- 3 Aralık 2012
- 339
- 111
- 303
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.701
Tabii kiSonucunuzu yazın mutlaka benmde 12 günüm kaldı beklıyorm :)
Amin inşallah canımTabii kiinşallah hamileyizdir
Bende onumuzde ki hafta yapmayı düşünüyorumİnşallah erken gebelik testi aldım beklıyorm 7 gün sonra yapıcam :)
Doğrudur, isteyen herkese içinde de bizlere sağlıklı gebelikler nasip olsun inşallah. Sizin ne kadar var beklemen adet tarihinize?Kırmızılar gelene kadar umudunuzu kırmayın... Hiç belli olmaz. Ben ebru ceylandaki röportajları okudum erken öğrenen çok az..
Tabiki erken kan vermeşsin diyorum ya 11 ğünde bhcg kana karışıyor.ben bata 9 gün kala kanda verdm ama buz gibi negatif çıktı. Ben de erken vermiş olabilir miyim. Hala bir umut arıyorum yaaaa....
Bende hatay
Anladım canım benim yumurtlama 18 Ağustos da oldu ben 11 inde testi verdim yani 7 gün sonra. İlaçta kullanıyorum soğuk algınlığı için ama neyse ki antibiyotik kullanmadımTabiki erken kan vermeşsin diyorum ya 11 ğünde bhcg kana karışıyor.
Ben geçen yıl eylülde ameliyat olduktan sonra yaptırmıştım. sigortacı arkadaşım da hamilelik için 4 ay sonra olursa karşılar demişti, zaten 6 ay korunma olacağı için yaptırdım. Bu süreçte de özel hastanede aylık kah tahlillerim, muayene ve ultrasonu karşıladı. Rahim filmi için de soracağım hatta. Doğumu ve hatta doğum sonrası bebeğin muayene ve aşılarını da karşılar dediği için bana mantıklı gelmiştiŞimdi konuştuk, 1 yıl içinde hamile kalırsam sadece poliçe yenilendiğinde doğumu öderiz dedi1 yıl sonra hamile kaldığımda her şeyi karşılıyormuş. Sizinkinin şartları nedir? Bir de eski müşteri misiniz? Bunun bir avantajı mı acaba?
Tamamdır bakalım rüyalar ne çıkacakBende bugün erkek bebek gördüm bakalım tutacak mı. Olursa etiketleyelim birbirinizi
Silik çizgi var cnm yarında yap bakalım koyulaşacak mıMerhaba arkadaşlar
Benim bugün yumurtlama 15. Çatlama 14. Gün. Gebelik testi böyle çıktı
Ben çıkamadım işin içinden
Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Benim çatlama sonrası 10 gün var :) bende şimdi belirti yok ama belki vardır diye test zamanlarına bakıyorum =)Doğrudur, isteyen herkese içinde de bizlere sağlıklı gebelikler nasip olsun inşallah. Sizin ne kadar var beklemen adet tarihinize?
İlk 7-8 dk
ben görüyorum ama fotoğrafta çok belli değil
Bir de bu test için herkes silik çıkıyo demiş bilemedim
Yorum için çok teşekkür ederi
Bakma stres yapma unutmaya çalışBenim çatlama sonrası 10 gün var :) bende şimdi belirti yok ama belki vardır diye test zamanlarına bakıyorum =)
Ben bu ay o kadar belirti yaşadom kiii. Halada göğüslerim sızlıyor..adet 2 ğün geçti.testlerde çıkmılorBakma stres yapma unutmaya çalış
İnşallah canım çok çok aminBende onumuzde ki hafta yapmayı düşünüyoruminşallah pozitifleri görürüz
Psikolojik olarak bile belirti yaşamıyorumBen bu ay o kadar belirti yaşadom kiii. Halada göğüslerim sızlıyor..adet 2 ğün geçti.testlerde çıkmılor
Adet döngüniz nedirAdet biter bitmez koyuydu, pik görmeden silikleşti offsonunda bırakıcam şu test işini yaaa
29-38 arası değişiyorAdet döngüniz nedir
Arya Bende evleneceğim zaman kontrole gitmiştim. Doktor döngümün 30-35 gün arası olduğunu söyleyince zor gebe kalırsın istersen o zaman gel beraber ilerleyelim demişti. Bende inanmadım hala inanmak istemiyorum29-38 arası değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?