- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.661
Bir gün daha pik olabilir bence. Çatlamadan sonra 24 saat canlı kalıyor yumurta ama bence de 2 gün değerlendirilmeli, saati saatine bilemiyoruz hiçbişeyi çünküKızlar sizce bu pik mi yarın mı pik olurAkşamda yapacağım. Bir de bir şey soracağım. Dün bi yerde ovulasyonda çatlamayı gördükten sonraki 2 günde ilişki öneriyordu. Ne diyorsunuz gerekiyor mu? Sizler nasıl yaptınız
Şuanda da yapsan çıkar. Yarın sabah ilk idrar ile deneyebilirsinTest yapsam belli olmaz herhalde değil mi? Aslında pazartesi sali gibi test yapsam belki çıkabilir.. en azından umutla beklemekten iyidir
Merhaba Naz, bat tarihlerimiz aynıTest yapsam belli olmaz herhalde değil mi? Aslında pazartesi sali gibi test yapsam belki çıkabilir.. en azından umutla beklemekten iyidir
Bana da sanki bizim silikleşme olarak gördüğümüzde aslında çatlama gerçekleşmiyor. 24 saat sonra gerçekleşebiliyor o yüzden çatlamadan sonraki 2 günde değerlendirilmeli olarak anladım...Bir gün daha pik olabilir bence. Çatlamadan sonra 24 saat canlı kalıyor yumurta ama bence de 2 gün değerlendirilmeli, saati saatine bilemiyoruz hiçbişeyi çünkü
Kızlar bugün yine kan verdim 212 olmuşKızlar 3 Ağustos beta 18.54 çıktı 5 Ağustos 75 çokmu artmış
Pik yarın olur ama günde iki kere yapmayı önermiyorum. Testin kölesi oluyor insanKızlar sizce bu pik mi yarın mı pik olurAkşamda yapacağım. Bir de bir şey soracağım. Dün bi yerde ovulasyonda çatlamayı gördükten sonraki 2 günde ilişki öneriyordu. Ne diyorsunuz gerekiyor mu? Sizler nasıl yaptınız
Benim 3 gün geçti testte ögrendim hala belirtim yoktu halada yokSelam kızlar
Bata son 5
Hiçbir belirti yok
Hayirlisi olsun inşallah
Günde 2 kere değil, çatlamadan sonraki 2 günde toplamda 5 gün değerlendirme... Minikkurabiyelerde okudum...Pik yarın olur ama günde iki kere yapmayı önermiyorum. Testin kölesi oluyor insanama bgn kesim değerlendirin
Heyyy masallahhKızlar bugün yine kan verdim 212 olmuş
Bazen geç de çatlayabiliyor, iğneyle saatini biliyoruz ona rağmen doktorlar devam edin ilişkiye diyorlar. Sen devam et bırakmaBana da sanki bizim silikleşme olarak gördüğümüzde aslında çatlama gerçekleşmiyor. 24 saat sonra gerçekleşebiliyor o yüzden çatlamadan sonraki 2 günde değerlendirilmeli olarak anladım...
Tamamdır... O zaman tam çatlamayı bilmiyoruz :)Bazen geç de çatlayabiliyor, iğneyle saatini biliyoruz ona rağmen doktorlar devam edin ilişkiye diyorlar. Sen devam et bırakma
Adet gibi agrim var.Belim ve Bacaklarim agriyor. Test yapmadım günümün gecmesini beklicem. Sen nasilsin canim belirtin var mı?Petunya508 canım naptın iyi misin? Belirtin var mı? Test falan yaptın mı?
Yok testi günde iki kere yapmayı önermiyorm yoksa bence önces ve sonrası nolur nolmaz değerlendirmeliGünde 2 kere değil, çatlamadan sonraki 2 günde toplamda 5 gün değerlendirme... Minikkurabiyelerde okudum...
Testi 2 kere yapmaya gerek yok mu? Neden? Silikleşmeyi yakalamak gerekmez mi?Yok testi günde iki kere yapmayı önermiyorm yoksa bence önces ve sonrası nolur nolmaz değerlendirmeli
Evet varHeyyy masallahhikiz var mi kizz sülalede
Çalışınca zor canim keçiboynuzu pekmezi ve kürü hazırla iyi geliyor fındık fistik ceviz de yukle adamaHadi hayirlisi yaa. Bizde de hala olmuyor. Bende sonuçlar güzel çıktı ama eşimde sperm hız sorunu var diye olmuyor herhalde. Benim doktorum da dedi erkek tarafının doktoru yönlendirirse aşılama yaparız. Çalışıyorum ben ya sürekli izin alip bu işleri takip etmek de istemiyorum. Bakalım biraz oyalanıyorum şimdi.
Amh dusuk diye direk tüp yapalım dediler devlette ne kadar ödenir bilmiyorum ama özel kadar yıpratmaz sanırım canimEn iyisi direk tüpe verirsin parayı verdiğin zaman aşılama şartı var diye diye sürünüyorum devlette ben onu da kullanıp atsaydım seneye tüp yaptırırım bende bu gidişle zaman neyi gösteriyor bakalıminşallah güzel şeyler olur
Istanbuldayim canim ajanları da alıp gidicem eylülde doktor a gidicem başka bise yok hala elfe var sıfırSelam canım bende bu ay haber yok, eşimden uzaktayım. İstanbula geldim okullar açılana kadar. Eylülde tekrar sahalara dönerimsende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?