Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar yumurtlama döneminden sonra ne kadar süre göğüs hassasiyeti yaşıyorsunuz
Ben tuz tüketimini azalttığımdan beri çok çok az yaşıyorum. Eskiden gögüslerim bir hafta kala şişiyordu değince ağrıyordu artık birkaç gün kala hafif hassas oluyo o kadar

Kiz sansa bu ay esim fullll evdeydi bir gun bile sehir disina cikmadi. Ama acikcasi ben araliga kadr cok istemiyorm ama ne de olsa olmuyor die korunmuyorm da olsa da sevinrm yani. 3 defa iliski oldu. Ama yumrtalamayi degerlendrdm. Kiz nasl iliskiden soguduysak daha da yapasimz gelmedi kimyasallarmdan dolayi gebelkte az cok anliyorm bu ay bos araliga kadar bu sekilde denerm baktm olmadi hsg cekerm. Ne gerekiyorsa yaparm simdilk relax

Evet eğer adetin düzenliyse eğer hiçbi sorun yok anladığım kadarıyla sakince dene diyor hormon testinde bi şey var mıydı peki? Benim onlar da normaldi.
Pcos görünüyor dedi. Neye göre anlamadım. Ben göremiyorum.internete bakıyorum lh/ fsh oranı 3 ve üzeri olanlarda görülür diyor. Ben hesaplıyorum 1.78 çıkıyor kafam karıştı. Neye göre pcos kararı verdi anlamadım. Senin değerlerin kaçtı?

Kızlar ben klomen kullanırken ilişkiye girdik eşim dayanamadı sizce klomen kullanırken yumurtalar gelişmiş midir? Hamile kalmayı o kadar çok istiyorum ki :/

Ben de sewindm senin adina canm bosua stres yapmissin bak. Rahat ol yumurtalarina iyi bak artk

Merhaba benim lh/fsh oranım 1,44 ama bende de var pko. Vajinal muayene ile görüldüyse pko görünümü birde lh fsh değerinden yüksekse tanıyı koyuyorlar

Vajinal muayenede göremedi. İki ayda da yumurtlamaya denk geldik
Benim vajinal muayenede de gördüğü için tanı koydu aslında sonra hormon testi ile tanısını destekledi. Benimde amh normal çıktı hep kafa karıştırıcı bu işler sanırım. İsterseniz bir doktora daha gösterin belki de hormonlarda bir dalgalanma olmuştur pko falan yoktur.

Çok daha iyi ol kuzum benim İnşallah bu ay herşey yolunda olur ben ne yapıcağımı kestiremediğim için bırakıverdim, Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Ya kızlar ben regl olacakmışım gibi aşırı sırt ağrısı kasik ve karın ağrısı çekiyorum, hastalanacak miyim yoksa hamilelik varsa da bu ağrılar oluyor mu?

Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnemde 11.günüm test yaptım ama bilemedim birde siz bakarmısınız

Eklentiler

• 03CBFC59-C4C3-453D-8DF4-88351C30B470.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 87
  • 27F0AF50-92A8-4A06-89E5-B73095539E9D.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 82

Artık hayırlısı korunsak da aynı korumasak biz be yapsak şaşırdık yinede olacaksa sağlıklı sıhhatli evladlar nasip etsin Rabbim

Olabilir tabi. Ama pcos da olsa düzenli yumurtladıktan sonra problem yokmuş. Pcos zaten yumurta rezervinin bolluğu demekmiş. Amh ne oluyor bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…