- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.021
Bende de 3 gorumce 2si evli biri küs ikiside kaçarak evlenmiş köyde değiliz geldik artkYaşla alakalı değildir bazı şeyler kalpten gelir iyilik de kötülük de o seçmiş birini devam ettiriyor hayatını ama çok pişman eder Allah küçük büyük demez kötülük yapanı çarpar o da anlamaz. Ayy sende birtane bende 4 tane birisi evli Allahtan savaş 3 taneyle veriyorum yaşları da birinin seninkiyle aynıboş işler peşinde işi olan işiyle işi olmayan kişiyle uğraşırmış oda seninle uğraşıyor vakit geçmiyor ona oralarda demek ki köy yerinde iş de çoktur amma, kafa yapısı çok önemli burası benim evim benim babam benim anam oysaki senin değil diyen yok istenmeyen gelin filan mısın memleket farkı var mı? Ayy mrrak ettim hep kendimi gördüm kaynana hariç görümce modeli aynı
Te
Teşekkür ederim canım, şimdi baktım da sen de uzun zamandır istiyorsun. Benim de 2.5 yıl oldu; bu süreçte yumurtalık ve rahimden ameliyat oldum, bir türlü olmadı çok da yoruldum. Bu ay da böyle deneyeyim dedim; sonra zaten tedaviye yöneleceğim. inşallah gönlümüzdekinden de güzelini yaşarız
Selamlar kızlar,
bu ay ikinci ovülasyon denemem yumurtlama geçti diye düşünüyorum bir de siz bakar mısınız?
Ne güzel dedin, aminnnnNe dmeek canım öylede denedim böylede denedim herşeyi denedim gitmediğim doktor kalmadı gibi diyebilirim. Yok nasip olmayınca olmuyor sebebsiz infertilite tanısı kondu öyle gidiyor zaman İnşşallah dediğin gibi gönlümüze göre olsunben o yorulma filan hepsini geçtim çok ağlar zırlardım amma değişmeyecek şeyler için naparsak yapalım boş Allah er ya da geç versin ama hiç vermemekle imtihan etmesin.
Teşekkür ederimvitale hastanesi koray duman hem çok sakin hem çok ilgili ali fuat şengöre gidiyodum fakat saatlerce bekleten bi doktor koray duman daha az hastası olduğu için daha fazla vakit ayırabiliyo
SelamlarA selam canım erken mi yumurtlma oluyorsun bencede sankim geçmemiş gibi
Bende de 3 gorumce 2si evli biri küs ikiside kaçarak evlenmiş köyde değiliz geldik artk
Yok kiz bizim 7.yilimiz eşimle ama bu görümce böyle saçma sapan kafa düşüncesi
Aynen yarın pik olabilirKızlar bugün 10 günüm ovülasyon yapmaya başladım. Sizce test sonucu nasıl? Teste göre de yumurtlama yaklaşmış gibi dimi?
ben tesadüfen murat hocaya gittim baya memnun kaldım =) bu arada antalyalıların olmasına çok sevindim valla=)
Gebelikte takviye konusundaki düşünceleri ne acaba? D vitamini ve b12 degerlerinin kaç aralıgında olmasını istiyor.Fonksiyonel tıpa yakın bir doktor aradım bulamadım ben açıkçası. Bir de vitale özel sigortayla anlaşmalı değil diye biliyorum o yüzden tercih etmemiştim Koray Bey'i.Yoksa instagramdan beğenerek takip ettiğim bir doktor önermisti kendisini.vitale hastanesi koray duman hem çok sakin hem çok ilgili ali fuat şengöre gidiyodum fakat saatlerce bekleten bi doktor koray duman daha az hastası olduğu için daha fazla vakit ayırabiliyo
Selamlar
Geçen ay 16. Gün görmüştüm bu sefer 9. Gün pik gördüm geçmiş mi yazmak istedinnasılsın? Umarım her şey yolundadır
Hangi marka bu test prodoctor mı?Eeken gebelik testi 3 dk da böyle oldu
Vitale hem özel muayenelere göre bi tık daha uygun hemde hocalar çok iyiler memnun oldum cnmben tesadüfen murat hocaya gittim baya memnun kaldım =) bu arada antalyalıların olmasına çok sevindim valla=)
Tamam canım bugün bi erken gebelik testi alıp yapayım İnşaAllah vardırBence yapmalısın ben kesin adet olcam dedm çnkü sancım çok die direk kanda verebilirsin ben sabah kalkamadım die veremedim
Birden fazla öneri var ☺kafalar iyice karıştı. Medical Park ta Yaprak Kandemir'le başladım ben sürece.Bakalım zaman ne gösterir Ekim de tekrar görüselim hatta belli mi olur daha erken gelirsin belki demişti ☺ben de antalyada vitaleye gidiyorum murat hoca çok iyi =)
Canım bugün yapayım ozaman İnşaAllah vardırErken gebelik testi alırsan çıkarmış ben sordum eczaciya yap bence
Bence doktor değiştirmekte tereddüt etmeyin çünkü size uymuyorsa uymuyordur çok da zorlamak gerekmiyor hem açıklama yapmadan sürekli ilaç değiştirmesi de pek hoş olmamışBende çok sevindim bizde 8 aydır deniyoruz doktor sürekli her ay başka bir ilac veriyor ve açıklama da yok bu ayda duphaston verdi ama adetim çok düzenli anlamadım ama kullandım dün sondu bata 3 gün kaldı olmazsa yine başka doktor deniycem
Comfort markasıHangi marka bu test prodoctor mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?