Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende rahmimden göbeğime uzanan çizgiyi gördüm, sanki daha önce yoktu dedim. Hatta şaşırdım da. Tabii sonra bunun üzerinden kaç regl geçti bilmiyorum. Sanırım bebiş düşünme sürecinde biraz daha dikkatliyiz vücudumuzdaki değişimlere.
Aynen öyle onu dikkate almadım zaten ama bi acaba dedirtti 😌 Artık vucudum bakmıyorum görüyorum resmen😀 Ayşe duman kadınlığın keşfini yaşıyorum gerçekten 😌

Bence gerek yok… Eşik değeri aşmış gibi… Cumartesi keseyi görmüş oalacaksın her türlü göremezsen doktor isteyecek zaten.. Zihnini acabalarla doldurmanın anlamı yok☺️ Güzel yükselmiş inş sağlıklı bir gebelik olsun
Amin inşallah 🙏🏻🙏🏻 bekleyelim bakalım sıfır bilgiyle başladım ve burdan çook fazla bilgi edindim teşekkür ederim 😊

Ben yerinde olsam yaptırmazdm ilk dozu 27 haziranda olmuştum ikinciyi temmuzda olmam lazımdı ne olur ne olmaz die yaptırmadm sonuçta imzalarken hamileler üzerinde etkisi bilinmiyor yazıyor net olarak ama çook farklı fikirler var aşı için 🤷
Ben adetimin 4.gunu yaptirdim bu ay hatta klomen catlatma ignesi falan kullandım daha sonrasında bakalım nolcak 2.dozuda yine regl olunca yaptircam insallah olmamda

Ya bu sefer etrafımda hep ağır hastalar olmaya başladı ve hepsi aşı olmayan kişilerdi benimde astımim var mecbur yaptirdim buraya kadar direnebildim

Sizinde ilişkiden sonra çamaşırınız su gibi oluyor muu 😬😬😬 yarım saat yatmama rağmen kalkınca su gibi akıyor sanki 😩😩 of bu spermler hiç yerine gitmiyor mu acep😬

Arkadaşlar benim de bat 22 Ağustos yanı 4 gün var. Erken gebelik testi, normal kaset test yaptım negatif çıktı. Olsa çıkardı diye düşündüm, bıraktım. Bugun sandalyeye çıktım, dolaba bişeyler koymak icin başım döndü, dedim alalalla sandalye mi sallandı. Sonra salona gittim oturdum, basım nasıl dönüyor, midem bulanıyor. Midem bulanıyor ama kusma yok. Eşim tansiyonumu ölçtü 115 çıktı, yüksek dedi. Sonra zoraki kalkıp eşimin yardımıyla odama gittim 3 5 saat uyudum geçti. İlk defa basıma böyle bişey geldi. Herseyi de hamileliğe bağlamak istemiyorum ama böyle birsey yaşadım. Testler negatif çıkmasına rağmen umitleneyim mi 😂😂😂

Hamile kalanlara da sormak lazım bunu biz mi yanlış bişeyler yapıyoruz acep 😄
Şöyle diyim canlar sonuçta o gönderilen şeyin hepsi bebek olmuyor olması gereken minnacık gözle zor görülen bişi onun dışında hepsi dışarı☺️☺️☺️ Geri gelir

Benim yumurtlama zamanım Allahım bi ağırlarım var günüm yaklaşmış olsa diyecem adet olacağım niye bu kadar ağrım var iki kasıgımda da çok aşırı Batma ağrı oluyoe neden böyle acaba ben eşime gel bebek yapalım demiyorum dua ediyorum rabbim eğer nasipse bı akşam eşim istesin adam da bi gün değil bi gün yapıyor nasip artık 😊😊😊

Hamile kalanlara da sormak lazım bunu biz mi yanlış bişeyler yapıyoruz acep 😄
Evet evet max 40 dk yattım ben ama ne kadar beklesende değişmiceğini düşünüyorum çünkü çok çok az bi miktar gidiyor içeri zaten. İlk denemede dedim ki biz bu işte bi hata yapıyoruz 🙈🤭😂😂😂

Arkadaşlar benim de bat 22 Ağustos yanı 4 gün var. Erken gebelik testi, normal kaset test yaptım negatif çıktı. Olsa çıkardı diye düşündüm, bıraktım. Bugun sandalyeye çıktım, dolaba bişeyler koymak icin başım döndü, dedim alalalla sandalye mi sallandı. Sonra salona gittim oturdum, basım nasıl dönüyor, midem bulanıyor. Midem bulanıyor ama kusma yok. Eşim tansiyonumu ölçtü 115 çıktı, yüksek dedi. Sonra zoraki kalkıp eşimin yardımıyla odama gittim 3 5 saat uyudum geçti. İlk defa basıma böyle bişey geldi. Herseyi de hamileliğe bağlamak istemiyorum ama böyle birsey yaşadım. Testler negatif çıkmasına rağmen umitleneyim mi 😂😂😂
Bata 5 gün kala bende de negatifti erken gebelik testi her ihtimale karşı dikkat etmelisin ben dikkat etmeyi bırakmıştım hata etmişim

Bata 5 gün kala bende de negatifti erken gebelik testi her ihtimale karşı dikkat etmelisin ben dikkat etmeyi bırakmıştım hata etmişim
İnsanlar 1 hafta kala öğrenince, insan olsa çıkardı diye düşünüyo, azıcık bi çizgi bile yok 😂😂 Türkiye de olsam hemen kan testi yaptırırım da, burda malesef karışık o isler, devlet meselesi gibi, doktoru aramalar randevu almalar falan. 😖🤢

İnsanlar 1 hafta kala öğrenince, insan olsa çıkardı diye düşünüyo, azıcık bi çizgi bile yok 😂😂 Türkiye de olsam hemen kan testi yaptırırım da, burda malesef karışık o isler, devlet meselesi gibi, doktoru aramalar randevu almalar falan. 😖🤢
Öyle tabi herkeste çıkıyorsa elbet çıkmalı diyoruz herkeste bi sürü koşula göre farklı olacağını kabul edemiceğimiz bi konu bence 🙈😁her ihtimale karşı dikkat etmek en güzeli için rahat olur

Sizinde ilişkiden sonra çamaşırınız su gibi oluyor muu 😬😬😬 yarım saat yatmama rağmen kalkınca su gibi akıyor sanki 😩😩 of bu spermler hiç yerine gitmiyor mu acep😬
😂😂 nasıl oluyo bilmiyorum ama gece ilişki olunca ertesi gün geri geliyo yani gece boyunca içeride kalıyo ama yinede 1 yıldır gebelik yok 🙈 yani onunla bi ilgisi yok bence

😂😂 nasıl oluyo bilmiyorum ama gece ilişki olunca ertesi gün geri geliyo yani gece boyunca içeride kalıyo ama yinede 1 yıldır gebelik yok 🙈 yani onunla bi ilgisi yok bence
Aynen ya söylemesi ayıptır, bende son 6 aydır içeri bosalma yöntemiyle iliskiye giriyorum. Duş aldıktan sonra bile peçete koyuyorum, sürekli akiyo 🤢 sonra kendi kendime dedim, acaba yanlış bişeyler mi var, içeride kalmadığı icin mi gebelik olmuyo 😂😂😂

Aynen ya söylemesi ayıptır, bende son 6 aydır içeri bosalma yöntemiyle iliskiye giriyorum. Duş aldıktan sonra bile peçete koyuyorum, sürekli akiyo 🤢 sonra kendi kendime dedim, acaba yanlış bişeyler mi var, içeride kalmadığı icin mi gebelik olmuyo 😂😂😂
Kız yok anlatamadım ben 🙈 yani sabaha kadar hiç kalkmıyorum gece boyu 1 damla bile hiç gelmiyo ama olmayınca hiç olmuyo yine 😂

merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum
Benim son adet tarihim 25 Ağustos adetime 1 hafta kaldı fakat göğüslerimde göğüs uçlarımda inanılmaz bir sızı var böyle sert ve dolgunduk ayrıyetten hassasiyet sanki adet olacakmışım gibi ağrım var ama 1 hfta var daha diyorum bende adet döneminde bile böyle hassasiyet göstermez yAni sizin yorumlarınızı merak ediyorum sizce bu ay olmuş mudur acaba ?

Merak etme sprem değil akan😁 sperm suyu meni akıyordur. Eşinden sperm sorunu yoksa zaten varış noktasına ulaşan ulaşmıştır 😄 milyonlarcadan 1 tane döllenme yapacak sonuçta 😉

Back