- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.661
Aynı hisleri paylaştığım ilk kişisin ya benm kendi annemler farklı şehirde bide annemler dio ki herkes ilgi yok die şikayet eder sen ilgiden rahatsız oluyorsun ama ben aşırı üstüme düşülünce bunalıyorum mutlu mesut gidiyorum kv dönerken son dk da olsa bişeyde ısrar ve bunalmış oluyorum evrene pozitif enerji göndersemde olmuyor
Aynı sebeplerden muzdarip biriyim. KV inanilmaz üstüme düşüyor. Tabağımi aynı sizinki gibi doldurdukca dolduruyorYa mesela ortaya koyuyoruz yemekleri, kim ne kadar yemek isterse ekstradan tabağına alabilir ama kayınvalidem tabağımı dolduruyor da dolduruyor. Yani nefret ediyorum yemekte istemiyorum artık. Ayran içiyorum, taze yoğurtta almışım diyor getirip bi kase doldurup önüme koyuyor bunu da yiyeceksin diyeartık eşim müdahale ediyor anne Arya birbirine karıştırınca herşeyi midesi bulanıyor diye, gerçekten de öyle. Dediğin gibi sürekli ısrar taa ki kapıdan çıkana kadar
ben bata 9 gün kala kanda verdm ama buz gibi negatif çıktı. Ben de erken vermiş olabilir miyim. Hala bir umut arıyorum yaaaa....Kız çok erken test yapmışsın taa 11 ğünde bhcg kana karışıyor. Sonrada idrara karışıcak ohooo daha ben bile adet olmadım yumurtlamam 27 temmizdaydo düşün..test yapma.. 18 ağustosda test yap
Yemeyince de yoksa beğenmedin mi deniliyor, sana başka birşey yapayım ozamanAynı sebeplerden muzdarip biriyim. KV inanilmaz üstüme düşüyor. Tabağımi aynı sizinki gibi doldurdukca dolduruyorzaten yağlı ağır kızartma herşey var bende tam tersi. Ekmek yemiyorum ye diye ağzıma sokacak nerdeyse. O pastalar börekler aman Allahım. Yemeğince de alınıyor bizde sizde birşey yemeyecgiz diyor. O kadar strese giriyorum ki onlarda anlatamam. Beni çok rahatsız ediyor. Migrenim tutar diyorum artık ve gitmek istemiyorum açıkçası. eşim de sülalesi tek erkek 6kizi var 40yasinda evlenmiş oğlu. Oyuzden de biraz üstüme düşüyor. Ben de kendisini çok seviyorum Çok çok iyiler ama yani fazla ilgi de bunaltiyor. Her gün arıyor artık dedimki ben ailemle sizin kadar konuşmuyorum korkuyorum bebek bekliyoruz ama o torun nasıl büyüyecek çok korkuyorum Allah affetsin sırf bu yüzden kız çocuk istiyorum
Evet... Biz erken göremezsin dedik bat 8 kala başlamıştı...Sonra silik olarak gördü..Gebelik testinde mi hissediyormuş..ay hem çok moral bozuyor gebelik testleri
Ya mesela ortaya koyuyoruz yemekleri, kim ne kadar yemek isterse ekstradan tabağına alabilir ama kayınvalidem tabağımı dolduruyor da dolduruyor. Yani nefret ediyorum yemekte istemiyorum artık. Ayran içiyorum, taze yoğurtta almışım diyor getirip bi kase doldurup önüme koyuyor bunu da yiyeceksin diyeartık eşim müdahale ediyor anne Arya birbirine karıştırınca herşeyi midesi bulanıyor diye, gerçekten de öyle. Dediğin gibi sürekli ısrar taa ki kapıdan çıkana kadar
Arama mevzusu da ayrı zaten benmde ailem uzakta yani onlarla bile bu kadar konuşmuyorum diyorum ama nafileAynı sebeplerden muzdarip biriyim. KV inanilmaz üstüme düşüyor. Tabağımi aynı sizinki gibi doldurdukca dolduruyorzaten yağlı ağır kızartma herşey var bende tam tersi. Ekmek yemiyorum ye diye ağzıma sokacak nerdeyse. O pastalar börekler aman Allahım. Yemeğince de alınıyor bizde sizde birşey yemeyecgiz diyor. O kadar strese giriyorum ki onlarda anlatamam. Beni çok rahatsız ediyor. Migrenim tutar diyorum artık ve gitmek istemiyorum açıkçası. eşim de sülalesi tek erkek 6kizi var 40yasinda evlenmiş oğlu. Oyuzden de biraz üstüme düşüyor. Ben de kendisini çok seviyorum Çok çok iyiler ama yani fazla ilgi de bunaltiyor. Her gün arıyor artık dedimki ben ailemle sizin kadar konuşmuyorum korkuyorum bebek bekliyoruz ama o torun nasıl büyüyecek çok korkuyorum Allah affetsin sırf bu yüzden kız çocuk istiyorum
Hadiyeniz gelmiş sağlıkla kucağına alırsın inşallahGunaydin arkadaşlar
Uyku tutmadı rüyalarımda 3 kere test yaptım üçünde de çift çizgi, dayanamayıp kalkıp yaptım..
Yanlış mi yaptım testi idrari fazlamı damlattim anlamadım, lütfen bir şeyler yazın baska testim de yok .. bozdum heralde cok damlatarak ondan mi?
Evet biraz öyle oldu galiba ne bilişim anacım azıcık baktım yumurtlamanın 10.gününde öğrenen çok olmuş diye gaza geldim. Birde erken teste kıyamadım kaset test yaptımKız çok erken test yapmışsın taa 11 ğünde bhcg kana karışıyor. Sonrada idrara karışıcak ohooo daha ben bile adet olmadım yumurtlamam 27 temmizdaydo düşün..test yapma.. 18 ağustosda test yap
Yok histen değil aslında gaza geldim. Beklemek zor acaba mı diye sürekli kafam orada en azından umudum kırıldıBence erken gibi... Temmuz grubunda bir arkadaş da hissediyorum diyerek devam etti testleri yapmaya sonunda pozitifi yakalmıştı.. Hissediyorsan devam et bence :)
Kırmızılar gelene kadar umudunuzu kırmayın... Hiç belli olmaz. Ben ebru ceylandaki röportajları okudum erken öğrenen çok az..Yok histen değil aslında gaza geldim. Beklemek zor acaba mı diye sürekli kafam orada en azından umudum kırıldı
Merhaba ben de alianz tamamlayıcı doğum paketi yaptıracağım ama 1 yıl içinde hamile kalırsam sadece doğumu karşılıyor. Kontroller vs cebimden ödeyecekmişim. Siziki de mi tamamlayıcı?bizim sigortanın tek şartı son regl tarihin sigorta yaptırdıktan sonra olması bekleme süresi yok. düşünüyosanız anadolu sigorta. ben şu an bebiş için bir sürü test muayene hiç para ödemedim ikili üçlü onları da karşılıyor. tamamlayıcı+doğum diye geçiyor.
Denizlideyim ama uçak var istanbula. Düşünebilirim. İşlem sonrası hemen dönebilirim dimi?Yani gunubirlik gelmeye bile deger bir yer eger imkanin varsaHangi sehirdesin?
evet benimki de tamamlayıcı ve böyle bir şey yok isterseniz anadolu sigorta ile de görüşün ben hiçbir ücret ödemedim henüz muayenelerde tahlillerdeMerhaba ben de alianz tamamlayıcı doğum paketi yaptıracağım ama 1 yıl içinde hamile kalırsam sadece doğumu karşılıyor. Kontroller vs cebimden ödeyecekmişim. Siziki de mi tamamlayıcı?
Biz hamile iken 12.haftadan sonra hatta gidebildiğimiz kadar söylemeyi düşünmüyoruz. 11.hafta da kaybım var çünkü yıkıldı KV Hastalığa tutuldu o kadar yani. Oyuzden söylemeyi düşünmüyoruz. Geçenki de hemen söyledik taa uzak düğünüme gelmeyen akrabalar dahil öğrenmişti evde zaten ben gidince sanki bayram günü. Kalbi durduğunu öğrenince ya nasıl dicez diye onun derdine de düşmüştüm. İnşallah bu ilgi alaka torunu ellerine verene kadar değildirArama mevzusu da ayrı zaten benmde ailem uzakta yani onlarla bile bu kadar konuşmuyorum diyorum ama nafileeşim pozitifi gördükten sonra kahkaha atıyor yani normalde bunalıodun hamileyken nasıl davrancaklar sana die
Aaa, sigorta sigorta değişiyor mu bekleme süresi o zaman. Bütün aile alianzlı diye yaptırıyordum az kalsın. Hemen anadolu ile görüşüyorum o zaman. Çok teşekkür ederim.evet benimki de tamamlayıcı ve böyle bir şey yok isterseniz anadolu sigorta ile de görüşün ben hiçbir ücret ödemedim henüz muayenelerde tahlillerde
Bende bugün erkek bebek gördüm bakalım tutacak mı. Olursa etiketleyelim birbiriniziBugün rüyamda hamile olduğumu hissettim
Silik çizgi var gibi canım ama sen gözle görebiliyorsan ve ilk 10 dk içinde çıktıysa hamilesindirMerhaba arkadaşlar
Benim bugün yumurtlama 15. Çatlama 14. Gün. Gebelik testi böyle çıktı
Ben çıkamadım işin içinden
Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Değildir inşallah canım hamile değilkende aynı ilgi varmış çünküBiz hamile iken 12.haftadan sonra hatta gidebildiğimiz kadar söylemeyi düşünmüyoruz. 11.hafta da kaybım var çünkü yıkıldı KV Hastalığa tutuldu o kadar yani. Oyuzden söylemeyi düşünmüyoruz. Geçenki de hemen söyledik taa uzak düğünüme gelmeyen akrabalar dahil öğrenmişti evde zaten ben gidince sanki bayram günü. Kalbi durduğunu öğrenince ya nasıl dicez diye onun derdine de düşmüştüm. İnşallah bu ilgi alaka torunu ellerine verene kadar değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?