Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 3 gibi ovulasyon testi yapmıştım daha pik olmamıştı. Şimdi gene yaptım sanki pik olmuş gibi ne dersiniz Ama eşim her türlü yorgunum yarına kalsın diyor değerlendiremeyecek olmama rağmen pik mi sizce? Yarın gene aynı saate çatlamaya bakacağım

Eklentiler

• 75836317-A824-42F3-9841-163F19930C50.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 88
  • 118B3D90-8492-4D3C-8415-1AED808B1483.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 75
Bat 25 temmuz , yaş 27 süreç 2 . Ay bekliyorum bakalım bugün yumurtlama günüm bu etkinliğe geç mi kaldım acaba

Pikkk atla boynuna, sakın bırakma

Ay pik pikk canım kocam çok özlemişim yaaa falan de biraz cilve lütfen boş geçme

Çok geçmiş olsun inşallah sanada bebeğinede hiç bişi olmucak . Abimin eşide hamile covid oldu ilaç falan hiç bişi kullanmadan atlattı şükür korkma sakın bol vitamin al ama doğal vitamin

Merhaba kızlar ben bugün test yaptım negatif çıktı reglim gelmedi. Gerginim aşırı sinirliyim, sinirden başım ağrıyor öyle yani. Bir de tatlı istiyor canım. Regl belirtileri bunlar biliyorum. Ama daha gelmediği içinde hala umudum var. Bu arada test kaset testidi, acaba erken gebelik testi mi alsam

Bence bu pik. Değerlendirebilirsiiin ve değerlendirmelisiiin cilve işe yarar

Bat 24 Ağustos
yaş 25
deneme 21 ay
Eklermisin canım topik hayırlı olsun

Cok gecmis olsun canım. Hamileler daha kolay atlatiyor diyorlardı insallah dogrudur. Kendine dikkat et. Rabbim şifa versin

Canım bence pik bence de ama yarın da pik olmaya devam edebilir zaten :)

Kızlar günaydıın, 6 ağustosta kan verdim 20,6 çıkmıştı ve bugün yine kan verip artış oranıma bakacağım. Ama bugün pazar olduğu için bana pazartesi çıkacağını söylediler ben de koyulaşmaya da bakayım diye yine test yaptım bu sabah.. sizce nasıl koyulaşma umarım iyidir

Eklentiler

• ED648D56-A317-4A9A-A4BD-B640FDBF5263.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 96
  • 5B65F2D2-397E-4ED8-841C-3934907C5220.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 93
Çizgi görünür hale gelmiş ayy ne zaman bitecek bizim bu silik çizgilerle mücadelemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…