- 16 Aralık 2020
- 294
- 139
- 53
- 35
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.061
Evwt rahim filmi sonrası 13 gün geçmişti filmle alakalı olabiliyor dendi burada.Bu sefer fark olarak kaç kez hıhh oluyorum yine dedim bacaklarda sızlama kasıklarda batma ve akıntı geldi gibi hissttim kaçkez baktığımda yoktubayağıda gecmiş
hmm ozaman değişir durum, sorsamıydınız film sonrası uzun bir süre mi düzen değişiyor yoksa bir iki kere mi acabaEvwt rahim filmi sonrası 13 gün geçmişti filmle alakalı olabiliyor dendi burada.Bu sefer fark olarak kaç kez hıhh oluyorum yine dedim bacaklarda sızlama kasıklarda batma ve akıntı geldi gibi hissttim kaçkez baktığımda yoktu
Belirti takip etmemek gerekir bence çnkü temmuzun son haftsıydı bu belirtiler sonra durdu hiç belirti yoktu bi ara şimdi yeniden var bende gecikme olmadan test yapmıştım onda çıkmadı meselaBende şu anda belirti yokadet olacak gibi de hissetmiyorum
Bu belirtiler daha önce oldu yani?Belirti takip etmemek gerekir bence çnkü temmuzun son haftsıydı bu belirtiler sonra durdu hiç belirti yoktu bi ara şimdi yeniden var bende gecikme olmadan test yapmıştım onda çıkmadı mesela
şimdi bat henüz gelmedi mi?Belirti takip etmemek gerekir bence çnkü temmuzun son haftsıydı bu belirtiler sonra durdu hiç belirti yoktu bi ara şimdi yeniden var bende gecikme olmadan test yapmıştım onda çıkmadı mesela
Bat 8 ağustos geçti şu an o nedenle yaptımşimdi bat henüz gelmedi mi?
Ozaman ben tam bat günüm de ve ya sonraki günde yapayım testiBat 8 ağustos geçti şu an o nedenle yaptım
Evet daha iyi sonuc olur diye düşünüyorumOzaman ben tam bat günüm de ve ya sonraki günde yapayım testi
Hemen test beklyrzEvet 7 gün geçti benim ki test yapmadım çokta ümitlenmek istemiyorum
Ben 13.35 te yaptım sabah ilk idrarla die bi çok yorum okumuştum ama hangisi doğru bilmiyorumKızlar erken gebelik testini yapmanın vakti saati varmıdır sizce. Birazdan yapsam doğru sonuç verir mi acaba
Erken gebelik testi yapacaksan son saatlerde fazla sıvı tüketmemiş olman daha iyi sonuç verir diye biliyorumKızlar erken gebelik testini yapmanın vakti saati varmıdır sizce. Birazdan yapsam doğru sonuç verir mi acaba
Ben en iyisi bugün alayım sabah kalktığım zaman yapayım riske atmayayım hiç.Erken gebelik testi yapacaksan son saatlerde fazla sıvı tüketmemiş olman daha iyi sonuç verir diye biliyorum
En iyisi alayım sabaha kadar regl olmazsam sabah kalktıgımda yapayım.Ben 13.35 te yaptım sabah ilk idrarla die bi çok yorum okumuştum ama hangisi doğru bilmiyorum
Hayirli ugurlu olsun canim!Bi ara sağ kasıkta batma vardı hafif sancılar oluyordu ama durmuştu son günlerde adet sancısı gibi yaşıyordum göğüslerdede hassasiyet var ama bunları hep adete yordum ben
Sağol canımHayirli ugurlu olsun canim!ay benimde bat 14 agustos az kaldi ama benimde ara ara batmalar basladi, bugunde sanki adet olacakmisim gibi hafif belim ve kasiklarimda agri degilde baski gibi bisey var. 21. Gun progesteron hormonuma bakmak istedi doktorum bugun cikti sonuclari. 22,50 olarak cok guzel yumurtlamissin diyor bakalimm hayirlisii, insaAllah bende guzel haberler veririm artik
Sabah ilk idrarla yap daha etkiliKızlar merhaba yarın adet ğünüm..eşim erken gebelik testi almış ğelmiş benden daha istekli..şimdi yapsam çıkar mı?sabah mı yapayım?
Kz bende sabah yapacam erken ğebelik testi..şimdi mi yapsakEn iyisi alayım sabaha kadar regl olmazsam sabah kalktıgımda yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?