- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.161
amiiiin her ay hüsran çalıyor çanlar ama bu ay belki bir ümit diye bekliyorum sanki bu ay ne değiştiyse :)ayyy ne güzel çifte kutlama yaparsınız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiiin her ay hüsran çalıyor çanlar ama bu ay belki bir ümit diye bekliyorum sanki bu ay ne değiştiyse :)ayyy ne güzel çifte kutlama yaparsınız inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)inşallaaahhhh Rabbım ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın kımsenın kucagını boş koymasın
kan görene kadar her şeyy olabilir her şeyyyyyTanışsın tabi teyzesinin kuzusu bende bu ay da yok balım güzel haber sabah test yaptım negatif çıktı bata 4 gün var diğer aya inşallah
Evet tek umudum ovulasyon yapmadım bu ay geç döllenme ihtimali varkan görene kadar her şeyy olabilir her şeyyyyy
kız manyaksın bu ne cesaret yiğidim D: olmazsa valla ovulasyona tekrar başlayana kadar her sabah mesaj atarım durmadanEvet tek umudum ovulasyon yapmadım bu ay geç döllenme ihtimali var
ay direk bunu alayım o zaman. adamın gözü dönmez demi lasdjsdjlasdjlproxeed plus çok fark ediyor fiyatı pahalı ama çok etkili bir vitamin
yok öyle ağır bir vitamin değil içerisinde l karnitin falan var azdırmak için değil yani onun için epimedyum kullanması lazım :))ay direk bunu alayım o zaman. adamın gözü dönmez demi lasdjsdjlasdjl
he yok ona gerek yok :) proxeed plus yeterli kalır :)yok öyle ağır bir vitamin değil içerisinde l karnitin falan var azdırmak için değil yani onun için epimedyum kullanması lazım :))
Ay gün aşırı denedik bu ay da nasıl olsa bi güne denk gelir diye düşündüm sen yaparsın canım biliyorum senikız manyaksın bu ne cesaret yiğidim D: olmazsa valla ovulasyona tekrar başlayana kadar her sabah mesaj atarım durmadan
Aşılama yaptırmadım baska hekime gıttım gene iğne oldum ve gene tutmadı sen ne yaptın nasıl gidiyor tedavın bulent beydeSElam canım, sen de Bülent Kars hocama gitmiştin. Sonrada neler yaptınız Mart ayından beri. Aşılama nerede yaptırayı düşünüyorsun?
Aynen kuzu 3. Ay denemesinde hsg istedi benden eşimden ve benden 1 sayfa dolusu test istemişti. Sonra şimdiki doktorum testlere baktı iyi niyetli istendiğini düşünmüyorum sperm testini anladık tamam da diğer testleri tüp bebekten önce istiyoruz ne alaka demişti, öyle anladık niyetini ay çok fenaydı yazmıştım buraya da.git git yüzüstü yap avokadonu ye ovulasyonunu yapp ne bakıyorsun sen cidden sanki tüp bebek denedik 4-5 kere de o olmadı. başından atası gelmiş bu ay lariye aşırı hissettim emindim güzel haber gelceğinden bak bu ayda senden öyle enerji alıyorum inşş güzel haber olcakkkk. L Larissa ilk bir doktora gitti kızı depresyona soktu git tüp bebeğe çocuğun olmaza getiriyodu lafı öyle testler istedi ki adam utanmasa annen baban da bu testleri yapsın diyecekti yani sonra doktor değiştirdi bir rahatlattı bir rahatlattı sonuç güzel oldu.
Canım bekle bakalım hiç ne canını sıkma. Doktor arkadaşım bana 0.küsürlü değerler normal olan hep öyle çıkıp bu sefer 1.20 çıktıysa hamile değilsen de vücudun kendini hazırlıyor olabilir demişti. Belki de böyledircanım ya bugünde ben lari nin gazı ile verdim kan. size yazmadım da baktım şimdi 1,20 yine. yani bişi olsaydı zaten ufakta olsa bi artış olurdu. gün aşırı iki kat diyor ya sonuçta. amaan tmm . sessizce bekleyeceğim bat ı
böyle umutlanıp üzülüyorum valla..Eki Görüntüle 2906809
K kizkizakiz zaten 1 aylık mola yeter tıpış tıpış ovuyakız manyaksın bu ne cesaret yiğidim D: olmazsa valla ovulasyona tekrar başlayana kadar her sabah mesaj atarım durmadan
e en mantıklısı gün aşırı zaten illaki denk gelir ya hep mi sağ gösterip sol vuracak bu spermler :)Ay gün aşırı denedik bu ay da nasıl olsa bi güne denk gelir diye düşündüm sen yaparsın canım biliyorum seni
Üzülme ya geç olsun güç olmasın daha var gününe belki geç döllenmiştir Allahtan umut kesilmez
Nasip kızlar alıştım negatiflere zaten.. Bir yıldır hazırlayamadı vucüt kendini bu neymiş yaCanım bekle bakalım hiç ne canını sıkma. Doktor arkadaşım bana 0.küsürlü değerler normal olan hep öyle çıkıp bu sefer 1.20 çıktıysa hamile değilsen de vücudun kendini hazırlıyor olabilir demişti. Belki de böyledir
Adetin 2.günü randevum var bide ona gideyim sonra devam kuzuK kizkizakiz zaten 1 aylık mola yeter tıpış tıpış ovuya
Valla vuruyor galiba yok çünkü olmuyor artık eşimden şüphelenmeye başladım bu ay bide o gözükecek doktora bakalıme en mantıklısı gün aşırı zaten illaki denk gelir ya hep mi sağ gösterip sol vuracak bu spermler :)
kesinlikle görünmeli belki de zaman boşa işliyor tedavi olur o ay olur belki deValla vuruyor galiba yok çünkü olmuyor artık eşimden şüphelenmeye başladım bu ay bide o gözükecek doktora bakalım
İnşallah canım çok gönüllü değil kendisi ama ikna etmeye çabalıyorumkesinlikle görünmeli belki de zaman boşa işliyor tedavi olur o ay olur belki de
Merhaba tebrik ederim. Topiclerden ismine aşina olduğum kişilerden böyle haber gelince daha da mutlu oluyorum Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah.isten izin alacak gibi degil kuzum ogleye kadar sabredicem . Bir de kaset yaptim o silik cikti ama cay fln icmisti seyreltmistir belki . 4 gun gecti reglim. insallah vardir kuzum ben insallah sana da en kisa zamanda verir Allahim bu da kaset olan.Eki Görüntüle 2906567