Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok balım yumurtlama gördüğün an 1 hafta boyunca. bu arada senin yazdıklarını okudum bence aşırı gereksiz konuşmuş doktor gününde mi değildi acaba diye düşünmeden edemedim
ya geçen ay bi alayım avakoda dedim bikaç yere baktım bulamadım. nasip değilmiş dedim geçtim. o kadar iyiyse alayım madem.üç beş kilo :)

Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım bat kaç gün vardi birde sivilce filan çıkmış mıydı nasıl belirtin vardı 😊
Bat 4 gun gecti canim beni biraksan biraz dsha beklerdim😂😂 sadece adet belirtileri kasik agrisi ama adet gectikten sonra sol tarafimda , karin agrisi adet olacakmis gibi birde goguslerim agridi ama zaten sdetkende agriyo oyuzden kondurmadim. Sivilce cikti ama bende hep ara ara cikar. 🥰 cok tesekkur ederim. Allah seninde gonlune gore versin. Valla hala inanamiyorum sesli hamileyim dedigimde sanki baskasinin sesi gibi😂

ben dün negatif çıkan sonucu görene kadar her şey öyle geliyordu :)
kasık ağırısı, kötü koku, uyku - halsizlik, göğüslerde sızı :) aha dedim hamileyim. testi bir yaptım bütün belirtilerim saniyede gitti. bir tek göğüs sızısı kaldı :)
benim bata daha 12 gün var bu ay 12. gün pik gördüm 28 günde 1 oluyorum aşırı düzenli bir de ama son güne kadar hamilelik beliritisi yaşıyorum hatta arada kasıklarımda sancı da giriyor :)

• Beğen
Reactions: kdv
Ku
Kuzum bilmiyorum 2 den yükselir mi. Adete 5 gün vardı yaptırdığımda. Doktor adetin geçmiş olsa 2 çıksa tamam negatif derdim ama geçmemiş dedi yine de regli bekle üç dört gün geçsin yine kan alalım dedi hiç umudum yok ama :KK43:
Benim de 1.6 çıktı 5 6 gün var adete 11.gunum ignede

Bazı marketlerin avokadoları çok iyi olmuyor, olgunlaşır olgunlaşmaz kararıyor belki tadı ondan kötü geliyordur sevmeyenlere. Filenin avokadosu güzel çıkıyor genelde. Bir de internetten satış yapanlar var onlar da güzel geliyor🌸

yok balım yumurtlama gördüğün an 1 hafta boyunca. bu arada senin yazdıklarını okudum bence aşırı gereksiz konuşmuş doktor gününde mi değildi acaba diye düşünmeden edemedim
Aşırı gıcık oldum canım öyle böyle değil. Gözünün içine bakıyoruz orada böyle ruhsuz ruhsuz oluyorlar ya deli oluyorum, zaten ultrasonla karnıma bakması 20 sn bile sürmedi. Ne gördüyse.. Resmen senin için yapabileceğim başka bir şey yok dedi kaldım öyle. Bu ay bitkisel gidicem, olmazsa önümüzdeki ay hsg mecbur off off

bakarsınız eşinize ve kendinize çok güzel bir doğum günü hediyesi verirsiniz aminnnnn :)
keşkeeeeeeeee aynı zamanda 2 eylül evlilik yıl dönümümüz 2 eylül sabahı yapacağım ama bat 7 eylül inşallah moralim bozulmaz :/

• Beğen
Reactions: kdv
X