Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugün doktora gittim adetimin 13 günü 1 tane 20 mm yumurta olmuş ama erken olduğunu söyledi yine de çatlatma iğnesi al yarın gel dedi. Adet tarihime göre normal değil mi dedim o belli olmuyor dedi aklım karıştı bı de bu ay femara kullanmistim
Femara çok iyi büyütüyor.damekki büyütmüş..erken oldu deme bence normal 12.günü büyüyen çok femara kullanan var..sakın ovülasyon testlerini ve gün aşırı ilişkiye bırakma..femara içtiğin için arkadan gelen yumurta büyüyüp tekrar çatlayabilir..benim arkadaşlar hep tekrar yumurtlama ğördü..4 tane yumurtası olan oluyor gemara da..hatta arkadayımın biri 3lere gebe kaldı..biri gelişmedi.ikizlere hamile 20 haftalık

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-01-15-07-26-867_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2021-08-01-15-07-26-867_com.google.android.apps.photos.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar düzenli adet görüyorum 27 günü geçme bu ay Dr takibindeyim 8 gün iki yumurta 11 ve 14 mm .aynı zamanda ovu testi yapıyorum bugün daha köyü çıktı .pik değil demi yarında kontrolüm var Dr pazar günü yani dün değerlendir dedi .bakalım yarın ne diycek

Henüz pik olmamış canım yarın olblr daha güzel pik bence.

Femara çok iyi büyütüyor.damekki büyütmüş..erken oldu deme bence normal 12.günü büyüyen çok femara kullanan var..sakın ovülasyon testlerini ve gün aşırı ilişkiye bırakma..femara içtiğin için arkadan gelen yumurta büyüyüp tekrar çatlayabilir..benim arkadaşlar hep tekrar yumurtlama ğördü..4 tane yumurtası olan oluyor gemara da..hatta arkadayımın biri 3lere gebe kaldı..biri gelişmedi.ikizlere hamile 20 haftalık
Aa maşallah 😍 ya gün aşırı yapamadık vallahi regl bitiminde toplasan 2 kere ilişkiye girdik. Bugün de doktorum ben demeden ilişkiye girme dedi ben deyince gir dedi onu niye öyle dedi acaba aklım karıştı

Aa maşallah 😍 ya gün aşırı yapamadık vallahi regl bitiminde toplasan 2 kere ilişkiye girdik. Bugün de doktorum ben demeden ilişkiye girme dedi ben deyince gir dedi onu niye öyle dedi acaba aklım karıştı
Çünkü çatlamadan sonra 36.saat sonra önerilor doktor.sperm kalitesi için ayarlayacak..ondan sonra doktor ilişki derikten sonra sen hiç bırakma gün aşırı yap adete kadar arkadan yumunta büyüyor

femara erken büyütüyor rahim duvarı da ywteri kalınlıktaysa neden erken olsun ki ? 20 mm zaten çatlama için yeterli boyut.
ben se 2 ay kullandım femara. hep 13-14. günlerde oldum ovitrel. döngüm 28 gün.
Bilemiyorum aslında çok sevdiğim kendi dogumumu yapan doktorum kızımda onda tedaviyle olmuştu yani bilemedim canı falan sikkindi heralde başka bı sekilde açıklayamiyorum😂

Aynen yarın pik olabilir ☺️ Ben akşamında yaptım. Gece pik olmuştu. Kızların gazı ile değerlendirdim☺😁 Dün gece devam ediyordu gene değerlendirdim çatlama olmuş galiba bugün gene değerlendireceğim🙈va
Ben bugün değerlendirdim akşam biontech oldum. Şimdi yarını da değerlendirmek gerekiyor dimi

Kızlar Merhaba bende Ağustos annesi olmak istiyorum bat 23 Ağustos ovulasyon takibi yaptım 6 ve 8 ağustosu değerlendirdim sizce tutar mı 😇

Eklentiler

• EEC3A43B-543A-4518-AE7A-06A1DE37D898.jpeg
    EEC3A43B-543A-4518-AE7A-06A1DE37D898.jpeg
    203,7 KB · Görüntüleme: 73
Back