- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 33
- 37
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.001
Canım benimde öyle bat dündü benimde. Hâlâ olmadı. Adet belirtilerim var günlerdir hatta bugün biraz azaldı gibi kasiklarimda batma var birazda göğüs agrım. 3 gün önce kaset test yaptım negatif çıktı. Ben normalde her ay adet tarihimden 1 yada 2 gün önce olurum. Erken gebelik yapsam mı acaba bende çıkarmı kiSağol canımbat 8 dündü sabah kan vermeye gidecektim gece 3te mesaiden çıkınca gidemedim bende erken gebelik yaptım ama inanılmaz sancım var
Testlerim bu şekilde canım, cmt akşam ve pzr akşam ilişki oldu. Pik hemen silindi ama aynı günGünaydın. Cmt. Sabah olduysa pazar sabahı çatlamış olblr ve pazar akşamı ilişki olduysa bence yetişmiştir diye düşünüyorm. Pazar sabahı testini kaçta yaptın? Silikleşme olduysa çatlama istersen testlerini paylaş
Özel muayene mi?Aslında TerraCity orda Ayhan Yılmaz var ama bana çok uzak geliyor yoksa çok iyidir
Sibel Sürmen ve Koray Duman önerisi gelmişti bana da. İkisine de gitmedim kendim yorum yapamıyorum.ikisinden çok memnunlar amaMerhaba Antalya da iyi bir doktor önerisi olan var mı
Testlerim bu şekilde canım, cmt akşam ve pzr akşam ilişki oldu. Pik hemen silindi ama aynı günAcaba yumurtlamıyor muyum?
Bence yapmalısın ben kesin adet olcam dedm çnkü sancım çok die direk kanda verebilirsin ben sabah kalkamadım die veremedimCanım benimde öyle bat dündü benimde. Hâlâ olmadı. Adet belirtilerim var günlerdir hatta bugün biraz azaldı gibi kasiklarimda batma var birazda göğüs agrım. 3 gün önce kaset test yaptım negatif çıktı. Ben normalde her ay adet tarihimden 1 yada 2 gün önce olurum. Erken gebelik yapsam mı acaba bende çıkarmı ki
Sibel Sürmen ve Koray Duman önerisi gelmişti bana da. İkisine de gitmedim kendim yorum yapamıyorum.ikisinden çok memnunlar ama
[/QUOTE
Evet özel muayene
Sabah ikisinin de yorumlarına bakmıştım
Döşemealtı nda oturuyorum uzak olunca zor oluyor Memorial da Timur Uğurlu varmış ona gidip deniycem birde
Eeken gebelik testi 3 dk da böyle oldu
Çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş hayırlı olsun
Hayırlı, uğurlu olsun inşallahUf Eeken gebelik testi 3 dk da böyle oldu
Eeken gebelik testi 3 dk da böyle oldu
vitale hastanesi koray duman hem çok sakin hem çok ilgili ali fuat şengöre gidiyodum fakat saatlerce bekleten bi doktor koray duman daha az hastası olduğu için daha fazla vakit ayırabiliyoMerhaba Antalya da iyi bir doktor önerisi olan var mı
ben de antalyada vitaleye gidiyorum murat hoca çok iyi =)vitale hastanesi koray duman hem çok sakin hem çok ilgili ali fuat şengöre gidiyodum fakat saatlerce bekleten bi doktor koray duman daha az hastası olduğu için daha fazla vakit ayırabiliyo
SağolunHayırlı, uğurlu olsun inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin
Erken gebelik testi alırsan çıkarmış ben sordum eczaciya yap benceCanım benimde öyle bat dündü benimde. Hâlâ olmadı. Adet belirtilerim var günlerdir hatta bugün biraz azaldı gibi kasiklarimda batma var birazda göğüs agrım. 3 gün önce kaset test yaptım negatif çıktı. Ben normalde her ay adet tarihimden 1 yada 2 gün önce olurum. Erken gebelik yapsam mı acaba bende çıkarmı ki
evet o da çok iyi bi doktor gerçekten benim gezmediğim kalmadığı için baya biliyorumben de antalyada vitaleye gidiyorum murat hoca çok iyi =)
Vitale çok iyi ay ne çok antalyalı varmış çok mutlu oldum =)Bulursan haberim olsun
ben tesadüfen murat hocaya gittim baya memnun kaldım =) bu arada antalyalıların olmasına çok sevindim valla=)evet o da çok iyi bi doktor gerçekten benim gezmediğim kalmadığı için baya biliyorum
Teşekkür ederim canım, şimdi baktım da sen de uzun zamandır istiyorsun. Benim de 2.5 yıl oldu; bu süreçte yumurtalık ve rahimden ameliyat oldum, bir türlü olmadı çok da yoruldum. Bu ay da böyle deneyeyim dedim; sonra zaten tedaviye yöneleceğim. inşallah gönlümüzdekinden de güzelini yaşarızAma mesela pik olan sabahın gecesi de pik olmuş olblr test yapmadığımız için bence normal ne güzel pik olmuş çatlamış değerlendirmişsin bende bayadır yapıyorm bir iki kere bu durumu yaşadım illa uzun sürecek diye birşey yok hemen çatlamıştır pik olmasa yumrtlamıyor muyum dersin ama testin de pik var.Güzel sonuçlar alman dileğiyle
Anneme gidecektim yazık ev otel gibi olmuş bir sürü misafir var onlar gitsin oyle gel dedi iste çocuk çok surekli kucağıma koşuyor falan dun gece uğradım 2 saat zor korudum kendimi ama biraz zamn gecsin herkes gitsin giderimO evlenmez o zamançok gördüm evlenmem eşim yoksa niye evleneyim diyenleri hepsi hazin bir aşk hikayesine kurban gidiyor büyük lokma yiyeceksin bu hayatta büyük konuşmayacaksın. ALLAH muhafaza eşini korusun bunlardan aile olmaz aile bambaşka birşey Sanada yardım etsin ne zaman gidiyorsun oradan git biran önce yoksam bunlar seni deli edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?