş olmuyorsa kesinlikle promenks deneyin derim ilk çocuğuma hamile kalmak istedgimde doktor 2. Bebegimiz iin önermişti ve 1 ay sonra hamile kaldığımi öğrendim 5 yıl sonra 2. Bebeğimizi düşünmeye başladık 6 ay denedik ve olmadı tekrar kullandı eşim o ilacı ve şükür ki gene 1 ay sonra hamile kaldım şuan hamileyim biraz pahalı ama kesinlikle deger

Kızlar laboquick mi daha iyi innovita mı? Laboquick internette 30 lh+2 gebelik +1 erken gebelik 75 tl kargo ücretsiz

İnnovita 30 lh+5 gebelik 80 +14 tl kargo ücreti. Laboquick daha makul duruyor ama deneyenler hangisini önerir? A R Y A A R Y A Hali Hali Z zahrada LeyLA84db LeyLA84db
canım ben laboquick ovulasyon kullanıyorum. piki miki tam gösteriyor:)

Kızlar laboquick mi daha iyi innovita mı? Laboquick internette 30 lh+2 gebelik +1 erken gebelik 75 tl kargo ücretsiz

İnnovita 30 lh+5 gebelik 80 +14 tl kargo ücreti. Laboquick daha makul duruyor ama deneyenler hangisini önerir? A R Y A A R Y A Hali Hali Z zahrada LeyLA84db LeyLA84db
Tatlim ben ovu 2 aydir denemiyoeum ama ebru ceylandan aldiklarimdan cok menundum. Laborick hic kullanmadim ama acikcasi bana guven de vermiyor oyuzden innovita cok daha iyi olabilir. Strip satiyor onlar sanirim.

Kızlar eyer sperm düşüklüğünden dolayı bebiş olmuyorsa kesinlikle promenks deneyin derim ilk çocuğuma hamile kalmak istedgimde doktor 2. Bebegimiz iin önermişti ve 1 ay sonra hamile kaldığımi öğrendim 5 yıl sonra 2. Bebeğimizi düşünmeye başladık 6 ay denedik ve olmadı tekrar kullandı eşim o ilacı ve şükür ki gene 1 ay sonra hamile kaldım şuan hamileyim biraz pahalı ama kesinlikle deger
bizim ondan olmuyor ya:KK43: bat 1 eylül benim:KK43:
2 eylül e de tesadüf haftalar öncesinden alabildiğimiz randevusu var eşimin. ünv hastanesinde ürolojiye. oraya bi gidelim de, yeni bir sperm testi verecek. ona göre eylül ayı çalışmalarına bu takviye ile başlayalım:KK43:

bizim ondan olmuyor ya:KK43: bat 1 eylül benim:KK43:
2 eylül e de tesadüf haftalar öncesinden alabildiğimiz randevusu var eşimin. ünv hastanesinde ürolojiye. oraya bi gidelim de, yeni bir sperm testi verecek. ona göre eylül ayı çalışmalarına bu takviye ile başlayalım:KK43:
Kesinlikle tavsiye ederim isterseniz doktorunuza söyleyin o yazsın biraz daha uyguna gelir

kızlar bir şey sormak istiyorum bilgisi olan cevap verebilir mi ?
25 haziran tarihin de reglim 3. günü kan ve idrar testi vermiştim.
LH 5,05
FSH 9,34
estradıol 30 çıkmıştı.
bu değerler sizce nasıl ?
Gayet normal kuzu kendini paniklettirme.. Benimki de FSH 5.5, LH 6, Estradiol 46.3 çıkmış.

• Beğen
Reactions: kdv
X