Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de 3 gorumce 2si evli biri küs ikiside kaçarak evlenmiş köyde değiliz geldik artk
Yok kiz bizim 7.yilimiz eşimle ama bu görümce böyle saçma sapan kafa düşüncesi

Ne dmeek canım öylede denedim böylede denedim herşeyi denedim gitmediğim doktor kalmadı gibi diyebilirim. Yok nasip olmayınca olmuyor sebebsiz infertilite tanısı kondu öyle gidiyor zaman İnşşallah dediğin gibi gönlümüze göre olsun ben o yorulma filan hepsini geçtim çok ağlar zırlardım amma değişmeyecek şeyler için naparsak yapalım boş Allah er ya da geç versin ama hiç vermemekle imtihan etmesin.

Ne güzel dedin, aminnnn

Bende de 3 gorumce 2si evli biri küs ikiside kaçarak evlenmiş köyde değiliz geldik artk
Yok kiz bizim 7.yilimiz eşimle ama bu görümce böyle saçma sapan kafa düşüncesi

O düşünceye kapılmak da herkesin harcı değil ben yapamam yani benimde abim var ben 22 yaşındanda geçtim çok güzel kafam varmış karar verdim. Kaynanayı sürekli fişekler bu, neden evinde durmuyorsun ki? Bu arada 7.yıl ya ilk bebiş mi?

Kızlar bugün 10 günüm ovülasyon yapmaya başladım. Sizce test sonucu nasıl? Teste göre de yumurtlama yaklaşmış gibi dimi?
Aynen yarın pik olabilir Ben akşamında yaptım. Gece pik olmuştu. Kızların gazı ile değerlendirdim☺ Dün gece devam ediyordu gene değerlendirdim çatlama olmuş galiba bugün gene değerlendireceğimva

ben tesadüfen murat hocaya gittim baya memnun kaldım =) bu arada antalyalıların olmasına çok sevindim valla=)

Bende çok sevindim bizde 8 aydır deniyoruz doktor sürekli her ay başka bir ilac veriyor ve açıklama da yok bu ayda duphaston verdi ama adetim çok düzenli anlamadım ama kullandım dün sondu bata 3 gün kaldı olmazsa yine başka doktor deniycem

vitale hastanesi koray duman hem çok sakin hem çok ilgili ali fuat şengöre gidiyodum fakat saatlerce bekleten bi doktor koray duman daha az hastası olduğu için daha fazla vakit ayırabiliyo
Gebelikte takviye konusundaki düşünceleri ne acaba? D vitamini ve b12 degerlerinin kaç aralıgında olmasını istiyor.Fonksiyonel tıpa yakın bir doktor aradım bulamadım ben açıkçası. Bir de vitale özel sigortayla anlaşmalı değil diye biliyorum o yüzden tercih etmemiştim Koray Bey'i.Yoksa instagramdan beğenerek takip ettiğim bir doktor önermisti kendisini.

Selamlar
Geçen ay 16. Gün görmüştüm bu sefer 9. Gün pik gördüm geçmiş mi yazmak istedin nasılsın? Umarım her şey yolundadır

A. Selam canım iyi devam bir şekilde napalım yoğun geçiyor günlerim.
Ya bence 9.gün pik değil gibi sen daha net görmüş isen bilemem ama senin var gibi pikine sen devam et bakalım? Bu kadar değişken pik olmamalı bir er bir geç olması ilginç ben hiç böyle pik olmadığım için bilemedim.

ben de antalyada vitaleye gidiyorum murat hoca çok iyi =)
Birden fazla öneri var ☺kafalar iyice karıştı. Medical Park ta Yaprak Kandemir'le başladım ben sürece.Bakalım zaman ne gösterir Ekim de tekrar görüselim hatta belli mi olur daha erken gelirsin belki demişti ☺

Bence doktor değiştirmekte tereddüt etmeyin çünkü size uymuyorsa uymuyordur çok da zorlamak gerekmiyor hem açıklama yapmadan sürekli ilaç değiştirmesi de pek hoş olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…