- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 30
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.521
Sanki cok cok acik bi cizgi goruyorum gibiii ama daha 11. Gunun belki ignenin etkisidir hala. Erken yapmissin az daha bekle derimmKızlar merhababugün çatlatma iğnemde 11.günüm test yaptım ama bilemedim birde siz bakarmısınız
Çok teşekkür ederim canımm inşallah en kısa sürede sendende alıcaz güzel haberiTüm kalbimle o kadar çok sevindim ki canım daim olsun inşallah sağlıklı sıhhatlitebrik ederim
hayır canım doktorum henüz çok erken dedi. acelemiz yok şuan içinAnladm cnm sen yaptriacak misn
ayyy sağol canımm gerçekten stresten 2 kilo vermişim şaka gibiBen de sewindm senin adina canm bosua stres yapmissin bak. Rahat ol yumurtalarina iyi bak artk
Eee seninki değişik olmuş o zamanAmh de yumurta rezervini gösteren hormon. Genelde pko varsa o da 5 üzeri çıkıyormuş.
benimPcos görünüyor dedi. Neye göre anlamadım. Ben göremiyorum.internete bakıyorum lh/ fsh oranı 3 ve üzeri olanlarda görülür diyor. Ben hesaplıyorum 1.78 çıkıyor kafam karıştı. Neye göre pcos kararı verdi anlamadım. Senin değerlerin kaçtı?
Catlama dahil mi 11 peki cnm11. Günü ama ben çatlamayı değerlendiremedim 14 15 yumurtlama 16. Gün çatlama oldu ben 15. Ve 17 günü değerlendirdim
Aynen cnm korunsam da olmuo korunmasam da o yuzden simdi olursa sevnirim ama aralik ocak olsa ziplarimArtık hayırlısı korunsak da aynı korumasakbiz be yapsak şaşırdık yinede olacaksa sağlıklı sıhhatli evladlar nasip etsin Rabbim
Aynen bir garip benimki ben de çok anlamadımEee seninki değişik olmuş o zaman
neden bırakıverdin kuzum sıkıldın mıÇok daha iyi ol kuzum benimİnşallah bu ay herşey yolunda olur ben ne yapıcağımı kestiremediğim için bırakıverdim, Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
hangi semt ?Ay tühh o kadar içimi rahatlattı ki çok tavsiye ederdim gerçektenben böyle bi doktor seçeneğim varken belamı aramışım diğer doktora giderek diyorum başka bi şey diyemiyorum 2 doktor arasında bu kadar fark olamaz..
Kızlar adet tarihimden üç gün geçti. Gelmedi. Kan testi verdim. Beta hcg 1
Bende yaşıyorum canım..dün aret ğünümdü olmadı.buğünde olmadı..ve çok acaip yumuntlamadan beri olan ağrılarım 2 gündür hiç yok sadece ğöğüslerim dolgunluğu hiç gitmiyor..birazda akontım var ğeçmeyenMerhaba kizlar, bat 14 agustos benim ama dun sanki regl olacakmisim gibi belim bide kasiklarimda agri oldu, adetimin ilk gunu yasadigim his vardi yani ama bugun hic bisey yok. Sadece hafiften goguslerim agriyor. Bunu yasayan varmi? Hamilelikle alakasi olabilirmi yoksa piskolojik midir?Kaldi 4 gun..
Kızlar adet tarihimden üç gün geçti. Gelmedi. Kan testi verdim. Beta hcg 1
Bende yaşıyorum canım..dün aret ğünümdü olmadı.buğünde olmadı..ve çok acaip yumuntlamadan beri olan ağrılarım 2 gündür hiç yok sadece ğöğüslerim dolgunluğu hiç gitmiyor..birazda akontım varMerhaba kizlar, bat 14 agustos benim ama dun sanki regl olacakmisim gibi belim bide kasiklarimda agri oldu, adetimin ilk gunu yasadigim his vardi yani ama bugun hic bisey yok. Sadece hafiften goguslerim agriyor. Bunu yasayan varmi? Hamilelikle alakasi olabilirmi yoksa piskolojik midir?Kaldi 4 gun..
florya medicalpark canımhangi semt ?
Test yaptın mı canımKızlar rün adet ğünümdü sabah olurdum normalde testte çıkmadı..bugünde olmadım.yumurtlamadan sayarsam 16.günüm..inşaallah vardır beklemadeyim
bana uzakmış canım ya bu ay bi doktora gidicem memnun kalmazsam orayada bakarım artıkflorya medicalpark canım
pik değerlendirrrrrİyi akşamlar kizlar elimde 3 adet ovulasyon vardı o yüzden risk alıp takvime göre yapacaktım takvimde bugün gösteriyor az önce yaptım bu şekilde pik mi olmuş catlama mi?
Ay aynisi bendede var suan, hicbisey hissetmiyorumm iki gundurBende yaşıyorum canım..dün aret ğünümdü olmadı.buğünde olmadı..ve çok acaip yumuntlamadan beri olan ağrılarım 2 gündür hiç yok sadece ğöğüslerim dolgunluğu hiç gitmiyor..birazda akontım var ğeçmeyen
Yarın sabah ilk idrarla bidaha yapıyım diyordumSanki cok cok acik bi cizgi goruyorum gibiii ama daha 11. Gunun belki ignenin etkisidir hala. Erken yapmissin az daha bekle derimmBenimde bugun 13. Gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?