• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce bu pik mi yarın mı pik olur💃🏼 Akşamda yapacağım. Bir de bir şey soracağım. Dün bi yerde ovulasyonda çatlamayı gördükten sonraki 2 günde ilişki öneriyordu. Ne diyorsunuz gerekiyor mu? Sizler nasıl yaptınız😌
Bir gün daha pik olabilir bence. Çatlamadan sonra 24 saat canlı kalıyor yumurta ama bence de 2 gün değerlendirilmeli, saati saatine bilemiyoruz hiçbişeyi çünkü

Test yapsam belli olmaz herhalde değil mi? Aslında pazartesi sali gibi test yapsam belki çıkabilir.. en azından umutla beklemekten iyidir
Merhaba Naz, bat tarihlerimiz aynı ☺️ Şimdi yapsam varsa çıkacağını düşünüyorum fakat yarın aşı olucam varsa kendimi kötü hissetmemek adına ben tam 11 Ağustos’ta yapıcam. Bugün zor tuttum kendimi. Aslında ben tam 35. gün yapmaya kararlıydım fakat eşimin Doğum günü var onun için erkene aldım varsa sürpriz olsun ona diye ☺️ Ama sen yap senin heyecanını yaşayalım 🌸

Bir gün daha pik olabilir bence. Çatlamadan sonra 24 saat canlı kalıyor yumurta ama bence de 2 gün değerlendirilmeli, saati saatine bilemiyoruz hiçbişeyi çünkü
Bana da sanki bizim silikleşme olarak gördüğümüzde aslında çatlama gerçekleşmiyor. 24 saat sonra gerçekleşebiliyor o yüzden çatlamadan sonraki 2 günde değerlendirilmeli olarak anladım...

Kızlar sizce bu pik mi yarın mı pik olur💃🏼 Akşamda yapacağım. Bir de bir şey soracağım. Dün bi yerde ovulasyonda çatlamayı gördükten sonraki 2 günde ilişki öneriyordu. Ne diyorsunuz gerekiyor mu? Sizler nasıl yaptınız😌
Pik yarın olur ama günde iki kere yapmayı önermiyorum. Testin kölesi oluyor insan🙈 ama bgn kesim değerlendirin

Bana da sanki bizim silikleşme olarak gördüğümüzde aslında çatlama gerçekleşmiyor. 24 saat sonra gerçekleşebiliyor o yüzden çatlamadan sonraki 2 günde değerlendirilmeli olarak anladım...
Bazen geç de çatlayabiliyor, iğneyle saatini biliyoruz ona rağmen doktorlar devam edin ilişkiye diyorlar. Sen devam et bırakma ☺️

Kızlar referans aralıgı 0-2 olan hastanede beta 2.55 cıktı 2 gün sonra tekrar gel dediler artmişsa bile kaç olması lazım

Hadi hayirlisi yaa. Bizde de hala olmuyor. Bende sonuçlar güzel çıktı ama eşimde sperm hız sorunu var diye olmuyor herhalde. Benim doktorum da dedi erkek tarafının doktoru yönlendirirse aşılama yaparız. Çalışıyorum ben ya sürekli izin alip bu işleri takip etmek de istemiyorum. Bakalım biraz oyalanıyorum şimdi.
Çalışınca zor canim keçiboynuzu pekmezi ve kürü hazırla iyi geliyor fındık fistik ceviz de yukle adama

En iyisi direk tüpe verirsin parayı verdiğin zaman aşılama şartı var diye diye sürünüyorum devlette ben onu da kullanıp atsaydım seneye tüp yaptırırım bende bu gidişle zaman neyi gösteriyor bakalım 🙈 inşallah güzel şeyler olur ❤️
Amh dusuk diye direk tüp yapalım dediler devlette ne kadar ödenir bilmiyorum ama özel kadar yıpratmaz sanırım canim

Selam canım bende bu ay haber yok, eşimden uzaktayım. İstanbula geldim okullar açılana kadar. Eylülde tekrar sahalara dönerim 😂sende ne var ne yok
Istanbuldayim canim ajanları da alıp gidicem eylülde doktor a gidicem başka bise yok hala elfe var sıfır 😁😁😁😁 sizinkiler istanbulda nerede canim

Back