Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yaaa bat yarın regl olcak hissiyatım var ağrı sancı gibi değil de işte rahimde hareketlilik. Bi de su gibi akıntım geliyo şeffaf baya yoğun böyle olunca regl belirtisi galiba dimi moralim bozuldu yaaa 🤣

Ay benimde yarın vallahi benim bir haftadır ha oldum ha olacağım ağrısı var. İnşallah olmayız inşallah hamileyizdir gerçi ben dün kaset test yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı 😂😂

Kız derdin neydi sabahın 6.25'inde test yapıp attım buraya 😃 ben o saatte çok derin uykudayım
Ayy sabah kalkış saatim benim🙈 Sabah namazına kalktığım için ilk idrar saatim oydu😁 Ama yanlış görmüşüm galiba uykulu halle o çizgileri nasıl gördüm onu bile anlamıyorum ama neyse bakalım daha kırmızılar gelmedi 🥲 Ama eşimi negatife hazırladım ona da muayene için randevu aldığımı söyledim. Olmazsa diye gelecek aya hazırlık yapmaya başladım. Geç yola çıktık güç olmaz inş😌 Ovulasyon testlerine de inancım kalmadı. Napsam diye düşünüyorum 🤔

Ayy sabah kalkış saatim benim🙈 Sabah namazına kalktığım için ilk idrar saatim oydu😁 Ama yanlış görmüşüm galiba uykulu halle o çizgileri nasıl gördüm onu bile anlamıyorum ama neyse bakalım daha kırmızılar gelmedi 🥲 Ama eşimi negatife hazırladım ona da muayene için randevu aldığımı söyledim. Olmazsa diye gelecek aya hazırlık yapmaya başladım. Geç yola çıktık güç olmaz inş😌 Ovulasyon testlerine de inancım kalmadı. Napsam diye düşünüyorum 🤔
Çizgi var testlerde, niye kendini negatife şartlandırdın ki?

Kuzular uzun süredir eşim aşı konusunda kararsızdı. Bugün karar vermiş olalım dedi.
Ama ben şuan yumurtlamayı değerlendirdim, beklemedeyim. Sizce bu süreçte aşı yaptırmalı mıyım?
Yumurtlama yeni gördüğün için yaptır bence.. Daha rahim duvarına tutunmadan etkisi olmaz zaten… Her geçen gün alehine işliyor

Çizgi var testlerde, niye kendini negatife şartlandırdın ki?
Testin kendi çizgileriymiş… Ben bugün baya kanlı testte yaptım. Sabahki surelab testi onu da laboquick ile yaptım o da tertemiz çıktı. Kanda bile yok yani bence🙃 Ama tabi kırmızı olduğu için kaset test silik ise görmem mümkün değildi. Neyse ondan dolayı şartladım… Yarın senin gibi bir predictor feda edeceğim bakalım😁

Kızlar yaaa bat yarın regl olcak hissiyatım var ağrı sancı gibi değil de işte rahimde hareketlilik. Bi de su gibi akıntım geliyo şeffaf baya yoğun böyle olunca regl belirtisi galiba dimi moralim bozuldu yaaa 🤣
Son ana kadar moralinizi bozmayın bende regl olcağımdan emindim hatta ped bitmek üzere diye markete çıkıp ped almıştım 😂 bi gün gecikince test yaptım inşallah sizde güzel haberler alırsınızz 🙏🏻🙏🏻

Testin kendi çizgileriymiş… Ben bugün baya kanlı testte yaptım. Sabahki surelab testi onu da laboquick ile yaptım o da tertemiz çıktı. Kanda bile yok yani bence🙃 Ama tabi kırmızı olduğu için kaset test silik ise görmem mümkün değildi. Neyse ondan dolayı şartladım… Yarın senin gibi bir predictor feda edeceğim bakalım😁
İlk 10 dakikadan sonra mı çıktı? Nasıl testin kendi çizgisi oluyor anlamadım.
Surelab berbat bir marka, geçen ay beni de umutlandırmıştı.

Son ana kadar moralinizi bozmayın bende regl olcağımdan emindim hatta ped bitmek üzere diye markete çıkıp ped almıştım 😂 bi gün gecikince test yaptım inşallah sizde güzel haberler alırsınızz 🙏🏻🙏🏻
Ayy bende market gittim ped almak için içimden gelmedi😁 Hayır bu ay ihtiyaç olmayacak dedim ve günlük pedi aldım çıktım. Evdekini de haftasonu kardeşime vermiştim… Ozgüven tavan😄

Yok 2-3 dk içinde gördüm ip gibi birşey ama sonra baktım test ıslanınca belirli aralıklara içinde çizgiler oluşuyor… Galiba öyle birşey… Çünkü sonra çizgiyi bulamadım kurumaya bıraktım orda bile çıkmadı😁

Kuzular uzun süredir eşim aşı konusunda kararsızdı. Bugün karar vermiş olalım dedi.
Ama ben şuan yumurtlamayı değerlendirdim, beklemedeyim. Sizce bu süreçte aşı yaptırmalı mıyım?

Ben yerinde olsam yaptırmazdm ilk dozu 27 haziranda olmuştum ikinciyi temmuzda olmam lazımdı ne olur ne olmaz die yaptırmadm sonuçta imzalarken hamileler üzerinde etkisi bilinmiyor yazıyor net olarak ama çook farklı fikirler var aşı için 🤷

Ayy bende market gittim ped almak için içimden gelmedi😁 Hayır bu ay ihtiyaç olmayacak dedim ve günlük pedi aldım çıktım. Evdekini de haftasonu kardeşime vermiştim… Ozgüven tavan😄
Pozitif enerji een güzeli iyi yapmışssın bence😁 inşallahta ihtiyaç olmaz dualarım tüm isteyenlerle 🙏🏻🙏🏻

Bu arada dün duş alırken göğsümde damar gördüm baya uzun daha önce o damar var mıydı bilmiyorum??? Hep vardı ben belirti aradığım için mi gördüm diye düşünüyorum ama sürekli meme kontrolü de yapan biriyim görmem gerekirdi diye düşünüyorum 🤨 Ama gebelik işte görmediğinde gördürebilir😌

Yaa bişe sorcam sizlere bat 8 ağustostu
11 ağustosta beta 95
14 ağustosta 452 idi ikinci testte hastaneye dr gitmiştim ctesi tekrar gel dedi beklemek mantıklı mı arada test vereyim mi tekrar

Kızlar bata 4 kala galiba silik çizgiyi yakaladım. Bilmem kaç tane efekt ile elde ettim 😂 Ama uykulu halimle birşey görüyorum sanki deyip foto çektim ve efekt uyguladım… Abdest aldıktan sonra foto çektim 2-3 dk sonra inş vardır. Yarın sabah predictor ile deneyeceğim 🥲

Silik çizgin zaten varmış 🙈 olmasa efektle görünür mü kii

Bu arada dün duş alırken göğsümde damar gördüm baya uzun daha önce o damar var mıydı bilmiyorum??? Hep vardı ben belirti aradığım için mi gördüm diye düşünüyorum ama sürekli meme kontrolü de yapan biriyim görmem gerekirdi diye düşünüyorum 🤨 Ama gebelik işte görmediğinde gördürebilir😌
Canım bende rahmimden göbeğime uzanan çizgiyi gördüm, sanki daha önce yoktu dedim. Hatta şaşırdım da. Tabii sonra bunun üzerinden kaç regl geçti bilmiyorum. Sanırım bebiş düşünme sürecinde biraz daha dikkatliyiz vücudumuzdaki değişimlere.

Yaa bişe sorcam sizlere bat 8 ağustostu
11 ağustosta beta 95
14 ağustosta 452 idi ikinci testte hastaneye dr gitmiştim ctesi tekrar gel dedi beklemek mantıklı mı arada test vereyim mi tekrar
Bence gerek yok… Eşik değeri aşmış gibi… Cumartesi keseyi görmüş oalacaksın her türlü göremezsen doktor isteyecek zaten.. Zihnini acabalarla doldurmanın anlamı yok☺️ Güzel yükselmiş inş sağlıklı bir gebelik olsun

Back