Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel hesaplama👍
Aynen bu şekilde kaçıcağını düşünmüyorum hem takvim hem ovulasyon tam tamına bir gidiyor👌🏼😄
Eşiniz testleri yaptırdı mı? Eğer iki taraftada sorun yoksa bekleyın, ama tavsiyem önce emin olun, her ay diğer ay için Ümit etmekten yıllarım geçti
ben yaptırdım hormon vs dahil bi sorun gözükmüyor, o yüzden 6 ay dolmadan eşime bir test yaptırmayı düşünmüyorum ama belli de olmaz benim işim 😂
Sizin de hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍

SElam canım, günaydın. Sabah yaptım test buz gibi beyaz tek çizgi :/
Günaydın tatlım. Tühh yaa 😔 senin de 20siydi bat dimi? Ben bugün test yapmadım, birazdan gidip kan vericem sonra salıcam kendimi. Bir önceki gebeliğimi yumurtlamadan 15 gün sonra kanda öğrenmiştim ve 7 değerle. O yüzden kan verip öyle mi emin olsan diyorum. Ay kafayı yicez yeminle 😔

Kızlar bu arada kendi düzenime bazen sinir oluyorum.
Normalde takvimde bat 19 ama benim 17 sinde regl belirtisi geldi. Dün de aynı şekilde. Yani ped koyacak kadar değil peçetede belli oluyor.
Bugün 19 u hala teşrif edemediler anca bu akşam veya yarın. Ben şimdi takvimime hangi günü işaretleyeceğim? :işsiz:
Sonuçta az değil 3 günü kapsıyor ve yumurtlama ilişki bir sonraki döngü baya etkiliyor..
Deyin hele 17 18 19 20 ?? :işsiz:

Üzüldüm. Ama regl olmadan bir şey bitmiş değil. Gecikirse kan ver. Ki sen zaten bunları biliyorsun..
yok be kuzum kana geek yok. Geçen aylarda da böyle buz gibi olurdu. Peşne rengl olurdum. Vereceğim paraya da yazık :(.... Şimdi adetliyken tekrar gideceğim doktora yumurta takibi isteyeceğim oda olmazsa artık tüp bebek yolları görünüyor bana

Normalde takvimde bat 19 ama benim 17 sinde regl belirtisi geldi. Dün de aynı şekilde. Yani ped koyacak kadar değil peçetede belli oluyor.
Bugün 19 u hala teşrif edemediler anca bu akşam veya yarın. Ben şimdi takvimime hangi günü işaretleyeceğim? :işsiz:
Sonuçta az değil 3 günü kapsıyor ve yumurtlama ilişki bir sonraki döngü baya etkiliyor..
Bir doktor kanamanın leke de olsa geldiği ilk gün demişti.

yok be kuzum kana geek yok. Geçen aylarda da böyle buz gibi olurdu. Peşne rengl olurdum. Vereceğim paraya da yazık :KK43:.... Şimdi adetliyken tekrar gideceğim doktora yumurta takibi isteyeceğim oda olmazsa artık tüp bebek yolları görünüyor bana

Kaç aydır bekliyordun sen? Yeniyim ya bilmiyorum.
Bakalım doktorun nasıl yönlendirecek. Hayırlısı neyse o çıksın karşına.

Çok moralim bozuk sabahın 5nde bi test daha yaptım dün görülemeyecek kadar ailik görünce herhalde sabah ilk idrarla varsa koyu çıkar dedim. Neyseki yaptım ve temizdi. Sabah uyandığımda 7 de Temizdi Gözümü çıkaracak kadar bakmadım bu sefer teste attım çöpe. Bata kaldı 3 pazar günü bat 👌🏻 Olsaydı çıkardı demi arkadaşlar
Bende aynısını yaptım. Ama akşam çok sıvı tüketmişim herhalde 3.30 da sıkışma ile kalktım. Tabiiki çok açık su gibi bir idrar ile hem predictor hem kaset test yaptım. Negatif... predictor de silik çizgi bile yakalamadım :D Benimde bat 3 kaldı. Bakalım bat günü geçene kadar bi daha test yapmayacağım. Birbirimiz bilgilendirelim. Ben hala umutluyum :D

Benimde 1 kere başıma geldi. Namaz açısıdan araştırmıştım. Lekenin görüldüğü gün 1 kabul ediliyor. Sonrasında baktım gerçekten 7 gün sürdü sadece 1 gün erken gelmiş oldu...

Son ana kadar moralinizi bozmayın bende regl olcağımdan emindim hatta ped bitmek üzere diye markete çıkıp ped almıştım 😂 bi gün gecikince test yaptım inşallah sizde güzel haberler alırsınızz 🙏🏻🙏🏻
Ahaha bende regl beklediğim gün birazdan olurum nasılsa gittim kocaman paket aldım koydum yanıma 🤭

Gunaydin kizlar
Birsey sormak istiyorum, mide bulantısı olup olmaması bebek cinsiyetine bağlı mi? Acaba kaçıncı hafta başlıyor..

Back