Çok teşekkürler sağolun darısı isteyen herkesin başına ıkı yıldır istıyordum ama ilk defa ovulasyon testi ile denedim ilkinde de oldu şükür.Ama öncesinde rahim filmine kadar olan herşeyi yaptırmıştım.Bende sorun çıkmayınca En son eşimden test istedi dr oda sonucu göstermeye gidecekti ki günüm geçtiği için bekletiyordum bahanelerle sürpriz olsun diye soylememiştim adetimin geçtiğini.O da morfoloji 4 olması gerekirken 3 çıktı çokta düşük değil aslında.Belirti olarak daha gecikme falan hiç olmadan yumurtlamadan sonra ıkı kez uyaya kaldım ondan şüphe ettim.Bide adet tarıhım geldi ve bir kaç gün geçtiğinde olacakmışım gibi bacaklarımda sızlama oldu ve hemen geçiyordu normalde hiç geçmeden sızlar ağrır ve adet olurdum.Birde beş gün geçmişti o gün yatarken sola donerken bıçak battı sanki kasığıma elimle karnımı tutarak döndüm ani hareketlerde ıkı üç kez batma oldu.Ve şuan hatırladım bunu da
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
aniden kalktığımda adet öncesi gibi olan baskı gibi bişey oldu karnımda ama hiç ümitli değildim sadece güzel bir rüya gördüm ondan ümitliydim.Bide bir ıkı sivilce çıkardı adet öncesi göğüslerim genelde şişerdi onlarda olmadı, gecikmenin 10. Günü şişti göğüslerim mide bulantısı hiç olmaz bende oğlum var 9 yaşında ondada bi kez bile bulanmamıştı.