• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
erhaba kızlar bugün hamilelik öncesi kontrol için doktor randevusu almıştım ki gittim. bu ay korunmadık ilk defa muayenede yumurtalıklarıma baktı sağ ve sol yumurtalığıma yumurtaların var dedi bende bu ay yumurtlama olmuşmu dedim olmuş dedi rahim kalınlığına baktı oda 12.50 çıktı iyi dedi. Korunmadığımı söyledim şuan gözükmez dedi varsa da dedi. Neyseki adet günüm pazar günü olmadı pzartesi günü gebelik olsa görürdü demi .?

Seninle bekleme süremiz aynı olucak desene ,, daha da koyulaşabilir♥️ inşallah pozitifi görücez bu ayy...

Geçen ay gün aşırı denedim yumurtlama döneminde ama bu sefer bende 3-4 gün üst üste denemeyi düşünüyorum. 🥰 bir buçuk saat sonra bende ovulasyon yapcam, atarım
Kuzum ben doktoruma da sordum. Sperm kalitesi düşer diye bi şey yok dedi. Sadece üst üste denemek seni biraz strese sokar belki dedi. Ama ben girmicem strese de en azından denemiş olurum bi kez de böyle❤

bu da bize moral olsun, motivasyon olsun inşallah görücez pozitifi bu ay 😍😍

ben devlet hastanesine gitmiyorum zaten özel sağlık sigortasından dolayı özele gidiyorum doktor işte daha başlamadan gittiğimde bir yıldan önce gelme demişti. ama ben adetin 3. gününe randevu alıp gideceğim :KK70: çünkü insan böyle anksiyete bozukluğu olur kendini dinlerken.
sende at gitsin 2 yıldır evliyim de :)

aynı ben. nasıl da benziyoruz :)) bende neden olmuyor diyorum. bildiğim birkaç doktor var. bir de ablam dr. ama kadın doğumcu değil
Zamanlarını bekliyorlar ama sabırsızız 😍 bir kez aklına acaba mı diye düşünce artık kabulleniş ve isteyiş otomatik yükleniyor bence 😄
İnşallah güzel haberlerini alırız 😊

Zamanlarını bekliyorlar ama sabırsızız 😍 bir kez aklına acaba mı diye düşünce artık kabulleniş ve isteyiş otomatik yükleniyor bence 😄
İnşallah güzel haberlerini alırız 😊
ben çok çocuk seviyorum ya ve işim nedeniyle sürekli çocuklarla beraberim. ısıracağım onları bir gün :D sabırsızlığımı arttırıyor

Hayırlısı olsun canım seninle yaşdaşız :)... İnşallah hamilesindir. Benim da bat 20 Ağustos ama bir tık bile belirtim yok adet belirtisi de yok. Rengl gecikecek mi bu ay acaba bilemedim. Covid aşısı oldum belki ondan gecikebilir de.

Umarim sen de öylesindir. :)
Benim de iki gün kaldi reglime. Bugun cok fazla kasik agrim var. Sen herhangi bir yardim aldin mi? Ne kadar suredir deniyorsunuz?
Bu arada asi da geciktiriyor diyorlar.

Benim de iki gün kaldi reglime. Bugun cok fazla kasik agrim var. Sen herhangi bir yardim aldin mi? Ne kadar suredir deniyorsunuz?
Bu arada asi da geciktiriyor diyorlar.
Normalde de olur mu kasık ağrın rengl öncesi? Ben bir aşılama yaptırdım negatif sonuç aldım, sonrasında histereskopi ameliyatı oldum. Rahim duvarları düzeltildi bir de ufak bir yapışıklık vardı o giderildi ama gelen giden birşey yok. 3 yıldır deniyoruz arada bir kürtajım var. Gecikirsem aşıdandır dicem benim normalde en fazla 1 gün gecikir.

Normalde de olur mu kasık ağrın rengl öncesi? Ben bir aşılama yaptırdım negatif sonuç aldım, sonrasında histereskopi ameliyatı oldum. Rahim duvarları düzeltildi bir de ufak bir yapışıklık vardı o giderildi ama gelen giden birşey yok. 3 yıldır deniyoruz arada bir kürtajım var. Gecikirsem aşıdandır dicem benim normalde en fazla 1 gün gecikir.
Ayy umarım bu sefer artık olur. Bütün gerekenler yapılmış aslında. Guzel haberleri umarim alirsin.
Evet, reglden bir-iki gün once normalde de az az agrim olur. Ama gebelik belirtisiyle regl belirtileri cok benzer diyorlar, bakalim. Biz bu ay ilk defa denemeye basladik. O yuzden herhangi bir sorun var mi yok mu hicbir fikrim yok.

Ayy umarım bu sefer artık olur. Bütün gerekenler yapılmış aslında. Guzel haberleri umarim alirsin.
Evet, reglden bir-iki gün once normalde de az az agrim olur. Ama gebelik belirtisiyle regl belirtileri cok benzer diyorlar, bakalim. Biz bu ay ilk defa denemeye basladik. O yuzden herhangi bir sorun var mi yok mu hicbir fikrim yok.
Valla benim de olurdu tatlı tatlı ağrı. Bu ay yok göğüs dolgunlaşması olurdu yok. Acaba bu ay yumurtam yeteri kadar gelişip çatlamadı mı diye düşünmüyor da değilim. REngl olursam eğer yumurta takibi isteyececğim doktorumdan.

Siz 10 yıllık evliymişsiniz sanırım. Daha önce hiç çocuk düşünmediniz mi?

Valla benim de olurdu tatlı tatlı ağrı. Bu ay yok göğüs dolgunlaşması olurdu yok. Acaba bu ay yumurtam yeteri kadar gelişip çatlamadı mı diye düşünmüyor da değilim. REngl olursam eğer yumurta takibi isteyececğim doktorumdan.

Siz 10 yıllık evliymişsiniz sanırım. Daha önce hiç çocuk düşünmediniz mi?
Doğru, bir de çatlamama ihtimali var değil mi. Çok yabanciyim bu konulara. Biz daha once hic cocuk dusunmedik. Is durumundan vs firsat olmadi acikcasi. Birkac sene once yumurta rezervime baktirmistim bir tek, o zaman iyi cikmisti. 1 ay once de smear ile kontrol edildi, once 2-3 ay kendiniz deneyin, olmazsa gelin dediler. Boyle 2-3 ay deneyip, eger olmazsa ben de kontrole gidecegim.
Sen de guzel haberler alirsan haber ver mutlaka. :) Ben de regl gunu gecince eger hala gelmemis olursa test yapacagim.

Seninle bekleme süremiz aynı olucak desene ,, daha da koyulaşabilir♥️ inşallah pozitifi görücez bu ayy...

Geçen ay gün aşırı denedim yumurtlama döneminde ama bu sefer bende 3-4 gün üst üste denemeyi düşünüyorum. 🥰 bir buçuk saat sonra bende ovulasyon yapcam, atarım
ovulasyon dönemi her gün denenebilir ya nolur nolmaz.

Ozaman o doktora gitme, farklı doktora git bence. Çünkü yine bir yıl bekle diyebilir.
Ben kontrol için gittiğimde 9 aylik falan evliydim yalan söylemiştim 2 yıllık evliyim hiç korunmadk 9 aydır istiyoruz 9 aydır yanımda diye yıksa bakmayacakti🤣
Halbuki sadece bi sorun var mı diye kist olur hormonlarda birsey olur onun için gitmiştim ha

Doğru, bir de çatlamama ihtimali var değil mi. Çok yabanciyim bu konulara. Biz daha once hic cocuk dusunmedik. Is durumundan vs firsat olmadi acikcasi. Birkac sene once yumurta rezervime baktirmistim bir tek, o zaman iyi cikmisti. 1 ay once de smear ile kontrol edildi, once 2-3 ay kendiniz deneyin, olmazsa gelin dediler. Boyle 2-3 ay deneyip, eger olmazsa ben de kontrole gidecegim.
Sen de guzel haberler alirsan haber ver mutlaka. :) Ben de regl gunu gecince eger hala gelmemis olursa test yapacagim.
Hayırlısı olsun canım ikimiz için de. İnşallah bu duyguyu sen de tadarsın :) 2-3 ay denersin baktın olmadı vakit kaybetme destek al. Haber veririm tabiki bende. Bol şans

Hayırlısı olsun canım ikimiz için de. İnşallah bu duyguyu sen de tadarsın :) 2-3 ay denersin baktın olmadı vakit kaybetme destek al. Haber veririm tabiki bende. Bol şans
Evet, umarim ikimiz icin de en hayirlisi olur. Senin bir oglun varmis, ne guzel. Umarim yanina bir kardes de gelir en yakin zamanda. Ikimize de bol şans :)

Evet, umarim ikimiz icin de en hayirlisi olur. Senin bir oglun varmis, ne guzel. Umarim yanina bir kardes de gelir en yakin zamanda. Ikimize de bol şans :)
Evet canım Allah bağışlasın herkesin evaldını. Keşka zamamanında hemen yapsaydım peşine diyorum şimdi :/ Yada evlenince beklemden bir çocuk yapmak lazımmış

selamlaar artık bu ay olsun topik uğur getirsin:) bat 1 ağustos, yaş 30, 7. ay denemede. pko var ve bu ay femara kullanıyorum
Kızlar listeyi yeniledim ekledim yazan herkesi gözümden kaçarsa etiketlersiniz hadi hayırlı bol hamişli bi topik olsun inşallah
kızlar benıde ekleyin temmuz ayında bebegımı kaybettım 5 aylık malesef ...tekrar hamıle kalmak ıstıyorum .. suan logusayım ama .... bat tahmınım yok yaş 32 inşallah şu önümüzdeki 6 ay hamiş kalırım yıne lakin 6 senedır cocugum olmuyordu ... oldu ama hüsranla sonuçlandı ..listeye benıde eklerseniz sevinirim

Bugün sabah testim negatifti, çatlatma iğnesinden sonra 11.gün ama sabahtan beri sağ tarafımda saniyelik kramplar oluyor her hareketimde. Önceki 2 gebeliğimde de aynısını yaşamıştım. O yüzden umutlanmaya başladım yeniden ☺️ önceki mesajlarıma da tekrar baktım. Birini bata 2gün kala öğrenmişim, diğerini iğneden 15gün sonra öğrenmişim. Umarım benimledir ❤️

kızlar benıde ekleyin temmuz ayında bebegımı kaybettım 5 aylık malesef ...tekrar hamıle kalmak ıstıyorum .. suan logusayım ama .... bat tahmınım yok yaş 32 inşallah şu önümüzdeki 6 ay hamiş kalırım yıne lakin 6 senedır cocugum olmuyordu ... oldu ama hüsranla sonuçlandı ..listeye benıde eklerseniz sevinirim
Canım, çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın inşalllah. Bu konunun üstüne durun derim. 5 aylık bebek neden kaybettiniz belli mi? Genetik tarama testlernizi yaptırdınız mı?

Back