Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bizde yeni yaptırdık hareketliliği iyi aslında. Ama totalde olan az 5 milyon yazan 39 milyon olması gerekli en az
Canım total bizde 635 milyon En altta yazan 5 milyon yıkama işleminin yapildiği sperm sayısı. Onu da neden yapiyorlar bir türlü anlamadım ben. Bizim gittiğimiz hastane yapiyor o işlemi.

Yarın sabah ilk idrarla bidaha yapıyım diyordum sen test yaptınmı canımm
Yok ben daha hic yapmadim, 2 gun daha sabrediyim korkuyorum tek cizgi gormekten o yuzden gunumu beklicem. Bu 2. Catlatma denemem. Gecen ay tam 16. Gun adet oldum ama bende hep 2/3 gun oncesinde pembe akinti gelir. Suan daha gelen giden yok insallah gelmez

sende bence ozaman kan ver eger hemen ogrenmek istiyorsan, senin kacinci denemen?

Ay aynisi bendede var suan, hicbisey hissetmiyorumm iki gundur hafif gogus agrisi haric, ama benim daha var bat’a 2 gun. Senin gunun gecmis test yapsanaa
Kız benim dün olmalıydı..testte çıkmadı..hemen çıkmaz diye bugün yine test yapmadım adet 1 hagta geçsin diyorlar..çok garip ağrı yok ğöğüs sızısı üstüne yatamıyorum..akıntıda biraz var

Yaa hadi inşallah kuzum
Benim 4 kere klomen 3 kere femara geçmişim var 7ye yakın çatlatma iğnesi vurundum zaten buda olmazsa şehr dışına profa gidecem canım. 2 tame kimyasal gebeliğim var

Catlamani neye gore hesapladim, ovu testi mi igne filanmi kullandin. Yoksa cok duzenlimidir adetlerin?

bendede suan akinti var ama bende cogu zaman var o yuzden bende onu belirti olarak goremiyorum kendimde her ay belirti olarak yeni biseyler ekliyorum kendi kendime

Yaa hadi inşallah kuzum
Benim 4 kere klomen 3 kere femara geçmişim var 7ye yakın çatlatma iğnesi vurundum zaten buda olmazsa şehr dışına profa gidecem canım. 2 tame kimyasal gebeliğim var
Yaa oylemii cok gecmis olsun canim, insaAllah bu ay tutmustur ya pkolumusun sende? Ve hangi sehirdesin? Benimde femara kullanisim 2. Sefer

Kaç aydır ovülasyon testi yapıyorum ve hep yumurtlamayı 28.yada 29.ğünügörüyorum..bu ayda 29 da gördüm..ve çatlamadan salınca hep 14.günün içinde mutlaka adet oluyordum..bugün 16.günü hala olmadı..bugünde bitti..

Benim mesela sag tupumden gecis olmamisti daha once ameliyat esnasinda. bu ay echomarda rahim filmi cekildim ve actilar tupumu, suan ikiside acik cok sukur
Ben de miyom ve kist sebebiyle açık ameliyat geçirdim, dr tüplerle ilgili bişey demedi ama bu ameliyatlardan sonra tıkanma riski var diye okudum. Sonraki randevuda danışacağım bu konuyu o zaman.

Yaa oylemii cok gecmis olsun canim, insaAllah bu ay tutmustur ya pkolumusun sende? Ve hangi sehirdesin? Benimde femara kullanisim 2. Sefer
Teşekkür ederim canım inşallah evet pko var ama adetlerim felan çok düzenlidir nevşehirdeyim canım kayseriye gideceğim doktor için çünkü nevşehirde prof yok maalesef

Tüpler kapalı olduğu için regl esnasında fazla ağrı ve kasılmalar olur diye duydum ama bilgim net değil açıkçası
Benim ağrılı olur, miyom yüzünden. Regl kalınlaşan rahmin iç yüzeyinin dökülmesi ama tüple alakası olabileceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…