Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnemde 11.günüm test yaptım ama bilemedim birde siz bakarmısınız
Sanki cok cok acik bi cizgi goruyorum gibiii ama daha 11. Gunun belki ignenin etkisidir hala. Erken yapmissin az daha bekle derimm Benimde bugun 13. Gunum

benim
fsh:5,94
e2:42
prolaktin:13
serbest t4:0,95
tsh:0,63
Lh:4,62 canım
belki senin hormonlarda ufak tefek değer fazlalıkları vardır. ama adetin düzenliyse hiç sorun yok anladığım kadarıyla. yumurtlama olmazsa adet kanaması çoook çok az oluyormuş. onu her birimiz anlarız bence.

Artık hayırlısı korunsak da aynı korumasak biz be yapsak şaşırdık yinede olacaksa sağlıklı sıhhatli evladlar nasip etsin Rabbim
Aynen cnm korunsam da olmuo korunmasam da o yuzden simdi olursa sevnirim ama aralik ocak olsa ziplarim Rabbim arrk ne zamn nasip ederse ya bir de dewamli nasilsin die soranlar nie ikincisi olmuo die soruo hemen ardindan. O guzel kafanizi bununla yormayin diyorm

Kızlar adet tarihimden üç gün geçti. Gelmedi. Kan testi verdim. Beta hcg 1

Bende yaşıyorum canım..dün aret ğünümdü olmadı.buğünde olmadı..ve çok acaip yumuntlamadan beri olan ağrılarım 2 gündür hiç yok sadece ğöğüslerim dolgunluğu hiç gitmiyor..birazda akontım var ğeçmeyen

Kızlar adet tarihimden üç gün geçti. Gelmedi. Kan testi verdim. Beta hcg 1

Bende yaşıyorum canım..dün aret ğünümdü olmadı.buğünde olmadı..ve çok acaip yumuntlamadan beri olan ağrılarım 2 gündür hiç yok sadece ğöğüslerim dolgunluğu hiç gitmiyor..birazda akontım var

İyi akşamlar kizlar elimde 3 adet ovulasyon vardı o yüzden risk alıp takvime göre yapacaktım takvimde bugün gösteriyor az önce yaptım bu şekilde pik mi olmuş catlama mi?

Eklentiler

• IMG_20210811_221108.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20210811_221104.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 52
Ay aynisi bendede var suan, hicbisey hissetmiyorumm iki gundur hafif gogus agrisi haric, ama benim daha var bat’a 2 gun. Senin gunun gecmis test yapsanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…