Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben de alianz tamamlayıcı doğum paketi yaptıracağım ama 1 yıl içinde hamile kalırsam sadece doğumu karşılıyor. Kontroller vs cebimden ödeyecekmişim. Siziki de mi tamamlayıcı?
Canım benim de alianz modüler sigorta poliçem var. Yatarak, ayakta ve doğum modülleri ekledik. 1 yıl değildi o süre

Canım benim de alianz modüler sigorta poliçem var. Yatarak, ayakta ve doğum modülleri ekledik. 1 yıl değildi o süre
Şimdi konuştuk, 1 yıl içinde hamile kalırsam sadece poliçe yenilendiğinde doğumu öderiz dedi:( 1 yıl sonra hamile kaldığımda her şeyi karşılıyormuş. Sizinkinin şartları nedir? Bir de eski müşteri misiniz? Bunun bir avantajı mı acaba?

Merhaba arkadaşlar
Benim bugün yumurtlama 15. Çatlama 14. Gün. Gebelik testi böyle çıktı
Ben çıkamadım işin içinden
Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ☺️
Canım adet gününde bende yaptm gecen ay benmde oyle cıktı ama hamıle degıldm kan verdim 3 cıkmıstı adet dönemnde betada biraz yukselme oluyo predictor de 5 e yakın olunca böyle cizgi cıkabılıo benm testm bu sekıldeydı ama insallah siz hamılesnzdır

Dün akşam 18 de çatlatma iğnesi oldum. Bu testimi şimdi yaptım. Tahmini ne zaman silikslesir acaba 😐

Eklentiler

• IMG_20210812_130105.jpg
    IMG_20210812_130105.jpg
    146 KB · Görüntüleme: 61
Canım adet gününde bende yaptm gecen ay benmde oyle cıktı ama hamıle degıldm kan verdim 3 cıkmıstı adet dönemnde betada biraz yukselme oluyo predictor de 5 e yakın olunca böyle cizgi cıkabılıo benm testm bu sekıldeydı ama insallah siz hamılesnzdır
Ben de bunun gibi şeyler okudum o yüzden arada kaldım 😔 umarım en kısa sürede tüm isteyenler olarak sağlıkla kavuşuruz 🥰

Back