- 31 Temmuz 2021
- 112
- 91
- 13
- 31
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.081
Bi kaç saat sıvı tüketmemş olmak gerek yazılmıştı az önce sabah daha mantıklı gibiKızlar merhaba yarın adet ğünüm..eşim erken gebelik testi almış ğelmiş benden daha istekli..şimdi yapsam çıkar mı?sabah mı yapayım?
Evwt rahim filmi sonrası 13 gün geçmişti filmle alakalı olabiliyor dendi burada.Bu sefer fark olarak kaç kez hıhh oluyorum yine dedim bacaklarda sızlama kasıklarda batma ve akıntı geldi gibi hissttim kaçkez baktığımda yoktu
12 veya 14 diye biliyorumArkadaşlar , yumurtlamadan kaç gün sonra ve çatlamadan kaç gün sonra test yapılmalı doğru sonuç için?
Ebru Ceylan yumurtlamadan 17 gün sonra diyorArkadaşlar , yumurtlamadan kaç gün sonra ve çatlamadan kaç gün sonra test yapılmalı doğru sonuç için?
Valla bilemedim bacım şimdi yapsak olurmu ki. Sabah daha iyi sanki. Ama ben daha almadim bana yakın eczaneye gittim bana awox marka test verdi almadim onu.guvenemedim.Kz bende sabah yapacam erken ğebelik testi..şimdi mi yapsak
Senin geçti mi canım adetKz bende sabah yapacam erken ğebelik testi..şimdi mi yapsak
Benim yarın adetS
Senin geçti mi canım adet
Benim dün olmam gerekiyordu hala olmadım canım. 3 gün önce kaset test yaptım negatif çıkmıştı.Benim yarın adet
O kadar bekleyemicemEbru Ceylan yumurtlamadan 17 gün sonra diyor
Hayir 17 fazla 12. Ve ya 13. Günde çıkar yumurtalamadan itibaren sayacak olursanO kadar bekleyemicem
Senin ymurtlama ayın kaçıydı canomBenim dün olmam gerekiyordu hala olmadım canım. 3 gün önce kaset test yaptım negatif çıkmıştı.
femara erken büyütüyor rahim duvarı da ywteri kalınlıktaysa neden erken olsun ki ? 20 mm zaten çatlama için yeterli boyut.Kizlar bugün doktora gittim adetimin 13 günü 1 tane 20 mm yumurta olmuş ama erken olduğunu söyledi yine de çatlatma iğnesi al yarın gel dedi. Adet tarihime göre normal değil mi dedim o belli olmuyor dedi aklım karıştı bı de bu ay femara kullanmistim
Canım benim yumurtlama takvim 25 gösteriyordu. Ben ovülasyon ile takip ettim 27 temmuz yumurtlama gördüm.Senin ymurtlama ayın kaçıydı canom
Kız benimkide 27 temmuz..Canım benim yumurtlama takvim 25 gösteriyordu. Ben ovülasyon ile takip ettim 27 temmuz yumurtlama gördüm.
Bnce bekle hastalanmazsan yap sabahKızlar merhaba yarın adet ğünüm..eşim erken gebelik testi almış ğelmiş benden daha istekli..şimdi yapsam çıkar mı?sabah mı yapayım?
Sende mi ovülasyon ile takip ediyorsun canımKız benimkide 27 temmuz..ben adetim yarın sanıyorum..yanlış mı biliyorum
Benim 8 idi adet tarihim. Ama diyorum ya ben kolay kolay tarihimde olmam her zama 1 yada 2 gün önce olurum hep .mesela geçen ay 8 olduysam bu ay 6 yada 7 olması lazım.Kız benimkide 27 temmuz..ben adetim yarın sanıyorum..yanlış mı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?