- 22 Ocak 2017
- 5.652
- 7.046
- 198
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.501
Ben tuz tüketimini azalttığımdan beri çok çok az yaşıyorum. Eskiden gögüslerim bir hafta kala şişiyordu değince ağrıyordu artık birkaç gün kala hafif hassas oluyo o kadarHanımlar yumurtlama döneminden sonra ne kadar süre göğüs hassasiyeti yaşıyorsunuz
Anladm cnm sen yaptriacak misnGazel2110 canım sordum eğer çooook büyük bi şey yoksa tüplerle ilgili belli olmazmış hsg dışında.
Kiz sansa bu ay esim fullll evdeydi bir gun bile sehir disina cikmadi. Ama acikcasi ben araliga kadr cok istemiyorm ama ne de olsa olmuyor die korunmuyorm da olsa da sevinrm yani. 3 defa iliski oldu. Ama yumrtalamayi degerlendrdm. Kiz nasl iliskiden soguduysak daha da yapasimz gelmediBen hamile kalmıştım diye ilk çekmedi sonra senin dediğin gibi birisiyle kalmışsındır belki dedi çekti ikisi de temiz çıktıben seninde kapalı sanmam ama için rahat edecekse çektir canım.
Bu ay değerlendirebiliyorsun değil mi? Eş olmazdı seninde arada ya
Pcos görünüyor dedi. Neye göre anlamadım. Ben göremiyorum.internete bakıyorum lh/ fsh oranı 3 ve üzeri olanlarda görülür diyor. Ben hesaplıyorum 1.78 çıkıyor kafam karıştı. Neye göre pcos kararı verdi anlamadım. Senin değerlerin kaçtı?Evet eğer adetin düzenliyse eğer hiçbi sorun yok anladığım kadarıyla sakince dene diyorhormon testinde bi şey var mıydı peki? Benim onlar da normaldi.
Kızlar buraya yazıcam dediğim için yazıyorum şimdi çıktım doktorumdan her şey olması gerektiği gibi dedi. Ne pko su saçmalama dedi. O yumurtalıktaki görüntü hiçbi şey ifade etmiyo dedi. Senin ovu testine bile ihtiyacın yok, çok kolay bi hastasın hatta hasta bile değilsin dedi. Tek kullanman gereken folik asit bi kaç içinde seni gebe olarak görüceğimden eminim dedi. Hsg için en az 1 yıl dedi. Yumurta rezervi az olanlarda bile en az 6 ay kendilerinin denemesini öneriyoruz dedi. Hsg de sonuçta ilaç, enfeksiyon riski vs bi sürü teferruatı var 3 ay bunun için çok erken dedi.
Sadece şu stresinden kurtul yumurtanı en çok o etkiliyo dedi. Haftaya yumurtama bakmak için bile çağırmadı senin için gerek yok diyoaşı öneriyor. Korunmana gerek yok dedi. Ben de ilk dozumu olmuştum 2. Yi olucam yakında. o kadar içim rahatladı ki size anlatamam referanslı doktor varken başka doktora gitmem hataydı zaten burda karalamak istemiyorum kendisini ama isteyene yazarım özelden beni çok üzdü kendi doktorumu da yazarım seve sevee
Canm catlamanin kacinci gunuydu acabaSonucum çıktı kızlar 48.50 Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah duamdasınız
Merhaba benim lh/fsh oranım 1,44 ama bende de var pko. Vajinal muayene ile görüldüyse pko görünümü birde lh fsh değerinden yüksekse tanıyı koyuyorlarPcos görünüyor dedi. Neye göre anlamadım. Ben göremiyorum.internete bakıyorum lh/ fsh oranı 3 ve üzeri olanlarda görülür diyor. Ben hesaplıyorum 1.78 çıkıyor kafam karıştı. Neye göre pcos kararı verdi anlamadım. Senin değerlerin kaçtı?
Vajinal muayenede göremedi. İki ayda da yumurtlamaya denk geldikMerhaba benim lh/fsh oranım 1,44 ama bende de var pko. Vajinal muayene ile görüldüyse pko görünümü birde lh fsh değerinden yüksekse tanıyı koyuyorlar
Lh fsh dan yüksek evetVajinal muayenede göremedi. İki ayda da yumurtlamaya denk geldik
11. Günü ama ben çatlamayı değerlendiremedim 14 15 yumurtlama 16. Gün çatlama oldu ben 15. Ve 17 günü değerlendirdimCanm catlamanin kacinci gunuydu acaba
Benim vajinal muayenede de gördüğü için tanı koydu aslında sonra hormon testi ile tanısını destekledi. Benimde amh normal çıktı hep kafa karıştırıcı bu işler sanırım. İsterseniz bir doktora daha gösterin belki de hormonlarda bir dalgalanma olmuştur pko falan yoktur.Vajinal muayenede göremedi. İki ayda da yumurtlamaya denk geldik
Çok daha iyi ol kuzum benimBen de seni çoooook özledimmBen de 6 gündür kendi halime çekilmiştim baya kafam karışmıştı ama bugün canım doktorum sayesinde çook iyiiyim bomba gibiyim bende elimde kalan ovuyu yaparım belkii belki yapmam bilemiyorum ama bu ay inşallah çok güzel sonuçlanır kuzum
Canım bizde yeni yaptırdık hareketliliği iyi aslında. Ama totalde olan az 5 milyon yazan 39 milyon olması gerekli en azKızlar bizde ileri hareketli sperm yoktu en son. 3 ay sonra yeniden test yap demişlerdi. Var mi sperm testinden anlayan?
Kiz sansa bu ay esim fullll evdeydi bir gun bile sehir disina cikmadi. Ama acikcasi ben araliga kadr cok istemiyorm ama ne de olsa olmuyor die korunmuyorm da olsa da sevinrm yani. 3 defa iliski oldu. Ama yumrtalamayi degerlendrdm. Kiz nasl iliskiden soguduysak daha da gelmedikimyasallarmdan dolayi gebelkte az cok anliyorm bu ay bos araliga kadar bu sekilde denerm baktm olmadi hsg cekerm. Ne gerekiyorsa yaparm simdilk relax
Sonucum çıktı kızlar 48.50 Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah duamdasınız
Olabilir tabi. Ama pcos da olsa düzenli yumurtladıktan sonra problem yokmuş. Pcos zaten yumurta rezervinin bolluğu demekmiş. Amh ne oluyor bu arada?Benim vajinal muayenede de gördüğü için tanı koydu aslında sonra hormon testi ile tanısını destekledi. Benimde amh normal çıktı hep kafa karıştırıcı bu işler sanırım. İsterseniz bir doktora daha gösterin belki de hormonlarda bir dalgalanma olmuştur pko falan yoktur.
Amh de yumurta rezervini gösteren hormon. Genelde pko varsa o da 5 üzeri çıkıyormuş.Olabilir tabi. Ama pcos da olsa düzenli yumurtladıktan sonra problem yokmuş. Pcos zaten yumurta rezervinin bolluğu demekmiş. Amh ne oluyor bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?