- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 358
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.601
Yerleşme kanaması olmasın kuzum? Takip et benceGünaydınn. Regl ağrısı gibi ara ara sancılarım var ve bir damla kan geldi. Oysa 7 ağustos pik, 8 ağustos çatlama görmüştüm. Daha 10 gün oldu çok erken değil mi 14 gün geçmesi gerekmez mi? Yumurtlamadan sonra 14 günden kısa sürede regl olan var mı kızlar? Döngüm de 24 günlere düştü
Yerleşme kanaması kahverengi gibi olur diye biliyordum ama bu kırmızıydıYerleşme kanaması olmasın kuzum? Takip et bence
Bakalım sökülecek mi kuzum ümit hep varYerleşme kanaması kahverengi gibi olur diye biliyordum ama bu kırmızıydı
bende aynı fikirdeym hatta evlenirken yapılması lazım insanlar ona göre erteler ertelemez.Bende anlamıyorum Bi muayene edin tahlilleri yapın sorun çıkmazsa çiftlerde rahat eder illa bir yılı beklemek zorunda mı insanlar.Sonra yıne bir yıl denerler erkekte de sorun yıksa tabi
Bencede. Şimdi yeni evlenenlere hep söylüyorum bebek düşünmüyosanız bile bütün tahlillerini yaptırın garanti olsunbende aynı fikirdeym hatta evlenirken yapılması lazım insanlar ona göre erteler ertelemez.
Kesinlikle öyle olmalı. Ben boşuna 1 sene kaybettim doktor yüzünden. 1 sene sonra aaa sende kist var dediler 3 ay da öyle gitti, sonraa aaaaa miyom var hadi ameliyat korunma sonra aaaa prolaktin yüksek derken 2 buçuk yıl oldu. Daha hsg bile yapmadılar, hep araştırıp bizim mi söylmemiz gerek ne gerekiyorsa yapın dimibende aynı fikirdeym hatta evlenirken yapılması lazım insanlar ona göre erteler ertelemez.
Kac haftalıkKizlar sukur keseyi de bebegide gördü
Önce bebeği göremedi çok korktum snra idrarimi falan yaptım geldim oyle gördü idrar tahlili vercem onun sonucuna göre ilac verecek cikcam ınsallah bugn bi kanama falan olursa geri gel dedi
Cok geçmiş olsun, bir an önce toparlar insallahKızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam
6+1Kac haftalık
Hayirli olsun Allah tez vakitde sag saglim kucahiniza almayi nasip etsin insallahMerhaba bende dün öğrendim gebeliğimi profile nasıl ekliyoruz bu durumu sizinki gibi
Rahim duvarınız kaç mm acaba söyledi mi ben de du gittim 10 mm dedi devlet hastanesi olduğundan pek bilgi vermedi yumurtlama dönemindeydim yumurtalar iyi dedi sadece ne kadar büyüklüğü onu bile soylemediM misamino canımmmm günaydınnnn
Gittimm doktora ben bugünnn
20 mm bi tane yumurta olusmus
Rahim duvarıda iyi dedi
Aslında 12. Günüm bugün ama büyüklüğü yeterli olduğu için yinede iğneyi vurdu 9 bucukta
Bundan sonra değerlendirmece
Bi tane yumurta olunca biraz üzüldüm en azından iki tane büyür belki diyodum ama doktor beklediğimiz bu zaten suan gebelik için yeterli bi yumurtan var mı var kafana bişey takmadan 10 gün değerlendir dedi bakalım hayırlısı
Sen naptın senin durular nasıl
Sağlıkla gelsin inşallahÇok teşekkürler evet baya sabrettim hem hemen keseyı görebilmek için hemde çok ümitlenmek için,ıkındıde öğrendim test ile bir kaç saat sonrada hastaneye gittik keseyi gördük.
Çok geçmiş olsunYok canm başlamadı
Virus atlattım Nisan ayında ondan olabilir mi acaba
Bu sefer rahim duvarını sormayı unuttum bennRahim duvarınız kaç mm acaba söyledi mi ben de du gittim 10 mm dedi devlet hastanesi olduğundan pek bilgi vermedi yumurtlama dönemindeydim yumurtalar iyi dedi sadece ne kadar büyüklüğü onu bile soylemedi
Ben de dün gittim şansıma doktorum doğuma girmiş muayene olamadımM misamino canımmmm günaydınnnn
Gittimm doktora ben bugünnn
20 mm bi tane yumurta olusmus
Rahim duvarıda iyi dedi
Aslında 12. Günüm bugün ama büyüklüğü yeterli olduğu için yinede iğneyi vurdu 9 bucukta
Bundan sonra değerlendirmece
Bi tane yumurta olunca biraz üzüldüm en azından iki tane büyür belki diyodum ama doktor beklediğimiz bu zaten suan gebelik için yeterli bi yumurtan var mı var kafana bişey takmadan 10 gün değerlendir dedi bakalım hayırlısı
Sen naptın senin durular nasıl
Nasil olayim kuzum biraktim ben ucunu haftaya regli olucam belli hangi gun bakmadim bile o derece:) tatildeydim yeni geldim , yumurtlama gunume denk geldi ama benim kocam tatildeyim diyip her aksam devirince bende umit kalmadibildigim icin de umursamadim. Denedik ama bisey beklemiyoeum. Eylul de belki bi yumurta kontrolu isticem doktordan baktim olmadi o ay arastiricam tup fln . Var kafamda 1-2 yer. Ekimde de tup olayin girerim kismet artik valla yoruldum ve skildim . Buyuzden is de degistiremiyorum olucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?