Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir gün daha pik olabilir bence. Çatlamadan sonra 24 saat canlı kalıyor yumurta ama bence de 2 gün değerlendirilmeli, saati saatine bilemiyoruz hiçbişeyi çünkü

Test yapsam belli olmaz herhalde değil mi? Aslında pazartesi sali gibi test yapsam belki çıkabilir.. en azından umutla beklemekten iyidir
Merhaba Naz, bat tarihlerimiz aynı Şimdi yapsam varsa çıkacağını düşünüyorum fakat yarın aşı olucam varsa kendimi kötü hissetmemek adına ben tam 11 Ağustos’ta yapıcam. Bugün zor tuttum kendimi. Aslında ben tam 35. gün yapmaya kararlıydım fakat eşimin Doğum günü var onun için erkene aldım varsa sürpriz olsun ona diye Ama sen yap senin heyecanını yaşayalım

Bir gün daha pik olabilir bence. Çatlamadan sonra 24 saat canlı kalıyor yumurta ama bence de 2 gün değerlendirilmeli, saati saatine bilemiyoruz hiçbişeyi çünkü
Bana da sanki bizim silikleşme olarak gördüğümüzde aslında çatlama gerçekleşmiyor. 24 saat sonra gerçekleşebiliyor o yüzden çatlamadan sonraki 2 günde değerlendirilmeli olarak anladım...

Pik yarın olur ama günde iki kere yapmayı önermiyorum. Testin kölesi oluyor insan ama bgn kesim değerlendirin

Bana da sanki bizim silikleşme olarak gördüğümüzde aslında çatlama gerçekleşmiyor. 24 saat sonra gerçekleşebiliyor o yüzden çatlamadan sonraki 2 günde değerlendirilmeli olarak anladım...
Bazen geç de çatlayabiliyor, iğneyle saatini biliyoruz ona rağmen doktorlar devam edin ilişkiye diyorlar. Sen devam et bırakma

Kızlar referans aralıgı 0-2 olan hastanede beta 2.55 cıktı 2 gün sonra tekrar gel dediler artmişsa bile kaç olması lazım

Çalışınca zor canim keçiboynuzu pekmezi ve kürü hazırla iyi geliyor fındık fistik ceviz de yukle adama

Amh dusuk diye direk tüp yapalım dediler devlette ne kadar ödenir bilmiyorum ama özel kadar yıpratmaz sanırım canim

Selam canım bende bu ay haber yok, eşimden uzaktayım. İstanbula geldim okullar açılana kadar. Eylülde tekrar sahalara dönerim sende ne var ne yok
Istanbuldayim canim ajanları da alıp gidicem eylülde doktor a gidicem başka bise yok hala elfe var sıfır sizinkiler istanbulda nerede canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…