- 29 Mart 2019
- 93
- 98
- 38
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #5.461
Hayırlı haber alırsın inşallahKizlar bende simdi kan testi verdim, 1,5 saate cikicakdua edermisiniz benim icindee
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haber alırsın inşallahKizlar bende simdi kan testi verdim, 1,5 saate cikicakdua edermisiniz benim icindee
![]()
Hayır ben daha hiç tedaviye başlamadım..7 aydır kendim deniyorum.prodoctordan 8 tane test aldım..4 tanesi böyle pozitif ğösterdi hemde bildiğin kıpkırmızıydıGeçen ay çatlatma iğnesi yumurta büyütme tedavisi görmüşmüydün canım?
Hayırlı olsun diyelim mi yeni bi haftalık mı acaba hiç anlamam da bu testlerdenMerhabalar kızlar,
Bende az önce test sonucumu aldım 119
Aslında test günüm yarındı.ama dünden beri kahverengi lekelenme oluyor sabah korkarak doktorumu aradım test istedi sonucu attım ama daha dönmedi. Çok korkuyorum sevinemedim![]()
Anladım canım. Yaş kaç peki?beşinci ay deneyişimiz. doktorlara kalsa bir yıl test yapmayalım diyorlar
Canm cikti mi sonuçKizlar bende simdi kan testi verdim, 1,5 saate cikicakdua edermisiniz benim icindee
![]()
29Anladım canım. Yaş kaç peki?
Aryacım benim de bugün pikkKızlar döngümün 16.günündeyim ve pikbugün hep dışarıda olduğum için test yapamamıştım, yeni yaptım iyi ki de yapmışım. Pik olduğunu gördüm.
Sabah da değerlendirmiştik. Şimdi kaç gün değerlendirelim sizce?
gayet pik bence hadi başarılarAryacım benim de bugün pikkAma sanki akşama ya da yarına daha koyu olur gibi dimi
yine de değerlendiricem. bu ay farklı bi strateji yapıp üst üste gidicem
bana güç dileyin
![]()
Peki sende de hemen çıktı mı yoksa 1saat sonra mı çıktıHayır ben daha hiç tedaviye başlamadım..7 aydır kendim deniyorum.prodoctordan 8 tane test aldım..4 tanesi böyle pozitif ğösterdi hemde bildiğin kıpkırmızıydı
O zaman 1 yıl denemeleri mantıklı hastanenin. Ama içimiz rahat etsin diyorsanız özelde bence yol yakınken herşeyinize baktrın. En azından varsa tedavilik birşey erkenden olursunuz tedavinizi.
ben devlet hastanesine gitmiyorum zaten özel sağlık sigortasından dolayı özele gidiyorum doktor işte daha başlamadan gittiğimde bir yıldan önce gelme demişti. ama ben adetin 3. gününe randevu alıp gideceğimO zaman 1 yıl denemeleri mantıklı hastanenin. Ama içimiz rahat etsin diyorsanız özelde bence yol yakınken herşeyinize baktrın. En azından varsa tedavilik birşey erkenden olursunuz tedavinizi.
Hahah teşekkürler bu başarıları tüm hafta için kabul ediyorumgayet pik bence hadi başarılar![]()
Ben de geçen ay hormon testi yaptırdım yoksa kendimi yemeye başlamıştım neden olmuyo diyeben devlet hastanesine gitmiyorum zaten özel sağlık sigortasından dolayı özele gidiyorum doktor işte daha başlamadan gittiğimde bir yıldan önce gelme demişti. ama ben adetin 3. gününe randevu alıp gideceğimçünkü insan böyle anksiyete bozukluğu olur kendini dinlerken.
Hemen çıkmıştı..sevinçten zıpladom hemen kan verdim..o ğün bugündür kan vermeyi sevmiyorumPeki sende de hemen çıktı mı yoksa 1saat sonra mı çıktı
aynı ben. nasıl da benziyoruz :)) bende neden olmuyor diyorum. bildiğim birkaç doktor var. bir de ablam dr. ama kadın doğumcu değilBen de geçen ay hormon testi yaptırdım yoksa kendimi yemeye başlamıştım neden olmuyo diyeama doktoru iyi araştırıp gidin tavsiyem yoksa her kafadan bi ses çıkıyor
![]()
Seninle bekleme süremiz aynı olucak desene ,, daha da koyulaşabilirAryacım benim de bugün pikkAma sanki akşama ya da yarına daha koyu olur gibi dimi
yine de değerlendiricem. bu ay farklı bi strateji yapıp üst üste gidicem
bana güç dileyin
![]()
Evet malesef 1,0 ciktiCanm cikti mi sonuç
Ozaman o doktora gitme, farklı doktora git bence. Çünkü yine bir yıl bekle diyebilir.ben devlet hastanesine gitmiyorum zaten özel sağlık sigortasından dolayı özele gidiyorum doktor işte daha başlamadan gittiğimde bir yıldan önce gelme demişti. ama ben adetin 3. gününe randevu alıp gideceğimçünkü insan böyle anksiyete bozukluğu olur kendini dinlerken.