• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın benim bat 20si tahmini 5-6sı gibi çatlama oldu bugün test yaptım erken gebelik bi bakar mısınız sizde görüyor musunuz?
Canım, günaydın. Batlarımz aynı seninle benim de 6 sında çatladı. Ben hayalet bir çizgi görüyorum. İnşallah gebeliktir. Kan ver istersen bariz görünüyor silik çizgi çünkü

Canım, günaydın. Batlarımz aynı seninle benim de 6 sında çatladı. Ben hayalet bir çizgi görüyorum. İnşallah gebeliktir. Kan ver istersen bariz görünüyor silik çizgi çünkü
Canım yarın sabah farklı bi markayla yapyım diyorum emin olmak için eğer çıkarsa yarında sonra kan vereyim diyorum , sen yaptın mı test

Kızlar günaydın, bugün çok yorgun uyandım güne. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor, diyetisyen randevum var. Ona bile halim yok.

Bugün yumurtlama günüm, vücut ısım çok yükseldi. Dünden beri alev alev yanıyor gibi alnım, dışarıdan birine baktırsam yoo ateşin yok diyor.
Biraz negatif uyandım galibaa 😃

Günaydın kızlar bayadır giremiyordum umarım bu ay hepimize güzel gelir Eylül de güzel haberler alırız hep birlikte nooo stresss noo sinir sonuç bebiş getirecek İnşallah😍🙏🏻

Testin üzerinde 10dk sonra sonucu okuyabilirsiniz yazıyodu bende yaptım koydum köşeye 7-8dk sonra baktım böyleydi canım. Prodoctor adı testin
Evet prodoctor çok yanlış sonuç veriyor..benim ğeçen ay bildiğin hamilelik vardı ama adet oldum

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-27-15-34-03-096_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-07-27-15-34-03-096_com.instagram.android.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 70
Benim arakdaşımın kiste dönüşmüştü ve kız açık ameliyatla aldırmak zorunda kalmıştı kistini. Sezaryan da oldum bebek sahibi olamadan diyerek hep üzülür şimdi :KK43:

Neden üzülüyor ki? Artık eskisi gibi değil. Düzenli kontrollerine giderse bence gayet güzel hamile kalıp doğurabilir.
Kardeşim açık ameliyat oldu çikolata kisti vardı evlenmeden önce. Şimdi Kasım ayında doğum yapacak inşallah.. Önce tedbir sonra takdir..

Selam. Evet bat 19 cular ne durumdasınız?
Ben geçen hafta çok beklenti içindeydim ama son düzlüğe girince bir duruldum sanki. Zaten beklemeyip ne yapacağız? :KK48:

Tecrübe olarak yazıyorum o ağrıları, göğüs hassasiyetlerine falan çok takılmayın. Sonuçta yumurta tutunsa da tutunmasa da vücutta bir hormon dengesi şaşıyor.
Ayrıca erken gebelik testlerine güvenim azdı, şimdi hiç kalmadı :KK45:
İnanın sadece o konuya odaklanmamak çok önemli..

Canım yarın sabah farklı bi markayla yapyım diyorum emin olmak için eğer çıkarsa yarında sonra kan vereyim diyorum , sen yaptın mı test
Dene bakalım canım ,inşallah güzel haberler alırsın. Ben test yapmadım dahaca. Bilmiyorum o testi yapıp sonra buz kipi tek çizgileri görmekten sıkıldım gibi o üzüntüyü yaşamak.... Günümü bekliyeyim diyorum ama bana doktorum zaten gecikmeyi beklemeden Bat tan 2 gün önce testini yap demişti. O yüzden mecburen yapacağım bu hafta.

Neden üzülüyor ki? Artık eskisi gibi değil. Düzenli kontrollerine giderse bence gayet güzel hamile kalıp doğurabilir.
Kardeşim açık ameliyat oldu çikolata kisti vardı evlenmeden önce. Şimdi Kasım ayında doğum yapacak inşallah.. Önce tedbir sonra takdir..
Üzülmesinin sebebi işte millet doğum yapar sezeryan olur ben o acıları şimdiden yaşadım gibi düşünüyr. Ama hala gebe kalamdı tüp bebek vs de denediler. Bakalım bu sene yeniden tedaviye başlayacaklar. İnşallah onlarda hayırlı haberlerle karşılşırlar 10 yıldann fazladır evliler.

Selam. Evet bat 19 cular ne durumdasınız?
Ben geçen hafta çok beklenti içindeydim ama son düzlüğe girince bir duruldum sanki. Zaten beklemeyip ne yapacağız? :KK48:

Tecrübe olarak yazıyorum o ağrıları, göğüs hassasiyetlerine falan çok takılmayın. Sonuçta yumurta tutunsa da tutunmasa da vücutta bir hormon dengesi şaşıyor.
Ayrıca erken gebelik testlerine güvenim azdı, şimdi hiç kalmadı :KK45:
İnanın sadece o konuya odaklanmamak çok önemli..

Selam, benim de 19 bat ve sanki olmadı gibi geliyor halbuki dün göğüslerim falan çok ağrıyordu bugün çok agrimiyor yani bencede bunla alakası yok :)) neyse takılmamak gerek hayırlısıysa olsun :)

Back