- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.681
Silik çizgi görünüyor ama tüp bebek durumunda nasıl oluyor bilmiyorum bence tüp bebek grubuna sormalısınKızlar sabah 7de test yapmıştım,10 gassasuyyetli erken gebelik testi, böyle çıkmıştı, ikinci fotoda fotoğrafın işığını azalttığımda daha belirgin görünüyor diye. şimdi tuvalete gittiğimde pedimde açık kahverengi leke gördüm,sonra peçeteyle sildim,bir şey çıkmadı,böyle yerleşme kanaması olur mu? 4.gün embriyosunun transferinin 8.günü. 5.gün embriyosu olarak hesaplarsak 7.gün oluyor. Hafif kasıklarım ağrıyor, en çok sol taraf,hep de sol tarafım ağrıdı, böyle bıçak batıyormuş gibi oluyor bazen
Bulduğum her yerde soruyorumSilik çizgi görünüyor ama tüp bebek durumunda nasıl oluyor bilmiyorum bence tüp bebek grubuna sormalısınİnş devam ediyordur
Cnm ben silik çizgi görüyorum bnce var test zamanına çok var mıKızlar sabah 7de test yapmıştım,10 gassasuyyetli erken gebelik testi, böyle çıkmıştı, ikinci fotoda fotoğrafın işığını azalttığımda daha belirgin görünüyor diye. şimdi tuvalete gittiğimde pedimde açık kahverengi leke gördüm,sonra peçeteyle sildim,bir şey çıkmadı,böyle yerleşme kanaması olur mu? 4.gün embriyosunun transferinin 8.günü. 5.gün embriyosu olarak hesaplarsak 7.gün oluyor. Hafif kasıklarım ağrıyor, en çok sol taraf,hep de sol tarafım ağrıdı, böyle bıçak batıyormuş gibi oluyor bazen
Test zamanım 13 ağustos, çok var,yarşn kan vericem regl değilseCnm ben silik çizgi görüyorum bnce var test zamanına çok var mı
İnşallah bebek vardır cnmTest zamanım 13 ağustos, çok var,yarşn kan vericem regl değilse
Dün öne ve arkaya başımı hareket ettirdiğimde çok dönüyordu. Kesin hamileyim diye düşündüm daha önce böyle bir dönme yaşamadım ve birden oldu. Ama bir gün önce sol kulağım yüksek sese maruz kalmıştı eşim ona bağladı vertigo olabilir dedi doktora gidelim pzt dedi öyle diyince bana da mantıklı geldi. Bugün sabah da yaşadım dönme. Şimdi daha iyiyim ama. Bakalım 11 Ağustos’u beklicem,battan önce regl olmazsam elimde bir tane kaset testim kalmıştı tam o gün yapıcam.Bugün zor tuttum kendimi eczaneye gidip erken gebelik testi almamak içinAdet gibi agrim var.Belim ve Bacaklarim agriyor. Test yapmadım günümün gecmesini beklicem. Sen nasilsin canim belirtin var mı?
İnşallahİnşallah bebek vardır cnm
Evet cnmKızlar pik mi sizce ?
Eki Görüntüle 2898109
Teşekkür ederimEvet cnm
Evett bu test hiç yanıltmıyor.yarın biraz silikleşir.ertesi gün tamamen silinirKızlar 16 ve 18 mm ken yumurtalarım pik değildi 2 gün geçti sanırsam 20mm buldu bugün koyu ovu testim sanırsam bugün pik di mi , bakalım akşama silikleşicek mi sağ kasığım çok ağrıdı bugün akşama silik çıkarsa anlıyacağım ki çatladı Eki Görüntüle 2898113
Sen içine ferah tut bir arkadaşımda pcos vardı diyet uyguladı Ve kilo vererek hamile kaldı insallah yoktur tabi ama birde eğer öyle birşey cıkarsa ıntagramda clife dıye bır sayfa var orayı bır arastır pcosa iyi gelen bir macunları var canım suan ben ondan kullanıyorum bütün hormonlaro normal sevıyeye getiriyormuş ve gebelıgi kolaylaştırıyor ben onun sayesınde cok yogun bır yumurtlama gördüm bu ayGerçekten şaka gibi.. benim de hormonlarım düzgün gibi henüz doktora göstermedim ama fsh lh prolaktin hepsi normal seviyede. Benim de adetlerim çok düzenlidir hiç şaşmaz. O yüzden şaşırdım ben de zaten. Çarşamba başka bir doktora görüneceğim güvenilir bi doktor. Umarım benimkinde de bi sorun yoktur
Benim adetim düzenli zaten hiç şaşmaz bu ay da değerlendireceğim olmazsa bi kan testi vereceğim değerlerime baktıracağımCnm dün ben bir sayfa paylaştım gördün mü baya kişi hamile kalmış hayıt macunu doğal olarak kendi yapıp satıyor kadının çok kişi var sayfasında hamile haberi veren şimdi adet beklıom olursam sipariş vericem bende fsh yuksek olunca biraz onu düşürüyor adetin düzene biner sonrada gebe kalmana yardımcı olur dedi sabah konustum kadınlada
Bu sayfa bir bak istersen, tüp bebek deneyeceklerde incelesinler olmazsa bilmiyorum ben çok inandım cidden olmazsa deneyeceğimNihal'in Bahçesi (@nihalinbahcesi) • Instagram photos and videos
253K Followers, 5,912 Following, 3,806 Posts - See Instagram photos and videos from Nihal'in Bahçesi (@nihalinbahcesi)instagram.com
Ohh iyi çok güzel pik olmuşKızlar 16 ve 18 mm ken yumurtalarım pik değildi 2 gün geçti sanırsam 20mm buldu bugün koyu ovu testim sanırsam bugün pik di mi , bakalım akşama silikleşicek mi sağ kasığım çok ağrıdı bugün akşama silik çıkarsa anlıyacağım ki çatladı Eki Görüntüle 2898113
Tamamen silindiğinde mi çatlama oluyorEvett bu test hiç yanıltmıyor.yarın biraz silikleşir.ertesi gün tamamen silinir
Bende kilo sorunu yok 160 boy 49-50 kiloyumSen içine ferah tut bir arkadaşımda pcos vardı diyet uyguladı Ve kilo vererek hamile kaldı insallah yoktur tabi ama birde eğer öyle birşey cıkarsa ıntagramda clife dıye bır sayfa var orayı bır arastır pcosa iyi gelen bir macunları var canım suan ben ondan kullanıyorum bütün hormonlaro normal sevıyeye getiriyormuş ve gebelıgi kolaylaştırıyor ben onun sayesınde cok yogun bır yumurtlama gördüm bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?