- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #5.421
Alllah acil şifasını versin canım. Aşı olmuş muydu peki babanız?Kızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alllah acil şifasını versin canım. Aşı olmuş muydu peki babanız?Kızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam![]()
Canım, günaydın. Batlarımz aynı seninle benim de 6 sında çatladı. Ben hayalet bir çizgi görüyorum. İnşallah gebeliktir. Kan ver istersen bariz görünüyor silik çizgi çünküKızlar günaydın benim bat 20si tahmini 5-6sı gibi çatlama oldu bugün test yaptım erken gebelik bi bakar mısınız sizde görüyor musunuz?
Markası ne testin? Ve ilk 10 dk içinde çıktı mı?Kızlar günaydın benim bat 20si tahmini 5-6sı gibi çatlama oldu bugün test yaptım erken gebelik bi bakar mısınız sizde görüyor musunuz?
Canım yarın sabah farklı bi markayla yapyım diyorum emin olmak için eğer çıkarsa yarında sonra kan vereyim diyorum , sen yaptın mı testCanım, günaydın. Batlarımz aynı seninle benim de 6 sında çatladı. Ben hayalet bir çizgi görüyorum. İnşallah gebeliktir. Kan ver istersen bariz görünüyor silik çizgi çünkü
Testin üzerinde 10dk sonra sonucu okuyabilirsiniz yazıyodu bende yaptım koydum köşeye 7-8dk sonra baktım böyleydi canım. Prodoctor adı testinMarkası ne testin? Ve ilk 10 dk içinde çıktı mı?
Prodoctor da hatalar olabiliyor, başka bir testle daha denemeni öneririmTestin üzerinde 10dk sonra sonucu okuyabilirsiniz yazıyodu bende yaptım koydum köşeye 7-8dk sonra baktım böyleydi canım. Prodoctor adı testin
Evet canım okudum çoğu kişi yanılttığını yaalancı pozitif verdiğini söylüyor o yüzden sevinemedim yarın predictor alıp denycm bi deProdoctor da hatalar olabiliyor, başka bir testle daha denemeni öneririm
Evet prodoctor çok yanlış sonuç veriyor..benim ğeçen ay bildiğin hamilelik vardı ama adet oldumTestin üzerinde 10dk sonra sonucu okuyabilirsiniz yazıyodu bende yaptım koydum köşeye 7-8dk sonra baktım böyleydi canım. Prodoctor adı testin
Aaaa inanmıyorum aynı benimki gibi hatta bi tık bile koyu. İnsanların duygularıyla oynuyolar ya bu kdar hassas bi konuda şöyle testlerin olması yazıklar olsunEvet prodoctor çok yanlış sonuç veriyor..benim ğeçen ay bildiğin hamilelik vardı ama adet oldum
Geçen ay çatlatma iğnesi yumurta büyütme tedavisi görmüşmüydün canım?Evet prodoctor çok yanlış sonuç veriyor..benim ğeçen ay bildiğin hamilelik vardı ama adet oldum
Benim arakdaşımın kiste dönüşmüştü ve kız açık ameliyatla aldırmak zorunda kalmıştı kistini. Sezaryan da oldum bebek sahibi olamadan diyerek hep üzülür şimdi![]()
Kızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam![]()
Dene bakalım canım ,inşallah güzel haberler alırsın. Ben test yapmadım dahaca. Bilmiyorum o testi yapıp sonra buz kipi tek çizgileri görmekten sıkıldım gibi o üzüntüyü yaşamak.... Günümü bekliyeyim diyorum ama bana doktorum zaten gecikmeyi beklemeden Bat tan 2 gün önce testini yap demişti. O yüzden mecburen yapacağım bu hafta.Canım yarın sabah farklı bi markayla yapyım diyorum emin olmak için eğer çıkarsa yarında sonra kan vereyim diyorum , sen yaptın mı test
Üzülmesinin sebebi işte millet doğum yapar sezeryan olur ben o acıları şimdiden yaşadım gibi düşünüyr. Ama hala gebe kalamdı tüp bebek vs de denediler. Bakalım bu sene yeniden tedaviye başlayacaklar. İnşallah onlarda hayırlı haberlerle karşılşırlar 10 yıldann fazladır evliler.Neden üzülüyor ki? Artık eskisi gibi değil. Düzenli kontrollerine giderse bence gayet güzel hamile kalıp doğurabilir.
Kardeşim açık ameliyat oldu çikolata kisti vardı evlenmeden önce. Şimdi Kasım ayında doğum yapacak inşallah.. Önce tedbir sonra takdir..
Selam. Evet bat 19 cular ne durumdasınız?
Ben geçen hafta çok beklenti içindeydim ama son düzlüğe girince bir duruldum sanki. Zaten beklemeyip ne yapacağız?
Tecrübe olarak yazıyorum o ağrıları, göğüs hassasiyetlerine falan çok takılmayın. Sonuçta yumurta tutunsa da tutunmasa da vücutta bir hormon dengesi şaşıyor.
Ayrıca erken gebelik testlerine güvenim azdı, şimdi hiç kalmadı![]()
İnanın sadece o konuya odaklanmamak çok önemli..
Ay vallahi pek umudum kalmıyor ama yarın yine haber veririm sizlere, sizlerden de güzel haberler gelsin inşallah![]()