Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
git git yüzüstü yap avokadonu ye ovulasyonunu yapp ne bakıyorsun sen cidden sanki tüp bebek denedik 4-5 kere de o olmadı. başından atası gelmiş bu ay lariye aşırı hissettim emindim güzel haber gelceğinden bak bu ayda senden öyle enerji alıyorum inşş güzel haber olcakkkk. L Larissa ilk bir doktora gitti kızı depresyona soktu git tüp bebeğe çocuğun olmaza getiriyodu lafı öyle testler istedi ki adam utanmasa annen baban da bu testleri yapsın diyecekti yani sonra doktor değiştirdi bir rahatlattı bir rahatlattı sonuç güzel oldu.
Aynen kuzu 3. Ay denemesinde hsg istedi benden 😂eşimden ve benden 1 sayfa dolusu test istemişti. Sonra şimdiki doktorum testlere baktı iyi niyetli istendiğini düşünmüyorum sperm testini anladık tamam da diğer testleri tüp bebekten önce istiyoruz ne alaka demişti, öyle anladık niyetini 😂😂 ay çok fenaydı yazmıştım buraya da.
O yüzden asla bozma moralini, sana iyi gelicek ve seni motive edicek bi doktor bul onunla devam et 🙏🏼 Stres de yapma her şey güzel olucak elbet Selizay Selizay

canım ya bugünde ben lari nin gazı ile verdim kan. size yazmadım da:KK43: baktım şimdi 1,20 yine. yani bişi olsaydı zaten ufakta olsa bi artış olurdu. gün aşırı iki kat diyor ya sonuçta. amaan tmm . sessizce bekleyeceğim bat ı :KK43:
böyle umutlanıp üzülüyorum valla..Eki Görüntüle 2906809
Canım bekle bakalım hiç ne canını sıkma. Doktor arkadaşım bana 0.küsürlü değerler normal olan hep öyle çıkıp bu sefer 1.20 çıktıysa hamile değilsen de vücudun kendini hazırlıyor olabilir demişti. Belki de böyledir 🤷🏻‍♀️🤲🏻🤲🏻

Üzülme ya geç olsun güç olmasın daha var gününe belki geç döllenmiştir Allahtan umut kesilmez

Canım bekle bakalım hiç ne canını sıkma. Doktor arkadaşım bana 0.küsürlü değerler normal olan hep öyle çıkıp bu sefer 1.20 çıktıysa hamile değilsen de vücudun kendini hazırlıyor olabilir demişti. Belki de böyledir 🤷🏻‍♀️🤲🏻🤲🏻
Nasip kızlar 😔😔 alıştım negatiflere zaten.. Bir yıldır hazırlayamadı vucüt kendini bu neymiş ya🥴🥴

😀 isten izin alacak gibi degil kuzum ogleye kadar sabredicem . Bir de kaset yaptim o silik cikti ama cay fln icmisti seyreltmistir belki . 4 gun gecti reglim.😇 insallah vardir kuzum ben insallah sana da en kisa zamanda verir Allahim🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bu da kaset olan.Eki Görüntüle 2906567
Merhaba tebrik ederim. Topiclerden ismine aşina olduğum kişilerden böyle haber gelince daha da mutlu oluyorum 😌 Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah.

X