- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 32
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.041
=)))Birden fazla öneri var ☺kafalar iyice karıştı. Medical Park ta Yaprak Kandemir'le başladım ben sürece.Bakalım zaman ne gösterir Ekim de tekrar görüselim hatta belli mi olur daha erken gelirsin belki demişti ☺
İyi olmana sevindimA. Selam canımiyi devam bir şekilde napalım yoğun geçiyor günlerim.
Ya bence 9.gün pik değil gibi sen daha net görmüş isen bilemem ama senin var gibi pikine sen devam et bakalım? Bu kadar değişken pik olmamalıbir er bir geç olması ilginç ben hiç böyle pik olmadığım için bilemedim.
İnşallah güzel haberler alırsın sendeTamam canım bugün bi erken gebelik testi alıp yapayım İnşaAllah vardır
ben de memnun oldum =)Vitale hem özel muayenelere göre bi tık daha uygun hemde hocalar çok iyiler memnun oldum cnm
Bence yapmalısın ben kesin adet olcam dedm çnkü sancım çok die direk kanda verebilirsin ben sabah kalkamadım die veremedim
İnşaAllah canımİnşallah güzel haberler alırsın sende
Bence doktor değiştirmekte tereddüt etmeyin çünkü size uymuyorsa uymuyordur çok da zorlamak gerekmiyor hem açıklama yapmadan sürekli ilaç değiştirmesi de pek hoş olmamış
1 senelik evliyim canmO düşünceye kapılmak da herkesin harcı değilben yapamam yani benimde abim var ben 22 yaşındanda geçtim çok güzel kafam varmış karar verdim. Kaynanayı sürekli fişekler bu, neden evinde durmuyorsun ki? Bu arada 7.yıl ya ilk bebiş mi?
Bi ara sağ kasıkta batma vardı hafif sancılar oluyordu ama durmuştu son günlerde adet sancısı gibi yaşıyordum göğüslerdede hassasiyet var ama bunları hep adete yordum benbelirtilerin neydi canim senin
İnşaAllah canım
İyi olmana sevindim
ben başta emin olamadım açıkçası o an testi yaptığımda t çok daha hızlı belirdi, geçen ayda bir geçikme olduğunu düşünüyorum stres vs mi bilemedim ama 16. Güne şaşırdım çünkü benim 27. Günde adetim başlar geçen ay ilk kez 31. Gün başladı öncesinde kahve lekelendim. Bu ay 9. Günden sonra silikleşme olunca ihtimal verdim ama testlere devam edeceğimyorumun için teşekkür ederim
Bende şu anda belirti yokBi ara sağ kasıkta batma vardı hafif sancılar oluyordu ama durmuştu son günlerde adet sancısı gibi yaşıyordum göğüslerdede hassasiyet var ama bunları hep adete yordum ben
bişey olmaz canım benim de kalsiyum değerim normal aralıktaydı ama 3 ay Folic trio kullandım bir sorun olmadı sonrasında da doktor tavsiyesiyle Diofol'e geçtimyaaa kızlar bir aptallık yaptım folic trio aldım . kan değerlerimde kalsiyum olması gerektiği aralıkta
bişey olur mu acaba ?
ezcaneden alcaktım folbiol vermiş. 5 mg ya o fazla diye iade etmek istedim. adam beceremedi. başka bişey al dedi, bunu aldım. kötü mü ettim acaba((
Tamamdır paylaşacağımNe demek canım. Pik koyluğunda ise t çizgisi belki doğrudur dediğin. Devam edecekmişsin ya bakarsın olay nereye gidiyor.Bende bazen 31 olduğum olmuştur genelde 27, 28,29 da adet oldum bayadır test yaptım hiç 9.gün pik görmedim yaptığım günden beri klomen filan alsan bir ihtimal ama imkansız da değil yani merak ediyorm ne olacak sen düzenli yap bakalım
Evet 7 gün geçti benim ki test yapmadım çokta ümitlenmek istemiyorum@m_i_h_r_e @HoneyBear @nilsu-g @neys @meff92 @gamzeolkhayattanumutlu @Vulf @yildizyildizyildizyildizz @Hali kızlar batlar geçmiş bugün olanları da ekledim durumlar nedir acaba regl olanları kaçırmış olablrm kusura bakmayın
7 gün çok uzun bir süreEvet 7 gün geçti benim ki test yapmadım çokta ümitlenmek istemiyorum
Daha öncede bi kaç sefer böyle oldu onlardada yapmadım üzülmemek için yapmıyorom bilemiyorum ama bu sefer fark var7 gün çok uzun bir süreNasıl dayanabiliyorsun?
Anladım canım. Beklemek daha iyi senin için o zaman.Daha öncede bi kaç sefer böyle oldu onlardada yapmadım üzülmemek için yapmıyorom bilemiyorum ama bu sefer fark var
bayağıda gecmişEvet 7 gün geçti benim ki test yapmadım çokta ümitlenmek istemiyorum
1 senelik evliyim canm
Öncesi sevgililik nisanlilik dönemi
Eşim yalnız gitme eve kardeşimle git diyor burda çekemiyorum onu zaten oda gelemez annesini özlermiş hemencecik bnde kizdim 2 ay nasıl kaldın ayrı abinle benim yanıma geldiniz diyorum ona bozuluyor
Smdi bide bebek var ya canm düşersin falan diye esimTamamdır paylaşacağım
Canım birde testleri ilk koyulukta çekersen sonra kuruyunca yanlış bilgi olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?