• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam, benim de 19 bat ve sanki olmadı gibi geliyor halbuki dün göğüslerim falan çok ağrıyordu bugün çok agrimiyor yani bencede bunla alakası yok :)) neyse takılmamak gerek hayırlısıysa olsun :)

Hayırlısı olsun inşallah :dua:
Beklemek zor ama bu işin bir parçası.

5 yıl önce oğluma hamile kaldığımda, ilkinin düşük olması nedeniyle hayal kırıklığı yaşamamak için umutlanamadım. 2 gün gecikmeyi bekledim. Kan değerlerim pozitif çıktı ama kalp atışı duyana ve mide bulantım başlayana kadar hamile gibi hissedemedim. Zihni başka şeylerle meşgul etmek şart..

bat yarın .test yaptım çarşaf gibi bir beyaz negatif. ağlayarak işe geldim. sinir stresten bu yaşıma kadar gecikmeyen adetim gecikecek
:(.... Ne denilirki. Yine de ağlama umudumuz hep var. GElecek ayı düşün kendini hamile olarak düşün teselli bulmalıyız bir şekilde. Ben bir kere çk ağladım hıçkıra hıçkıra eşimin yanına gittim ve yine negatif diyerek kendimi tutamadan ağladım. Ağladıkça ağladım. İçimi boşlattım olduğu gibi sanırsam artık ağlamıyorm ama çok üzlüüyorum o da ayrı bir konu.

:KK43:.... Ne denilirki. Yine de ağlama umudumuz hep var. GElecek ayı düşün kendini hamile olarak düşün teselli bulmalıyız bir şekilde. Ben bir kere çk ağladım hıçkıra hıçkıra eşimin yanına gittim ve yine negatif diyerek kendimi tutamadan ağladım. Ağladıkça ağladım. İçimi boşlattım olduğu gibi sanırsam artık ağlamıyorm ama çok üzlüüyorum o da ayrı bir konu.
eşimde perişan oldu benim stresim onu da yıprattı adam sürekli olacak kendini rahat bırak diyor kafamı dağıtmaya çalışıyor. gebelik düşünmeden önce gitmiştim doktora yumurtalıklar gayet iyi demişti. bu ay artık bir hormon testine gitmeyi düşünüyorum. Allah hayırlısını versin ne diyelim.

eşimde perişan oldu benim stresim onu da yıprattı adam sürekli olacak kendini rahat bırak diyor kafamı dağıtmaya çalışıyor. gebelik düşünmeden önce gitmiştim doktora yumurtalıklar gayet iyi demişti. bu ay artık bir hormon testine gitmeyi düşünüyorum. Allah hayırlısını versin ne diyelim.
Daha bu yolda çok yenisin sanırım. İnşallah fazla bekletmeden gelir hayırlısıyla. Ben o hormon tahlillerini kaç kere verdim bilmiyorum artık düşün canım.

Merhabalar kızlar,
Bende az önce test sonucumu aldım 119
Aslında test günüm yarındı.ama dünden beri kahverengi lekelenme oluyor sabah korkarak doktorumu aradım test istedi sonucu attım ama daha dönmedi. Çok korkuyorum sevinemedim 😔

Merhabalar kızlar,
Bende az önce test sonucumu aldım 119
Aslında test günüm yarındı.ama dünden beri kahverengi lekelenme oluyor sabah korkarak doktorumu aradım test istedi sonucu attım ama daha dönmedi. Çok korkuyorum sevinemedim 😔
119 çok güzel bi değer tebrik ederim niye kendinizi strese sokuyorsunuz ki

Haklısınız ama İlk normal gebeliğimin 10.haftada kalbi durdu kürtaj oldum.sonra dış gebelik dendi iğneyle düşürdüler.2 tüp bebek başarısızlığım var sonrasın da kimyasal gebelik.hep değer takibi ile geçti 3 senem sanırım bebeğimi Allah’ın izniyle kucağıma alana kadar bu korku olucak

Haklısınız ama İlk normal gebeliğimin 10.haftada kalbi durdu kürtaj oldum.sonra dış gebelik dendi iğneyle düşürdüler.2 tüp bebek başarısızlığım var sonrasın da kimyasal gebelik.hep değer takibi ile geçti 3 senem sanırım bebeğimi Allah’ın izniyle kucağıma alana kadar bu korku olucak
Bunları bilmeden niye korkuyorsunuz ki demek benim hatam kusura bakmayın.. Rabbim en kısa zamanda doldursun kucağınızı inşallah. Korkmayın yine de korktuğu başına gelirmiş insanın derler ya gerçekten öyle güzel düşünün güzel olsun içinizi ferah tutun

Bunları bilmeden niye korkuyorsunuz ki demek benim hatam kusura bakmayın.. Rabbim en kısa zamanda doldursun kucağınızı inşallah. Korkmayın yine de korktuğu başına gelirmiş insanın derler ya gerçekten öyle güzel düşünün güzel olsun içinizi ferah tutun
Rica ederim. İnşallah sizler kısa sürede kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Teşekkür ederim 🙏🏻

Evet 19 Ağustos sabah yaptım dayanamayıp ama negatif. Bir daha günüm gelene kadar yapmayacağım o kadar haklısın ki sadece kendimi üzüyorum 😑

Regl gecikmeden bir kanıya varmamak gerekiyor.
Erken gebelik testlerini ciddiye almayıp akışına bırakmak gerekiyor..

Back