Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
=)))

İyi olmana sevindim
ben başta emin olamadım açıkçası o an testi yaptığımda t çok daha hızlı belirdi, geçen ayda bir geçikme olduğunu düşünüyorum stres vs mi bilemedim ama 16. Güne şaşırdım çünkü benim 27. Günde adetim başlar geçen ay ilk kez 31. Gün başladı öncesinde kahve lekelendim. Bu ay 9. Günden sonra silikleşme olunca ihtimal verdim ama testlere devam edeceğim yorumun için teşekkür ederim

yaaa kızlar bir aptallık yaptım folic trio aldım . kan değerlerimde kalsiyum olması gerektiği aralıkta
bişey olur mu acaba ?
ezcaneden alcaktım folbiol vermiş. 5 mg ya o fazla diye iade etmek istedim. adam beceremedi. başka bişey al dedi, bunu aldım. kötü mü ettim acaba ((

Bence doktor değiştirmekte tereddüt etmeyin çünkü size uymuyorsa uymuyordur çok da zorlamak gerekmiyor hem açıklama yapmadan sürekli ilaç değiştirmesi de pek hoş olmamış

Bakalım bu ayda bişi olmassa çoğunluk Murat bey demiş birde onla görüşürüm teşekkür ederim herkese

1 senelik evliyim canm
Öncesi sevgililik nisanlilik dönemi
Eşim yalnız gitme eve kardeşimle git diyor burda çekemiyorum onu zaten oda gelemez annesini özlermiş hemencecik bnde kizdim 2 ay nasıl kaldın ayrı abinle benim yanıma geldiniz diyorum ona bozuluyor
Smdi bide bebek var ya canm düşersin falan diye esim temelli karşı çıkar surekli yat birsey yapma modunda

Ne demek canım. Pik koyluğunda ise t çizgisi belki doğrudur dediğin. Devam edecekmişsin ya bakarsın olay nereye gidiyor. Bende bazen 31 olduğum olmuştur genelde 27, 28,29 da adet oldum bayadır test yaptım hiç 9.gün pik görmedim yaptığım günden beri klomen filan alsan bir ihtimal ama imkansız da değil yani merak ediyorm ne olacak sen düzenli yap bakalım

bişey olmaz canım benim de kalsiyum değerim normal aralıktaydı ama 3 ay Folic trio kullandım bir sorun olmadı sonrasında da doktor tavsiyesiyle Diofol'e geçtim

Tamamdır paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…