• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten şaka gibi.. benim de hormonlarım düzgün gibi henüz doktora göstermedim ama fsh lh prolaktin hepsi normal seviyede. Benim de adetlerim çok düzenlidir hiç şaşmaz. O yüzden şaşırdım ben de zaten. Çarşamba başka bir doktora görüneceğim güvenilir bi doktor. Umarım benimkinde de bi sorun yoktur 🙏🏼
Sen içine ferah tut bir arkadaşımda pcos vardı diyet uyguladı Ve kilo vererek hamile kaldı insallah yoktur tabi ama birde eğer öyle birşey cıkarsa ıntagramda clife dıye bır sayfa var orayı bır arastır pcosa iyi gelen bir macunları var canım suan ben ondan kullanıyorum bütün hormonlaro normal sevıyeye getiriyormuş ve gebelıgi kol ben onun sayesınde cok yogun bır yumurtlama gördüm bu ay
Bende kilo sorunu yok 160 boy 49-50 kiloyum 😊 hormon değerlerimde normal gibi valla aklımı kaçırıcam 😂 ultrasondaki görüntü hariç başka bi şey yok onu da tek doktor görüp söylediği için emin olamadım. neyse çarşambaya kadar hiçbi şey düşünmeme kararı aldım başka doktora gidicem bakalım
Adetlerin düzenli mi peki ?

Ohh iyi çok güzel pik olmuş ☺️ takip et tabii ama bugünü de değerlendir
Kesinlikle cnm bu hafta değerlendir dedi doktor inş bu ay olacak artık vericez bebek haberini sen benden önce inş senin bat daha yakın benimki 26 sında şimdiden stokladım gebelik testlerini 😅🤣

Kesinlikle cnm bu hafta değerlendir dedi doktor inş bu ay olacak artık vericez bebek haberini sen benden önce inş senin bat daha yakın benimki 26 sında şimdiden stokladım gebelik testlerini 😅🤣
Çatlamaya göre hesaplarsak 2-3 gün olacak aramızda en fazla. Ben de aldım testleri, cephanelik dolu 😂 ayy hadi inşallah verelim şu güzel haberi 🙏 gece de o kadar güzel bir rüya gördüm ki uyandığıma üzüldüm. Erkek bebeğimiz olmuştu, ilk banyosunu yaptırıyordum. Öyle güzel sarılmıştı ki koluma 🥰

Çatlamaya göre hesaplarsak 2-3 gün olacak aramızda en fazla. Ben de aldım testleri, cephanelik dolu 😂 ayy hadi inşallah verelim şu güzel haberi 🙏 gece de o kadar güzel bir rüya gördüm ki uyandığıma üzüldüm. Erkek bebeğimiz olmuştu, ilk banyosunu yaptırıyordum. Öyle güzel sarılmıştı ki koluma 🥰
Oyyy maşalllah cnm Allah gönlümüze göre versin inş 🤲🏻

kızlar baya haziran grubundan arkadaşım burada ben dün covid olduğumu öğrendim çok üzgünüm. kan sulandırıcı iğneye falan başladık. gerçekten her şeyin hayırlısı olsun bunca zaman aynı şekilde işe gittim geldim covid belası asla bulaşmadı bebek oldu covid geldi. Bana deseler covid olacaksın gerçekten gerekirse 1 yıl bebek olmasın iyileşeyim öyle derdim. allah hepimize hayırlısını yaşatsın dua iyi dilek ne var ne yoksa alırım
Kuzum üzülme, moralini yüksek tut. İnşallah çabucak atlatırsın, çok geçmiş olsun. Mutlaka bol bol C vitamini tüket, doktoruna sor limonlu kekik çayı iç çok iyi geliyor.

kızlar baya haziran grubundan arkadaşım burada ben dün covid olduğumu öğrendim çok üzgünüm. kan sulandırıcı iğneye falan başladık. gerçekten her şeyin hayırlısı olsun bunca zaman aynı şekilde işe gittim geldim covid belası asla bulaşmadı bebek oldu covid geldi. Bana deseler covid olacaksın gerçekten gerekirse 1 yıl bebek olmasın iyileşeyim öyle derdim. allah hepimize hayırlısını yaşatsın dua iyi dilek ne var ne yoksa alırım
Gecmis olsun canim inşallah hemen atlatirsiniz

Merhaba Naz, bat tarihlerimiz aynı ☺️ Şimdi yapsam varsa çıkacağını düşünüyorum fakat yarın aşı olucam varsa kendimi kötü hissetmemek adına ben tam 11 Ağustos’ta yapıcam. Bugün zor tuttum kendimi. Aslında ben tam 35. gün yapmaya kararlıydım fakat eşimin Doğum günü var onun için erkene aldım varsa sürpriz olsun ona diye ☺️ Ama sen yap senin heyecanını yaşayalım 🌸
Ne zaman eşinin doğum gunu?
Bizimde evlilik yildonumumuz 12 ağustos, aslında bu yüzden erken öğrenmek istiyorum🤗
Hakkımızda hayırlısı olsun, test almadım tuttum kendimi bakalım pazartesi yapabilirim alıp🙏

Benim 3 gün geçti testte ögrendim hala belirtim yoktu halada yok 😊
Hayırlı olsun oyle mi hiç belirti olmadi mi?
Benim goguslerde hassasiyet var ama acaba bana mı öyle geliyor diye de düşünüyorum.. iki üç gündür var bu hassaiyet baska da bir şey yok.. ha bir de rüyamda üç dört kere hic düşünmediğim halde bebeis doğurduğumu görüyorum, kucağıma veriliyor ağlayan bebek ve susuyir kucağıma gelince..
İkinci kizim da hamile oldugumu bilmiyordum yine bu tarz ruya gördüm ve hamile oldugumu ogrendim sürpriz gebelikti

Kızlar selam bugün doktor randevum vardı Doktorum regl 3 ya da 4. Günü gel dedi herşey çok güzel dedi. Clomen verdi. Folik asite hemen başla dedi. Clomeni adetin 5. Günü sabah akşam şeklinde başla dedi. İnşallah olacak ve tutunacak bu sefer dedi. 17 Ağustos da denemeye başlayacağız.
Hayirlisi olsun bu şekilde hizlandiriyorsunuz süreci cok daha iyi aslında..
Benim de doktorum düşündüğün zaman gel ona göre takip yapalım klomen ve yumurta çatlatır igne vereyim dedi ama ben bir süre doğaçlama deneyeceğim.. olmazsa gideceğim birde folk asit kullanıyorum

Kızlar benim 1 yaşında kızım var adetimi 9 aylikkenn olmuştum ondan beri 4 kez adet oldum ama düzensiz en son adetimi de 34 gun geçmişti öyle olmuştum şimdi 35. Gun hala olmadım belirtim de yok ama hem emziirdigim için düzensiz adet görüyorum bakalım biraz daha beklicem pek umidim yok ama nasip

Benim adet belirtilerim var ama gecikecek arkadaş belli oldu dün olması lazımdı olmadı bugunde olmadı, test almıstım az önce aklıma geldı yaptım, artımed marka kuruma cizgisi bile çıkarmadı valla okdr iyi bir testmiş 🤣 adet olayımda 6 aylık kontrol zamanım geldi ona gideyim adet olmadan bakılamıyor hormonlarıma poff 🤦‍♀️ ben bu ay adet söktürmek için ilaç değilde bir macun denicem valla ilaçlardan bir halt oldugu yok neyse adetim gelmedi ama önümüzdeki maçlara bakıcaz bizde 🤣

Benim adet belirtilerim var ama gecikecek arkadaş belli oldu dün olması lazımdı olmadı bugunde olmadı, test almıstım az önce aklıma geldı yaptım, artımed marka kuruma cizgisi bile çıkarmadı valla okdr iyi bir testmiş 🤣 adet olayımda 6 aylık kontrol zamanım geldi ona gideyim adet olmadan bakılamıyor hormonlarıma poff 🤦‍♀️ ben bu ay adet söktürmek için ilaç değilde bir macun denicem valla ilaçlardan bir halt oldugu yok neyse adetim gelmedi ama önümüzdeki maçlara bakıcaz bizde 🤣
merhaba ebru ceyylanın adet söktürücü masajı da söktürüyor. Geçen ay ben yumurtlama takibi yapmamıştım Adetim de baya gecikmişti. 3. gününde masajın söküldü adet. Tavsiye ederim

Hayırlı olsun oyle mi hiç belirti olmadi mi?
Benim goguslerde hassasiyet var ama acaba bana mı öyle geliyor diye de düşünüyorum.. iki üç gündür var bu hassaiyet baska da bir şey yok.. ha bir de rüyamda üç dört kere hic düşünmediğim halde bebeis doğurduğumu görüyorum, kucağıma veriliyor ağlayan bebek ve susuyir kucağıma gelince..
İkinci kizim da hamile oldugumu bilmiyordum yine bu tarz ruya gördüm ve hamile oldugumu ogrendim sürpriz gebelikti
Anladim canim ne kadar kaldi senin bat a

Back