- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.141
19unda benimde. Bekliyorum bakalım. Zaman geçmiyo böyle beklerkenGeçen çarşamba yumurtlama olmuştu canım senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19unda benimde. Bekliyorum bakalım. Zaman geçmiyo böyle beklerkenGeçen çarşamba yumurtlama olmuştu canım senin?
pharmaton zinco 220 ve sıvı l'arginin üçlüsünü kullanan varmesela ne yapabilirim vitamin olarak ?
keesınlıkle bende aynıyım her ay belırtı yasayıp kırmızıları goruyorumah bu psikoloji her şeyi duman ediyor :)
evet canım yemekten once bır tatlı kasıgıKeçiboynuzu pekmezi aç karnına mı?
git git yüzüstü yap avokadonu ye ovulasyonunu yapp ne bakıyorsun sen cidden sanki tüp bebek denedik 4-5 kere de o olmadı. başından atası gelmiş bu ay lariye aşırı hissettim emindim güzel haber gelceğinden bak bu ayda senden öyle enerji alıyorum inşş güzel haber olcakkkk. L Larissa ilk bir doktora gitti kızı depresyona soktu git tüp bebeğe çocuğun olmaza getiriyodu lafı öyle testler istedi ki adam utanmasa annen baban da bu testleri yapsın diyecekti yani sonra doktor değiştirdi bir rahatlattı bir rahatlattı sonuç güzel oldu.Aşırı gıcık oldum canım öyle böyle değil. Gözünün içine bakıyoruz orada böyle ruhsuz ruhsuz oluyorlar ya deli oluyorum, zaten ultrasonla karnıma bakması 20 sn bile sürmedi. Ne gördüyse.. Resmen senin için yapabileceğim başka bir şey yok dedi kaldım öyle. Bu ay bitkisel gidicem, olmazsa önümüzdeki ay hsg mecbur off off
denicem bu keçiboynuzu özünü ve proxeed plusubenim eşim proxeed plus kullandı bitkisel olarak sadece keçi boynuzu özü yedirdim başka bir şey kullanmadı bir de d vitamini kullandırttım ben
aç tok karnına falan fark ediyor mu ? günde kaç defa bir demerhaba canım, esın ıcın kecıboynuzu pekmezı ve kecıboynuzu kaynatıp verebılırsın.
bende bat 31. agustos dun test yaptım negatıf
canım ya bugünde ben lari nin gazı ile verdim kan. size yazmadım da baktım şimdi 1,20 yine. yani bişi olsaydı zaten ufakta olsa bi artış olurdu. gün aşırı iki kat diyor ya sonuçta. amaan tmm . sessizce bekleyeceğim bat ıEvet canım benim bir hafta sonra 8,43 çıktı. İki gün sonra 48,62 sonra 245 sonra 600 idi. Yarın tekrar vereceğim.
ayyy ne güzel çifte kutlama yaparsınız inşallahkeşkeeeeeeeee aynı zamanda 2 eylül evlilik yıl dönümümüz 2 eylül sabahı yapacağım ama bat 7 eylül inşallah moralim bozulmaz :/
unutursa yataken ıcıyor ama genelde aç karnına. ıkı kere ıcıyor . bakalım uc aydır da bır takvıye kullanıyor. ınsallah deger yukselırdenicem bu keçiboynuzu özünü ve proxeed plusu
aç tok karnına falan fark ediyor mu ? günde kaç defa bir de
oh skala genişmiş :)pharmaton zinco 220 ve sıvı l'arginin üçlüsünü kullanan var
çakşır suyu keçi boynuzu özü veya kürü kullanan var
proxeed plus kullanan var
evicap kullananlar
bildiklerim. unuttuklarımda vardır.hepsinin beraber kullanan olduğuna eminim
ayyy inşallahh çok teşekkür ederim sabırsıızlığın sonu işte erken öğrenmek ve mini değerleranaaaaa kızzzzz hamilesin valllaaa hadi yiisin artar inaşşah da sağlıcakla
çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizden bekliyoruzzYaaa çok çok sevindim umarım sağlıklı ilerler ve kucağınıza almak nasip olur darısı bize
e teyzesiyle tanışmasın mııı arayı açma kuzum senden naberrr hadi bi güzel haber de sen ver inşallahh
amin inşallah canım çok teşekkür ederimunutursa yataken ıcıyor ama genelde aç karnına. ıkı kere ıcıyor . bakalım uc aydır da bır takvıye kullanıyor. ınsallah deger yukselır
bu ay son olur inşallahkeesınlıkle bende aynıyım her ay belırtı yasayıp kırmızıları goruyorum
canım ya bugünde ben lari nin gazı ile verdim kan. size yazmadım da baktım şimdi 1,20 yine. yani bişi olsaydı zaten ufakta olsa bi artış olurdu. gün aşırı iki kat diyor ya sonuçta. amaan tmm . sessizce bekleyeceğim bat ı
böyle umutlanıp üzülüyorum valla..Eki Görüntüle 2906809 e ya
Moralimi yerine getirdin teşekkür ederimgit git yüzüstü yap avokadonu ye ovulasyonunu yapp ne bakıyorsun sen cidden sanki tüp bebek denedik 4-5 kere de o olmadı. başından atası gelmiş bu ay lariye aşırı hissettim emindim güzel haber gelceğinden bak bu ayda senden öyle enerji alıyorum inşş güzel haber olcakkkk. L Larissa ilk bir doktora gitti kızı depresyona soktu git tüp bebeğe çocuğun olmaza getiriyodu lafı öyle testler istedi ki adam utanmasa annen baban da bu testleri yapsın diyecekti yani sonra doktor değiştirdi bir rahatlattı bir rahatlattı sonuç güzel oldu.
Üzülme ya geç olsun güç olmasın daha var gününe belki geç döllenmiştir Allahtan umut kesilmezcanım ya bugünde ben lari nin gazı ile verdim kan. size yazmadım da baktım şimdi 1,20 yine. yani bişi olsaydı zaten ufakta olsa bi artış olurdu. gün aşırı iki kat diyor ya sonuçta. amaan tmm . sessizce bekleyeceğim bat ı
böyle umutlanıp üzülüyorum valla..Eki Görüntüle 2906809
rıca ederım canım sende dene ınsallah ıse yararamin inşallah canım çok teşekkür ederim
proxeed plus çok fark ediyor fiyatı pahalı ama çok etkili bir vitamindenicem bu keçiboynuzu özünü ve proxeed plusu
aç tok karnına falan fark ediyor mu ? günde kaç defa bir de
Tanışsın tabi teyzesinin kuzusu bende bu ay da yok balım güzel haber sabah test yaptım negatif çıktı bata 4 gün var diğer aya inşallahayyy inşallahh çok teşekkür ederim sabırsıızlığın sonu işte erken öğrenmek ve mini değerler
çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizden bekliyoruzz
e teyzesiyle tanışmasın mııı arayı açma kuzum senden naberrr hadi bi güzel haber de sen ver inşallahh
inşallaaahhhh Rabbım ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın kımsenın kucagını boş koymasınbu ay son olur inşallah