Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün akşam 18 de çatlatma iğnesi oldum. Bunu da gece 00. De çektim. Doktorum yarın akşam 22 den sonra ve cuma ilişki olsn dedi ama eşim cuma olmadığı için bugünü ve yarıni değerlendirebilecez. Aklım karşık doktorun verdiği takvime uymadığı için endişeliyim tutar mı çatlar mi denk gelir mi diye

Eklentiler

• IMG_20210812_000731.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 38
Aynen öyle fazla fazlaya hiç gerek yok.

Henüz çatlamamış gibi kuzu.
Gerçi ben hiç çatlama iğnesi yaptırmadım ama kullananlar belki yazarlar

Yarın 22 den sonra ilişki olsun dediyse demek o vakte kadar çatlayacak. Klomen mi kullandın yumurta geliştirici
Hayır femara kullandım. Bide neredeyse reglden beri adam bekliyor doktorum hep yaklaştırma dedi. Bugünde ilişki olsun demedi ama biz yaptık. Sperm kalitesi için mi acaba vallahi utanıp sıkıldım soramadım da ama bekleyen sperm kalitesizlesir gibi şeyler de okudum ayy resmen delilige yakın bı yerdeyiz

Sonucunuzu yazın merak ettim aynı gune yakınız bnde 8 ağustos

Femarayı sen mi istedin yoksa yumurtan gelişmediği için doktor mu önerdi? Sıra sabırla beklemekte, inşallah pozitifi görürsün kuzum

Femarayı sen mi istedin yoksa yumurtan gelişmediği için doktor mu önerdi? Sıra sabırla beklemekte, inşallah pozitifi görürsün kuzum
Bende pko var canım. Yumurta gelişmiyor. Bı kızım var Allah bağışlarsa 3 yaşında. Ona bı kardeş düşünüyoruz kısmetse. Kızıma da tedaviyle kalmıştım. İnşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir

Allah bağışlasın canım, inşallah ikinci bebişine de çabucak kavuşursun

Kızlarrrr bu ay değerlendiremedim diye hep okudum ama çok bişi yazmadım şimdiii size bi soru ; aşılama yaptırdınız mı süreç nasıl ilerledi ?

Aynı hisleri paylaştığım ilk kişisin ya benm kendi annemler farklı şehirde bide annemler dio ki herkes ilgi yok die şikayet eder sen ilgiden rahatsız oluyorsun ama ben aşırı üstüme düşülünce bunalıyorum mutlu mesut gidiyorum kv dönerken son dk da olsa bişeyde ısrar ve bunalmış oluyorum evrene pozitif enerji göndersemde olmuyor

Ya kızlar ben regl olacakmışım gibi aşırı sırt ağrısı kasik ve karın ağrısı çekiyorum, hastalanacak miyim yoksa hamilelik varsa da bu ağrılar oluyor mu?
Hamilelikte olabilir tabi ben regl olacağımdan emindim yani o kadar her ay olan döngümü yaşadım net olarak hamile değilim diyordum mr gircem die her ihtimale karşı test yaptım sadece

Gunaydin arkadaşlar
Uyku tutmadı rüyalarımda 3 kere test yaptım üçünde de çift çizgi, dayanamayıp kalkıp yaptım..
Yanlış mi yaptım testi idrari fazlamı damlattim anlamadım, lütfen bir şeyler yazın baska testim de yok .. bozdum heralde cok damlatarak ondan mi?

Eklentiler

• 20210812_050054.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 114
  • 20210812_050046.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
Hayırlı olsun net bir şekilde çift çizgi çıkmış Eşine süprizi yapabilirsin

Sabahtan hemen bir özel git kan tahlili yaptır. Akşam süprizi yapmadan değeri de öğrenmiş olursun maşalar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin cok tesekkur ederim
Halen inanamıyorum o an hata yaptım sandım.. okadar tedirgindim ki bir de rüyalarim da hep pozitifti gercekte negatif olur diye düşündüm uyaninca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…