Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabah 7de test yapmıştım,10 gassasuyyetli erken gebelik testi, böyle çıkmıştı, ikinci fotoda fotoğrafın işığını azalttığımda daha belirgin görünüyor diye. şimdi tuvalete gittiğimde pedimde açık kahverengi leke gördüm,sonra peçeteyle sildim,bir şey çıkmadı,böyle yerleşme kanaması olur mu? 4.gün embriyosunun transferinin 8.günü. 5.gün embriyosu olarak hesaplarsak 7.gün oluyor. Hafif kasıklarım ağrıyor, en çok sol taraf,hep de sol tarafım ağrıdı, böyle bıçak batıyormuş gibi oluyor bazen

Eklentiler

• 9E283AAB-3D8C-4564-B535-8AF9580D72A3.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 3FB23F0C-DB55-432B-8A7D-76DEC4649F1F.jpeg
    36,2 KB · Görüntüleme: 66
Silik çizgi görünüyor ama tüp bebek durumunda nasıl oluyor bilmiyorum bence tüp bebek grubuna sormalısın İnş devam ediyordur

Cnm ben silik çizgi görüyorum bnce var test zamanına çok var mı

Adet gibi agrim var.Belim ve Bacaklarim agriyor. Test yapmadım günümün gecmesini beklicem. Sen nasilsin canim belirtin var mı?
Dün öne ve arkaya başımı hareket ettirdiğimde çok dönüyordu. Kesin hamileyim diye düşündüm daha önce böyle bir dönme yaşamadım ve birden oldu. Ama bir gün önce sol kulağım yüksek sese maruz kalmıştı eşim ona bağladı vertigo olabilir dedi doktora gidelim pzt dedi öyle diyince bana da mantıklı geldi. Bugün sabah da yaşadım dönme. Şimdi daha iyiyim ama. Bakalım 11 Ağustos’u beklicem,battan önce regl olmazsam elimde bir tane kaset testim kalmıştı tam o gün yapıcam.Bugün zor tuttum kendimi eczaneye gidip erken gebelik testi almamak için ondan yazdım sana da

Kızlar 16 ve 18 mm ken yumurtalarım pik değildi 2 gün geçti sanırsam 20mm buldu bugün koyu ovu testim sanırsam bugün pik di mi , bakalım akşama silikleşicek mi sağ kasığım çok ağrıdı bugün akşama silik çıkarsa anlıyacağım ki çatladı

Evett bu test hiç yanıltmıyor.yarın biraz silikleşir.ertesi gün tamamen silinir

Sen içine ferah tut bir arkadaşımda pcos vardı diyet uyguladı Ve kilo vererek hamile kaldı insallah yoktur tabi ama birde eğer öyle birşey cıkarsa ıntagramda clife dıye bır sayfa var orayı bır arastır pcosa iyi gelen bir macunları var canım suan ben ondan kullanıyorum bütün hormonlaro normal sevıyeye getiriyormuş ve gebelıgi kolaylaştırıyor ben onun sayesınde cok yogun bır yumurtlama gördüm bu ay

Benim adetim düzenli zaten hiç şaşmaz bu ay da değerlendireceğim olmazsa bi kan testi vereceğim değerlerime baktıracağım

Ohh iyi çok güzel pik olmuş takip et tabii ama bugünü de değerlendir

Bende kilo sorunu yok 160 boy 49-50 kiloyum hormon değerlerimde normal gibi valla aklımı kaçırıcam ultrasondaki görüntü hariç başka bi şey yok onu da tek doktor görüp söylediği için emin olamadım. neyse çarşambaya kadar hiçbi şey düşünmeme kararı aldım başka doktora gidicem bakalım

Kızlar selam bugün doktor randevum vardı Doktorum regl 3 ya da 4. Günü gel dedi herşey çok güzel dedi. Clomen verdi. Folik asite hemen başla dedi. Clomeni adetin 5. Günü sabah akşam şeklinde başla dedi. İnşallah olacak ve tutunacak bu sefer dedi. 17 Ağustos da denemeye başlayacağız.

Z zahrada geçmiş olsun canm bnde atlattım covidi ama şükür hafif atlattım bol bol c vitamini ye sabahları ac karnına tahinle muz karıştır ye ceviz ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…