• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yusra-61 Yusra-61 sen neden eşinin yanına gitmiyorsun. Senin mesleğin nedir?

Canım biz ş gereği ordudaydık eşim pandemi de işi gereği şirkette şofördü burada iş yeri battı başka şirkete girdi o da Trabzon daydı mecbur o gitti bende orduda çalışıyordum ziraat teknikerliği yapardım özelde. o zaman işte taşınamadık bu yazı beklerdik taşınacaktık derken eşim bu sefer ataması oldu artvin adliyesine işten arayınca oraya taşınacağız Allah nasip ederse. adliyeye mülakat filan derken olay buraya geldi iş için tebligat bekliyoruz taşınacağız 😍Allahın izniyle yeni evime yeni şehrime 🙏🏼🙏🏼

Selam kızlar nasılsınız? Tatilden bugün döndüm uzun zamandır bakamadım. 😊 Bilen bilir eşim kaldı ben tek gittim İstanbula, o yüzden bu ay çalışma yapamadık şuan reglime 1 hafta var, Eylül beni bekler. Sizde durumlar ne Yusra-61 Yusra-61 @Gizemsu07 @A R Y A @charlottes ve şuan aklıma gelmeyen diğerleri 😊

Ben biliyorm minnoşum nasılsın iyi misin bakayım attın geldin mi stresini filan ❤️tatilin nasıl geçti? Bende iyiyim teşekkür ederim 🤗 durumlar iyi diyelşm iyi olsun 😇

Belli olmazda ben şeyime güvenmem kolay kolay 🤣yok öyle ikna edemez beni günler geçsin nereye gidiyor durum bakalım kırmızı görmek de var 🙈 hayırlısı gülüm 😍😍sen nasılsın iyi misin?
Nasil olayim kuzum biraktim ben ucunu haftaya regli olucam belli hangi gun bakmadim bile o derece:) tatildeydim yeni geldim , yumurtlama gunume denk geldi ama benim kocam tatildeyim diyip her aksam devirince bende umit kalmadi😁 bildigim icin de umursamadim. Denedik ama bisey beklemiyoeum. Eylul de belki bi yumurta kontrolu isticem doktordan baktim olmadi o ay arastiricam tup fln . Var kafamda 1-2 yer. Ekimde de tup olayin girerim kismet artik valla yoruldum ve skildim . Buyuzden is de degistiremiyorum olucem 😂

Regl belirtileri yok mu? Daha önce gecikmelerin olmuş muydu? Gecikmenin kaçıncı günündesin
Ben normalde pkoluyum şöyle söyleyim..devamlı ovülasyon takibi yapıyorum canım..ve ğenelde 24 27 28.günlerde yumurtlama görüyorum..işin garibi şurda..genelde çatlamadan sonra 14.günü sabah adet oluyordum..bu seferde pikk gördüm iyi bi yumurtlamaydı..takviyede kullanıyorum..işin garibi salı çarşamba adet günümdü haftası geldi 1 hafta olacak yarın

Her şeyden umutlanmaya ne kadar meyilliyiz 😂 ama ben eminim yaa öncekilerle birebir aynı ağrı. Meme hassasiyeti de artıyor gittikçe. Ben hep bunlardan anladım zaten öncekilerde de. Nolur yanılmayayım ve nolur sağlıkla olsun olacaksa 🙏
Ben inanmiyorum göğüs hassasiyetine ya kaç aydır yumurtlama dönemlerinden sonra regl gunume kadar göğüs hassasiyeti kasık agrisi kramplar bel ağrısı bolca akinti yaşadım hepsinden regli oldum 😀 anca kafaya takmayınca oralı olmayınca oluyor psikolejik yani

Ben biliyorm minnoşum nasılsın iyi misin bakayım attın geldin mi stresini filan ❤️tatilin nasıl geçti? Bende iyiyim teşekkür ederim 🤗 durumlar iyi diyelşm iyi olsun 😇
Stres attım geldim yoruldum ama, şimdi tekrar işe başlama stresi geldi 😂

Bir yorumunu gördüm kahve leke falan geldi diye devamı geldi mi?

Ben inanmiyorum göğüs hassasiyetine ya kaç aydır yumurtlama dönemlerinden sonra regl gunume kadar göğüs hassasiyeti kasık agrisi kramplar bel ağrısı bolca akinti yaşadım hepsinden regli oldum 😀 anca kafaya takmayınca oralı olmayınca oluyor psikolejik yani
Ben hiç belirti aramam zaten. Ama benim regl dönemi de dahil hiç meme ucunda hassasiyet olmaz. Sadece hamile kaldığım aylarda oldu. Hatta akıntı, gaz falan gibi başka belirtileri kullandığım ilaçlara yordum hep. Aman hamile miyim acaba demedim. Ama bu tek taraflı kasıkta batma gibi, saniyelik kramplar gibi belirtileri iyi tanıyorum ☺️ yani benimki psikolojik değil ama yine de ilaçlarla alakalı olabilir tabii, bakacağız artık kısmet 🥰

Ben hiç belirti aramam zaten. Ama benim regl dönemi de dahil hiç meme ucunda hassasiyet olmaz. Sadece hamile kaldığım aylarda oldu. Hatta akıntı, gaz falan gibi başka belirtileri kullandığım ilaçlara yordum hep. Aman hamile miyim acaba demedim. Ama bu tek taraflı kasıkta batma gibi, saniyelik kramplar gibi belirtileri iyi tanıyorum ☺️ yani benimki psikolojik değil ama yine de ilaçlarla alakalı olabilir tabii, bakacağız artık kısmet 🥰
Bende aynı durumları yaşıyorum ilaçta kullanıyorum benimde 2 evladım var her birinden farklı şeyler yaşadım bunyeylede alakalı olabilir tabi bakalım hakkımızda hayirlisi olsun

Merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim. 4 yıldır da çocuk istiyoruz. Bu süreçte 2 defa tüp bebek tedavisi oldum maalesef tutunamadı . Sorun eşimde olduğu için , eşim 3 aydır özel bir doktorda tedavi görüyor ve sperm kalitesi artmış durumda . Bu ay sağ kasığımda ağrı ve bacağımda çekilme gibi şeyler var birazda belimde ağrı. Bir de yumurtlama günümden 2 gün sonra göğüslerim şişti sonra indi. Bir umut bekliyorummm 🤲 bu ayın 20 si evlilik yıldönümümüz çok istiyorum o gün hamileyim demeyi 😍. Yumurtlamam 12 si idi. Acaba bu ayın 20 sinde kan tahlili versem kanda çıkar mı Bat 25 i 🙄🙄🙄
Bendede vardı batma çok oldu bi seferinde sola dönerken şiddetli batma oldu elimle tutarak döndüm sola.Bacağımda da adet öncesi sızlama şeklinde olurdu oldu ve geçti kaç sefer oldum sandım.inşaallah hayırlısı oke olur ama 12 si yumurtlama tarıhı ise bugun 17 si bu kadar belirti olmaz erken olduğu için diye düşünüyorum

ben devlet hastanesine gitmiyorum zaten özel sağlık sigortasından dolayı özele gidiyorum doktor işte daha başlamadan gittiğimde bir yıldan önce gelme demişti. ama ben adetin 3. gününe randevu alıp gideceğim :KK70: çünkü insan böyle anksiyete bozukluğu olur kendini dinlerken.
Bende anlamıyorum Bi muayene edin tahlilleri yapın sorun çıkmazsa çiftlerde rahat eder illa bir yılı beklemek zorunda mı insanlar.Sonra yıne bir yıl denerler erkekte de sorun yıksa tabi

Kızlar leke gece bitmişti sabah sanki gelir gibi oldu doktoru bekliyoruz ultrasonla bakacak herhalde kese için kalp atışı için

Back