Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pcos görünüyor dedi. Neye göre anlamadım. Ben göremiyorum.internete bakıyorum lh/ fsh oranı 3 ve üzeri olanlarda görülür diyor. Ben hesaplıyorum 1.78 çıkıyor kafam karıştı. Neye göre pcos kararı verdi anlamadım. Senin değerlerin kaçtı?
benim
fsh:5,94
e2:42
prolaktin:13
serbest t4:0,95
tsh:0,63
Lh:4,62 canım
belki senin hormonlarda ufak tefek değer fazlalıkları vardır. ama adetin düzenliyse hiç sorun yok anladığım kadarıyla. yumurtlama olmazsa adet kanaması çoook çok az oluyormuş. onu her birimiz anlarız bence.

Artık hayırlısı korunsak da aynı korumasak 😁biz be yapsak şaşırdık yinede olacaksa sağlıklı sıhhatli evladlar nasip etsin Rabbim 😍
Aynen cnm korunsam da olmuo korunmasam da o yuzden simdi olursa sevnirim ama aralik ocak olsa ziplarim😁😁 Rabbim arrk ne zamn nasip ederse ya bir de dewamli nasilsin die soranlar nie ikincisi olmuo die soruo hemen ardindan. O guzel kafanizi bununla yormayin diyorm😁😁

Kızlar adet tarihimden üç gün geçti. Gelmedi. Kan testi verdim. Beta hcg 1

Merhaba kizlar, bat 14 agustos benim ama dun sanki regl olacakmisim gibi belim bide kasiklarimda agri oldu, adetimin ilk gunu yasadigim his vardi yani ama bugun hic bisey yok. Sadece hafiften goguslerim agriyor. Bunu yasayan varmi? Hamilelikle alakasi olabilirmi yoksa piskolojik midir? 😅 Kaldi 4 gun..
Bende yaşıyorum canım..dün aret ğünümdü olmadı.buğünde olmadı..ve çok acaip yumuntlamadan beri olan ağrılarım 2 gündür hiç yok sadece ğöğüslerim dolgunluğu hiç gitmiyor..birazda akontım var ğeçmeyen

Kızlar adet tarihimden üç gün geçti. Gelmedi. Kan testi verdim. Beta hcg 1

Merhaba kizlar, bat 14 agustos benim ama dun sanki regl olacakmisim gibi belim bide kasiklarimda agri oldu, adetimin ilk gunu yasadigim his vardi yani ama bugun hic bisey yok. Sadece hafiften goguslerim agriyor. Bunu yasayan varmi? Hamilelikle alakasi olabilirmi yoksa piskolojik midir? 😅 Kaldi 4 gun..
Bende yaşıyorum canım..dün aret ğünümdü olmadı.buğünde olmadı..ve çok acaip yumuntlamadan beri olan ağrılarım 2 gündür hiç yok sadece ğöğüslerim dolgunluğu hiç gitmiyor..birazda akontım var

İyi akşamlar kizlar elimde 3 adet ovulasyon vardı o yüzden risk alıp takvime göre yapacaktım takvimde bugün gösteriyor az önce yaptım bu şekilde pik mi olmuş catlama mi?

Eklentiler

• IMG_20210811_221108.jpg
    IMG_20210811_221108.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20210811_221104.jpg
    IMG_20210811_221104.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 51
Bende yaşıyorum canım..dün aret ğünümdü olmadı.buğünde olmadı..ve çok acaip yumuntlamadan beri olan ağrılarım 2 gündür hiç yok sadece ğöğüslerim dolgunluğu hiç gitmiyor..birazda akontım var ğeçmeyen
Ay aynisi bendede var suan, hicbisey hissetmiyorumm iki gundur 😁 hafif gogus agrisi haric, ama benim daha var bat’a 2 gun. Senin gunun gecmis test yapsanaa 😍😍

Back