Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmm ozaman değişir durum, sorsamıydınız film sonrası uzun bir süre mi düzen değişiyor yoksa bir iki kere mi acaba

Bende şu anda belirti yok adet olacak gibi de hissetmiyorum
Belirti takip etmemek gerekir bence çnkü temmuzun son haftsıydı bu belirtiler sonra durdu hiç belirti yoktu bi ara şimdi yeniden var bende gecikme olmadan test yapmıştım onda çıkmadı mesela

Kızlar düzenli adet görüyorum 27 günü geçme bu ay Dr takibindeyim 8 gün iki yumurta 11 ve 14 mm .aynı zamanda ovu testi yapıyorum bugün daha köyü çıktı .pik değil demi yarında kontrolüm var Dr pazar günü yani dün değerlendir dedi .bakalım yarın ne diycek

Eklentiler

• IMG_20210809_161141.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar erken gebelik testini yapmanın vakti saati varmıdır sizce. Birazdan yapsam doğru sonuç verir mi acaba

Bi ara sağ kasıkta batma vardı hafif sancılar oluyordu ama durmuştu son günlerde adet sancısı gibi yaşıyordum göğüslerdede hassasiyet var ama bunları hep adete yordum ben
Hayirli ugurlu olsun canim! ay benimde bat 14 agustos az kaldi ama benimde ara ara batmalar basladi, bugunde sanki adet olacakmisim gibi hafif belim ve kasiklarimda agri degilde baski gibi bisey var. 21. Gun progesteron hormonuma bakmak istedi doktorum bugun cikti sonuclari. 22,50 olarak cok guzel yumurtlamissin diyor bakalimm hayirlisii, insaAllah bende guzel haberler veririm artik

Sağol canım hayırlı haberler alırsın sende inşallah

Kızlar merhaba yarın adet ğünüm..eşim erken gebelik testi almış ğelmiş benden daha istekli..şimdi yapsam çıkar mı?sabah mı yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…