Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum
Benim son adet tarihim 25 Ağustos adetime 1 hafta kaldı fakat göğüslerimde göğüs uçlarımda inanılmaz bir sızı var böyle sert ve dolgunduk ayrıyetten hassasiyet sanki adet olacakmışım gibi ağrım var ama 1 hfta var daha diyorum bende adet döneminde bile böyle hassasiyet göstermez yAni sizin yorumlarınızı merak ediyorum sizce bu ay olmuş mudur acaba ?
Siz bünyenizi daha iyi tanırsınız ama çoğu arkadaş psikolojik olarak bunları yaşıyoruz gebelik testinde çizgiyi görmeden hiç bi belirti gerçek değil diyor ☺️ Biraz daha sabredip öğreneceğz ama işte nasıl sabredicez muamma😄

Kızlar benim betam düzgün ilerlemiyor Tekrar kan verecm 2 güne 1 kan veriyorum betam 9 dayken kanamam oldu adet olacgm gün ama betam artiyor 2 katı olmuyor

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-19-04-00-39-020_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2021-08-19-04-00-39-020_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 73
Aynen gidebildiğin kadar git 😂 benim doktorum da demiştiki beklenen adet gününden 14 gün geri say o günden 2 gün öncesini, o günü ve 2 gün sonrasını değerlendir. Ben de bu ay öyle yapıcaktım şansıma da ovulasyonla bir gidiyor günler 🙏🏼 Eğer adetlerin düzenliyse sen de bu dediğim yöntemle o haftaya yoğunlaşabilirsin 😂
Güzel hesaplama👍

Kızlar merhabalar hepinize bir soru sorucam sizce yumurtlama döneminden sonraki ilişki sıklığı gebeliği engeller mi? 🤷🏻‍♀️
Zannetmem canım hiç öyle birşey duymadım,sadece döllenme tutunmakta yerleşme olduktan sonra yani gebeliği öğrendikten sonra kanama aşırı ağrılı geçerse olabilir ılerıkı ilk üç ay önemli

Merhabalar benim adetime 6 gün var normalde 10 gün önceden adet belirtilerim başlardı ama şu an hiç belirtim yok erken gebelik testi aldım sizce ne zaman testi yapmalıyım
Bende hep sizin gibi düşünüyordum zaten olucam dıye değerlendırmıyordum.Aslında adet değil yumurtlama belirtisiymiş o ilk defa ovulasyon yaptım o gün anladım,ilk defa da oldu bebek şükür.Eğer ovu testı yapmadıysanız deneyın derım ve sadece tek gün birliktelik ile oldu bizimki

Ben artık çözdüm ya adetlerim düzenli olduğu için sadece yumurtlama haftası üst üste denicem bundan sonra. Bi sorun yoksa eğer bu şekilde tutucağını düşünüyorum 🙄 her ay ovu da çekilmez yani şu susuzluk beni öldürücek
Eşiniz testleri yaptırdı mı? Eğer iki taraftada sorun yoksa bekleyın, ama tavsiyem önce emin olun, her ay diğer ay için Ümit etmekten yıllarım geçti

Valla bu süreç insanı yoruyor bide çevrede tek bi korumasız anda hamile kalanlar çevremde o kadar çok ki bu ay bırakıyorlar korumayı tak hamile ben korumayı bırakıyorum daha hastane ebe vallahi yoruluyorum eşim bile demiyor mu korunmaya gerek yok tedavisiz olmuyor diye kötü niyetli değil biliyorum ama yaralıyor bu sözler😒 o yüzden gerçekten saldım meme hassasiyeti Kasık ağrısı baş dönmesi halsizlik akıntı sürekli idara çıkmak bunların hepsini yaşıyorum her ay artık gün geçmeden inanmam hiç bişiye yaralıyor yanlız kalınca insan oturup ağlıyor Allahtan burası var aynı dertten anlaşabilen insanlar var ❤️❤️
Rabbim en yakın zamanda siZin yüzünüzü de güldürsün o kadar iyi anlıyorum ki sizi,bende herşeyi burada öğrendim meğer hiçbirşey bilmiyormuşum.Ailem gibi oldu buradaki herkes❤️

Bu arada ben doğumdan önce hiç fiziki olarak hissetmezdim. Doğumdan sonra ovulasyona falan gerek olmadan anlıyorum yumurtlama zamanım geldiğini. Kist falan olabilir mi acaba?
Aksine daha ıyı diye biliyorum doğumdan sonra düzene girmiş bence.Ama dr herzaman belirti vermeyebilir diyor, ben her ay anlıyorum yumurtlamadan iki gün önce falan şeffaf akıntı oluyor sonra yumurtlama başlıyor

Yumurtlama dönemindeki şeffad uzayan akıntı yumurtlama olduğunu mu gösteriyor çatlamayı mı 🧐 O akıntının bittiği gün mü çatlama oluyor yoksa hala çözemedim 😂
Bitince yumurtlama oldu bende sonra pik ,pik olunca değerlendirdik sonra birliktelik hiç olmadı tek sefer ile oldu

merhaba ben forumda yeniyim. reglime 9 gün var 3 gündür göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet ve ağrı var bugünde uyku halği ve yorgunluk vardı sizce gebelik belirtisi olabilir mi ? bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı
Merhaba canım ben ıkı kez uyuya kaldım ondan birde kasıkta batma ile belirti verdı

merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum
Benim son adet tarihim 25 Ağustos adetime 1 hafta kaldı fakat göğüslerimde göğüs uçlarımda inanılmaz bir sızı var böyle sert ve dolgunduk ayrıyetten hassasiyet sanki adet olacakmışım gibi ağrım var ama 1 hfta var daha diyorum bende adet döneminde bile böyle hassasiyet göstermez yAni sizin yorumlarınızı merak ediyorum sizce bu ay olmuş mudur acaba ?
Benimki gecikmenin 10. Günü başladı uyku ve kasıkta batma ile öğrendim

Günaydın kızlarrrrr
Yine kaset test düşmanı ben sabahın körü çişim boşa gitmesin diye test yaptım🤣🤣🤣🤣test boşa gitmiş oldu 😬😬😬😬

bat günü ve tertemiz negatifff ben bu ay da havlu atarr 👋

hadi bakalım sıra sizde güzel gebelik haberleri verinn

Eklentiler

• 58CB1192-90D5-4867-B9BA-6654C20FB374.jpeg
    58CB1192-90D5-4867-B9BA-6654C20FB374.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 92
Çok moralim bozuk sabahın 5nde bi test daha yaptım dün görülemeyecek kadar ailik görünce herhalde sabah ilk idrarla varsa koyu çıkar dedim. Neyseki yaptım ve temizdi. Sabah uyandığımda 7 de Temizdi Gözümü çıkaracak kadar bakmadım bu sefer teste attım çöpe. Bata kaldı 3 pazar günü bat 👌🏻 Olsaydı çıkardı demi arkadaşlar

Aksine daha ıyı diye biliyorum doğumdan sonra düzene girmiş bence.Ama dr herzaman belirti vermeyebilir diyor, ben her ay anlıyorum yumurtlamadan iki gün önce falan şeffaf akıntı oluyor sonra yumurtlama başlıyor

Ağrı veya batmalı falan hissedince genelde kist olabilir diyorlar ya o yüzden endişe ettim.
Beni akıntıdan önce veya akıntıyla beraber ara ara ağrı gibi yokluyor.
Benim daha evliliğin ilk zamanından bir kistim vardı. Doktor hamilelikten önce de gördü ama önemli olmadığını söylemişti. Doğumdan sonra 1 2 defa gittim bununla ilgili bir şey demedi. Belki yenileri bile oluşmuştur 5 yılda :işsiz:

Back