- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 358
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.741
aaa çok şaşırdımKan negatif 0.359
Rabbim saglikla kavusmanizi nasib etsinsabah 4 buçuk gibi uyandım zaten, hemen testi alt kata salona inip yaptım ses olmasın diye, pozitifi görünce önce bir kala kaldım sıze yazdım :)
sonra kalktım kucuk bir paket hazırladım sana minik bir sürprizim var yazdım üzerine :) kapıya astım içeriri girerkn gördü sonra sarıldık duygulu anlar .. ve sabahtır dalıp dalıp gidiyoruz halen mucıze geliyor :) allah isteyen herkese nasip etsin
tek yaptığımız regl sonrASI bir var bir yok değerlendirmek , tam olarak düzenli de değildi tatildeydik cunku, belirti olarak ta bir haftadır göğüslerim ağrıyordu ki normalde olmaz hiç
Yok henüz vermedim, bi test daha yapacağım ona göre gidişatı belirlerim artıkKan verdiniz mi merak ettim sonucu
Aynen canımA
aaa çok şaşırdımdemek testte görsek de kan sonucu çıkmadan sevinemeyeceğiz ki ben daha testte 2. Çizgi hiç göremedim
İnşallah tutar canım bugün sıvı almadım sadece 2bardak su içtim yumurtlama olalı 3.gun bugün 5 kere idrara sıkıştım acaba bu bi belirti miEvet haklisin. Sen masallah Cok guzel degerlendirmissiniz. Darisi benimde basima bu yumurtlama donemini kacirmak istemiyorum. Bizim yakalamasi zor oluyor esim is icin sehir disina gidip geliyor bnde calisiyorum. Ama insallah bu ay tutturcaz
Bende ilk hamileliğimi predictor ile ögrendim ama pembe koyu cıkmıstı evde duruyo hatta hala saklıyorumBende bu ay internet ucuz diye sipariş etmiştim en iyi bu gösterir hassas diye
BeklıyoruzYok henüz vermedim, bi test daha yapacağım ona göre gidişatı belirlerim artık
niye korkuyosun ağlıyosun ki normalmiş bu bende de var 2 cm e yakın zamanla erir dedi doktor. açıklama yapmadı mı sana benim de sol yumurtalıkta hatta kist. her şeyi böyle dert edersen ohoo b12 düşük çıksa depresyona girceksin demekKızlar gittim bugn doktora kalp atışını duydu keseyi gördü falan iste ama dedi sol yumurtalıkta kist var dedi çok korktum ağladım falan bir sürü kan verdim idrar verdim sonuç yarım çıkacak aranızda bu durumu yaşayan oldu mu
Kuzu cok susuz kalma sen yinede ozellikle su onemli 1.5 lt su tuketmelisin. Merak etme iki gunde bir degerlendirmeyle yakalarsinİnşallah tutar canım bugün sıvı almadım sadece 2bardak su içtim yumurtlama olalı 3.gun bugün 5 kere idrara sıkıştım acaba bu bi belirti mi
evet benimkinde bekleme süresi 15 gün gibi bir şeydi. son regl tarihin poliçeden sonra olcak tek şartları o.. hamileyken yapılmasın diye yaniAaa, sigorta sigorta değişiyor mu bekleme süresi o zaman. Bütün aile alianzlı diye yaptırıyordum az kalsın. Hemen anadolu ile görüşüyorum o zaman. Çok teşekkür ederim.
Beni de etiketlerseniz sevinirim. Bende o testler den yapicam çünkü umutlanmak istemiyorumYok henüz vermedim, bi test daha yapacağım ona göre gidişatı belirlerim artık
Bende yaptım Önceki hamilelikte ama diğer testlerden sonra garanti olsun diye baya koyu idi. Oyuzden aldım ama 5hgc değerini baz alıyor benim geçen ay 3du değerim ozaman silik çıkardı. O kadar da para vermeye gerek yok ozamanBende ilk hamileliğimi predictor ile ögrendim ama pembe koyu cıkmıstı evde duruyo hatta hala saklıyorum
Ben oyle yapıyorum =)))Bence alın. Doktorun ölçtüğü mm ile testte ne kadar koyuluk oluşuyor, birbirini tutuyor mu pik günleri onları da kontrol etmiş olursunuz. Ben olsam öyle yapardım şahsendoktor kontrolüne gidemediğim aylarda sadece testi yaparken içim rahat ederdi bi yandan
Kiz bnde hic b12 yok ki doğuştan düşük ne kullansam yükselmiyorniye korkuyosun ağlıyosun ki normalmiş bu bende de var 2 cm e yakın zamanla erir dedi doktor. açıklama yapmadı mı sana benim de sol yumurtalıkta hatta kist. her şeyi böyle dert edersen ohoo b12 düşük çıksa depresyona girceksin demekgüçlü oll bebek eritirmiş onuu çocuğun iyi kalp atışını duymuşsun tadını çıkart
Bende de vardı ilk gebelikte ama doktor söylüyor benimkinin hamilelik ile alakası yok doğum sezaryen olursa alırım onu da dedi hatta. Size ne dedi. Ya birde kalp atışı için çok erken değil mi maşallahKızlar gittim bugn doktora kalp atışını duydu keseyi gördü falan iste ama dedi sol yumurtalıkta kist var dedi çok korktum ağladım falan bir sürü kan verdim idrar verdim sonuç yarım çıkacak aranızda bu durumu yaşayan oldu mu
Kaset testte çıkmadıBeklıyoruz
B12 eksikliği depresyon yapıyor zaten. Bende iğne vurulurum ona rağmen hep düşük hep düşük. Kendimi bildim bileli oyle. Bağırsak ile alakalı dedi doktorum. Emilim falan.6aydir hamilelik için kullandığım destek artı iğne ile normalin üstünde çıkmış şok oldumKiz bnde hic b12 yok ki doğuştan düşük ne kullansam yükselmiyor6.5 cm dedi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?