Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kizim linc yiyeceksn ha sikayet ettigi seye bak. Sen de keyfine bak iste. Kadin demek boyel rahat edio . Bisiler yapmak istio senij icin Allah seni yazk kiz hevesini kirma sen de aman

Bazen fazlası sıkıyor anlayabiliyorum. Hamile misin peki ondan mı acaba

Bende de durum aynı koşullu şartlanmışsız kv durumlarına farklı olunca kabullenemiyoruz

Görüştük hiçbir sıkıntı yok gayet iyi dedi.
Benim doktorumda aynı şekilde alttan ultrason tahlil vs. Hepsi yapıldı.
Siz ne kadar süredir deniyorsunuz
Bu 4. Ay. Bende de hiç sorun görülmedi. Şimdi sperm testi de fena değil sanki. Bundan bir önceji sperm testi sonucu hızda sıkıntı vardı. Düzelmis görünüyor. Denemeye devam bakalım. İnsallah 3 ay içinde hamile kalirsin. 3’den sonra insan bunaliyor

Bu ay heveslenmiştim çok hala da regl olmadım. Ama beta hcg Pazartesi 1.20 çıktı. Hala bi küçük umut var aslında negatif ama . İnşallah umarım sende güzel haberler verirsin. Ya ben YouTube da videolar izlerken birine denk geldim. Çakşır kökü suyu diyor. Erkekler içinde kullanılıyormuş. Duydun mu hiç

Duydum canım ama ben öyle şeyleri kulaktan duyma kullanmaktan yana değilim. Kimine iyi gelen kimine kötü etki ediyor. Sen kaç yaşındasın?

Yok ya hamile falan değilim, şimdi böyleyse ozamanı düşünmek bile istemiyorum daha bizde yat kalk der
Benimki de öyle. Vallahi bende anlatamıyorum. Bazen öylesine öksürüyorum niye öksürdün tuh deyip çay kaynatıp, ayağıma patik terlik getirip hemen üşüdün mü diye birşeyler getiriyor.
Hamile kalırsan hiç ayağa kaldırmaz bence de

Bende güvenip kullanamadım. Ama merak da etmiyor değilim. 26 senin kaç
35 sen daha çok gençsin. Hiç endişelenme, denemeye devam. Çok da araştırma bence, akışına bırak. Stres yapınca da olmuyor diyorlar. Ben senin yerinde olsam buralarda bile takılmam. Günlük rutini bozmadan denerim. Çok okuyunca insan gerilmeye basliyor.

İnşallah kısa sürede güzel haber alırsın. Ben ne bileyim insan merak ediyor . Bir de bende enfeksiyon vardı 10 aydır. Sonrasında düşünmeye başladık. Hala enfeksiyon rahime sıkıntı vermiş midir uzun sürelidir diye düşünmüştüm. Ama enfeksiyon değilmiş. Sitsit dedi doktor.

Ya sürekli gelin bizde yemek yiyin, çayınızı için, beraber şuraya gidelim buraya gidelim diyor ama sıkılıyorum bir süre sonra

Kadınlarda çok olur o. Zarar vereceğini zannetmiyorum.

Ya sürekli gelin bizde yemek yiyin, çayınızı için, beraber şuraya gidelim buraya gidelim diyor ama sıkılıyorum bir süre sonra
Benim önünü kestim onun biraz onu diyemiyor. Eşimin yanında çalışıyor zaten onu da her gün görüyor orası ayrı. gerçekten tamam seviyor ilgileniyor ama fazla fazla yapınca bende sıkılıyorum. Ama dediğin gibi kötü hissediyorum fazla yapınca çay filan koyunca.

bana kızma ama ne güzel işte. bazısıda 2 iş yapar bin söylenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…