Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar , yumurtlamadan kaç gün sonra ve çatlamadan kaç gün sonra test yapılmalı doğru sonuç için?

Bende genelleme düzenli adet olurdum rahim filmi sonrası çok oynadı ilk film sonrası 5 gün geçti sonra normal gibi oldum tekrar 2 ay sonra adet oldum saçma sapan belirtiler yaşadım kan testleri yaptırdım hepsi negatif çıktı böyle durumlar olabiliyor. Test için çekinmenizi anlyorum ama yapıp kafanızdan soru işareti gider daha geçikme olursa doktora gidin ilaç filan verirler diye düşünüyorm bebek yoksa adet gelsin ya

Kizlar bugün doktora gittim adetimin 13 günü 1 tane 20 mm yumurta olmuş ama erken olduğunu söyledi yine de çatlatma iğnesi al yarın gel dedi. Adet tarihime göre normal değil mi dedim o belli olmuyor dedi aklım karıştı bı de bu ay femara kullanmistim

femara erken büyütüyor rahim duvarı da ywteri kalınlıktaysa neden erken olsun ki ? 20 mm zaten çatlama için yeterli boyut.
ben se 2 ay kullandım femara. hep 13-14. günlerde oldum ovitrel. döngüm 28 gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…