Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de şaşırdım ilk idrar değil bide ona rağmen ve en az 6 gün var, belki daha fazla :KK70: trendyoldan all kupon tanımlanmıştı şansıma tanesi 14-15 tl ye geldi inanılmaz :KK70::KK70:
Benim bu ay olmadıysa diğer aylar olmaz. Benim kv Antalya sıcağından gelip bizde kaldı. Bizde onun gözünün içine baka baka zamanında geldin der gibi ikinci banyoyu boşalttık. Saolsunuz beyimiz saçlarını kurutamadan yatamaz.. Oturduk onunla beraber 5m uzatma kablosu aradık :KK70: Resmen kadına gecelerimizin içine ettin muamelesi yaptık :KK70: Buna rağmen olmadıysa birşey daha da olmaz gibi.. Ama en azından Tüpler dışında herşeyi incelettim. Bir sorun çıkmadı :KK70:

Bana da anca bileklik küpe kuponu gelsin :KK70: Ayy ben ovulasyon yapmayı bile düşünmüyorum =)
ben ovulasyon olmasaydı 2-3 gün üst üste yapıp bırakırdım. ama benim pik ve tamamen silinmesi 5günü buldu ve kesin kaçırırdım yine. geçen ay da çatlamayı değerlendirmedik mesela ertesini değerlendirdik hop kaçtı. ya spermler 3 gün yaşıyo deniyo ama bilemiyorum ertesi güne anca idare eder gibi geliyo bana :KK70: ama stress oluyorum diyosan yapma tabiki

ben ovulasyon olmasaydı 2-3 gün üst üste yapıp bırakırdım. ama benim pik ve tamamen silinmesi 5günü buldu ve kesin kaçırırdım yine. geçen ay da çatlamayı değerlendirmedik mesela ertesini değerlendirdik hop kaçtı. ya spermler 3 gün yaşıyo deniyo ama bilemiyorum ertesi güne anca idare eder gibi geliyo bana :KK70: ama stress oluyorum diyosan yapma tabiki
Stres yapmaktan ziyade oluruna bırakmak istiyorum artık. Ovu testini yapmak bende stress.. 1 tuvalet var.. Bu yazda 2 saat susuz kal sonra tuvaletin boş olmasını bekle... Sonra çöpü ile uğraş.. Ayy hiç gerek yok =) Döveceğim çocuğu bu kadar nazlı doğurmak istemiyorum :KK70: Bütün akademik işlerimi bıraktım bununla uğraşıyorum. Kendi işlerime bakmak istiyorum artık...

Sen şimdi Nisan annesi mi oldun mayıs annesi mi? Ayy çok mutluyum durup durup içim kıpır kıpır oluyor :KK70: Maşallah darısı Hali Hali ile A R Y A A R Y A başına inş bu ayy diğer takip listem :KK70:

Sen şimdi Nisan annesi mi oldun mayıs annesi mi? Ayy çok mutluyum durup durup içim kıpır kıpır oluyor :KK70: Maşallah darısı Hali Hali ile A R Y A A R Y A başına inş bu ayy diğer takip listem :KK70:
Tahmini olarak mayıs ortası gibi duruyor 🙈 ayy darısı gerçekten size bu ekiple devam etsek ne kadar güzel olurr ❤️❤️

Rabbim yakın zamanda güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah. Biraz rahatlat kendini lütfen 🙏🏻
Amin kuzum inşallah.. Napalım.. Nasipte ne varsa o işte🤷‍♀️
Ama bak erken testte nasıl çıktı filtresiz 😂 az önce yaptım bunu hatıra kalsın bari bi test diye. Ben de kendimden bu değerlerde bekliyodum ama 7 de değil yaaa cidden çocuğun da şansına anası böyle çıktı napsın :KK70:
Valla işte gerçekten varsa böyle çat diye çıkıyor erken testte 😍
Buaksam doktorumla konustum daha cok yeni tebrikler ama 4 gun sonra kan verin oyle goruselim dedi. 4 gun kim bekleyecek🤔😂
Ahaha doktorlar hep böyle temkinli 😄 aman kuzum olsun bekledin bu kadar, bi 4 güncük daha bekle bakalım ❤️

X