- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.941
Aynen öyle onu dikkate almadım zaten ama bi acaba dedirttiCanım bende rahmimden göbeğime uzanan çizgiyi gördüm, sanki daha önce yoktu dedim. Hatta şaşırdım da. Tabii sonra bunun üzerinden kaç regl geçti bilmiyorum. Sanırım bebiş düşünme sürecinde biraz daha dikkatliyiz vücudumuzdaki değişimlere.
Amin inşallahBence gerek yok… Eşik değeri aşmış gibi… Cumartesi keseyi görmüş oalacaksın her türlü göremezsen doktor isteyecek zaten.. Zihnini acabalarla doldurmanın anlamı yokGüzel yükselmiş inş sağlıklı bir gebelik olsun
Ben adetimin 4.gunu yaptirdim bu ay hatta klomen catlatma ignesi falan kullandım daha sonrasında bakalım nolcak 2.dozuda yine regl olunca yaptircam insallah olmamdaBen yerinde olsam yaptırmazdm ilk dozu 27 haziranda olmuştum ikinciyi temmuzda olmam lazımdı ne olur ne olmaz die yaptırmadm sonuçta imzalarken hamileler üzerinde etkisi bilinmiyor yazıyor net olarak ama çook farklı fikirler var aşı için
Oluyor merak etmeSizinde ilişkiden sonra çamaşırınız su gibi oluyor muuyarım saat yatmama rağmen kalkınca su gibi akıyor sanki of bu spermler hiç yerine gitmiyor mu acep
Hamile kalanlara da sormak lazım bunu biz mi yanlış bişeyler yapıyoruz acepOluyor merak etmeertesi gün bile çıkıyor
Şöyle diyim canlar sonuçta o gönderilen şeyin hepsi bebek olmuyor olması gereken minnacık gözle zor görülen bişi onun dışında hepsi dışarıHamile kalanlara da sormak lazım bunu biz mi yanlış bişeyler yapıyoruz acep
Evet evet max 40 dk yattım ben ama ne kadar beklesende değişmiceğini düşünüyorum çünkü çok çok az bi miktar gidiyor içeri zaten. İlk denemede dedim ki biz bu işte bi hata yapıyoruzHamile kalanlara da sormak lazım bunu biz mi yanlış bişeyler yapıyoruz acep
Bata 5 gün kala bende de negatifti erken gebelik testi her ihtimale karşı dikkat etmelisin ben dikkat etmeyi bırakmıştım hata etmişimArkadaşlar benim de bat 22 Ağustos yanı 4 gün var. Erken gebelik testi, normal kaset test yaptım negatif çıktı. Olsa çıkardı diye düşündüm, bıraktım. Bugun sandalyeye çıktım, dolaba bişeyler koymak icin başım döndü, dedim alalalla sandalye mi sallandı. Sonra salona gittim oturdum, basım nasıl dönüyor, midem bulanıyor. Midem bulanıyor ama kusma yok. Eşim tansiyonumu ölçtü 115 çıktı, yüksek dedi. Sonra zoraki kalkıp eşimin yardımıyla odama gittim 3 5 saat uyudum geçti. İlk defa basıma böyle bişey geldi. Herseyi de hamileliğe bağlamak istemiyorum ama böyle birsey yaşadım. Testler negatif çıkmasına rağmen umitleneyim mi
İnsanlar 1 hafta kala öğrenince, insan olsa çıkardı diye düşünüyo, azıcık bi çizgi bile yokBata 5 gün kala bende de negatifti erken gebelik testi her ihtimale karşı dikkat etmelisin ben dikkat etmeyi bırakmıştım hata etmişim
Öyle tabi herkeste çıkıyorsa elbet çıkmalı diyoruz herkeste bi sürü koşula göre farklı olacağını kabul edemiceğimiz bi konu benceİnsanlar 1 hafta kala öğrenince, insan olsa çıkardı diye düşünüyo, azıcık bi çizgi bile yokTürkiye de olsam hemen kan testi yaptırırım da, burda malesef karışık o isler, devlet meselesi gibi, doktoru aramalar randevu almalar falan.
Kafanı dağıtacak bişeyler bul dediklerinde he hee ne yapsam aklımdan çıkmaz diyodum ama yoğun olunca oluyomuşBen de bu ay öyle olmayı planlıyorum inşallah
Sizinde ilişkiden sonra çamaşırınız su gibi oluyor muuyarım saat yatmama rağmen kalkınca su gibi akıyor sanki of bu spermler hiç yerine gitmiyor mu acep
Aynen ya söylemesi ayıptır, bende son 6 aydır içeri bosalma yöntemiyle iliskiye giriyorum. Duş aldıktan sonra bile peçete koyuyorum, sürekli akiyonasıl oluyo bilmiyorum ama gece ilişki olunca ertesi gün geri geliyo yani gece boyunca içeride kalıyo ama yinede 1 yıldır gebelik yok yani onunla bi ilgisi yok bence
Kız yok anlatamadım benAynen ya söylemesi ayıptır, bende son 6 aydır içeri bosalma yöntemiyle iliskiye giriyorum. Duş aldıktan sonra bile peçete koyuyorum, sürekli akiyosonra kendi kendime dedim, acaba yanlış bişeyler mi var, içeride kalmadığı icin mi gebelik olmuyo
Merak etme sprem değil akanSizinde ilişkiden sonra çamaşırınız su gibi oluyor muuyarım saat yatmama rağmen kalkınca su gibi akıyor sanki of bu spermler hiç yerine gitmiyor mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?