Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım bat 8 dündü sabah kan vermeye gidecektim gece 3te mesaiden çıkınca gidemedim bende erken gebelik yaptım ama inanılmaz sancım var
Canım benimde öyle bat dündü benimde. Hâlâ olmadı. Adet belirtilerim var günlerdir hatta bugün biraz azaldı gibi kasiklarimda batma var birazda göğüs agrım. 3 gün önce kaset test yaptım negatif çıktı. Ben normalde her ay adet tarihimden 1 yada 2 gün önce olurum. Erken gebelik yapsam mı acaba bende çıkarmı ki

Testlerim bu şekilde canım, cmt akşam ve pzr akşam ilişki oldu. Pik hemen silindi ama aynı gün Acaba yumurtlamıyor muyum?

Eklentiler

• 5D67AC34-554E-4FB0-B299-3E833992A09E.jpeg
    134,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 6BC2FAA8-156E-43DF-A118-7D680704E0F5.jpeg
    162,6 KB · Görüntüleme: 44
Testlerim bu şekilde canım, cmt akşam ve pzr akşam ilişki oldu. Pik hemen silindi ama aynı gün Acaba yumurtlamıyor muyum?

Ama mesela pik olan sabahın gecesi de pik olmuş olblr test yapmadığımız için bence normal ne güzel pik olmuş çatlamış değerlendirmişsin bende bayadır yapıyorm bir iki kere bu durumu yaşadım illa uzun sürecek diye birşey yok hemen çatlamıştır pik olmasa yumrtlamıyor muyum dersin ama testin de pik var. Güzel sonuçlar alman dileğiyle

Bence yapmalısın ben kesin adet olcam dedm çnkü sancım çok die direk kanda verebilirsin ben sabah kalkamadım die veremedim

Bişey daha sorcam sizlere benm yarın mr randevum var ortopedi doktoru mr zarar vermez gebelikte dio ama mr bölümünde manyetik alan girmeyin diolar henüz bi kadın doğuma danışma fırsatım olmadı ne yapmalıyım

vitale hastanesi koray duman hem çok sakin hem çok ilgili ali fuat şengöre gidiyodum fakat saatlerce bekleten bi doktor koray duman daha az hastası olduğu için daha fazla vakit ayırabiliyo
ben de antalyada vitaleye gidiyorum murat hoca çok iyi =)

Erken gebelik testi alırsan çıkarmış ben sordum eczaciya yap bence

evet o da çok iyi bi doktor gerçekten benim gezmediğim kalmadığı için baya biliyorum
ben tesadüfen murat hocaya gittim baya memnun kaldım =) bu arada antalyalıların olmasına çok sevindim valla=)

Te
Teşekkür ederim canım, şimdi baktım da sen de uzun zamandır istiyorsun. Benim de 2.5 yıl oldu; bu süreçte yumurtalık ve rahimden ameliyat oldum, bir türlü olmadı çok da yoruldum. Bu ay da böyle deneyeyim dedim; sonra zaten tedaviye yöneleceğim. inşallah gönlümüzdekinden de güzelini yaşarız

Anneme gidecektim yazık ev otel gibi olmuş bir sürü misafir var onlar gitsin oyle gel dedi iste çocuk çok surekli kucağıma koşuyor falan dun gece uğradım 2 saat zor korudum kendimi ama biraz zamn gecsin herkes gitsin giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…