- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.417
- 548
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.641
Selam canım bu ay direk elendim ben İstanbuldayım. Eşim burada değil, regl başlamaya yakın döneceğim. Çalışma yok yani, nadasa bıraktım kendimiKızlar napıyorsunuz, ne durumdasınız?Ocaktan Ağustosa kadar geldim, bugün reglimin son günü, çalışmalara başlıcaz inşallah bu ayy olur. Sizlerde durum ne?
@Adelnaz @EsrakcshnGazel2110 @HTCNM Selizay @Yusra30 @charlottes @Yoncamirr M mavili_yeshll
Selam canım bende bu ay haber yok, eşimden uzaktayım. İstanbula geldim okullar açılana kadar. Eylülde tekrar sahalara dönerim@Yusra30 M mavili_yeshll @charlottes @Adelnaz @HTCNMSelizay aklıma gelen gelmeyen arkadaşlar durunlar ne naptınız güzel haber varmi yusracim aşılama yaptırdın mi canim @Yusra30 @A R Y A sende moralini bozma canim güzel bütün testleri yaptır ne var ne yok öğren
Kuzucum çok geçmiş olsun. Merak etme. Çsen güçlüsün, sıkıntı olmadan atlatacaksın inanıyorum benkızlar baya haziran grubundan arkadaşım burada ben dün covid olduğumu öğrendim çok üzgünüm. kan sulandırıcı iğneye falan başladık. gerçekten her şeyin hayırlısı olsun bunca zaman aynı şekilde işe gittim geldim covid belası asla bulaşmadı bebek oldu covid geldi. Bana deseler covid olacaksın gerçekten gerekirse 1 yıl bebek olmasın iyileşeyim öyle derdim. allah hepimize hayırlısını yaşatsın dua iyi dilek ne var ne yoksa alırım
Cnm senin 24 temmuzda siliklesmis ya iste ben siliklestikten sonraki koyulasma evresini merak ediyormAttim canm bak ona iste 24e kadar yaptım ben
Yani mesela bu ay catlama gunu degerlendirip biraktik o yuzden agrim cok olmuyor kasiklarda yumurtaliklarda bacaklarda ama gecen aylarda 2 gune bir yaptgmda yani iliski sayisi fazla oldugunda yumrtaliklarimda agri kasigimda batma ve doluluk sol ayagimda cekme falan oluoduDeğerlendirme sayısı derken?
Evet yumurtlamadan sonra değerlendirme olunca sürekli olarak o şekilde oluyormuşYani mesela bu ay catlama gunu degerlendirip biraktik o yuzden agrim cok olmuyor kasiklarda yumurtaliklarda bacaklarda ama gecen aylarda 2 gune bir yaptgmda yani iliski sayisi fazla oldugunda yumrtaliklarimda agri kasigimda batma ve doluluk sol ayagimda cekme falan oluodu
bunu ilk defa duyuyorum kasık ağrısı kist veya gebelik diye düşünüyoruz demek ki bundan oluyormuşYani mesela bu ay catlama gunu degerlendirip biraktik o yuzden agrim cok olmuyor kasiklarda yumurtaliklarda bacaklarda ama gecen aylarda 2 gune bir yaptgmda yani iliski sayisi fazla oldugunda yumrtaliklarimda agri kasigimda batma ve doluluk sol ayagimda cekme falan oluodu
Cnm dün ben bir sayfa paylaştım gördün mü baya kişi hamile kalmış hayıt macunu doğal olarak kendi yapıp satıyor kadının çok kişi var sayfasında hamile haberi veren şimdi adet beklıom olursam sipariş vericem bende fsh yuksek olunca biraz onu düşürüyor adetin düzene biner sonrada gebe kalmana yardımcı olur dedi sabah konustum kadınladaAmin burda güzel haber bekleyen bütün bacılarımada
Yani siz adetinizin içerisinde birliktelik oldu ve bi daha öbür adete kadar birliktelik olmadı mı?anca o zaman tamam derimAdetim 3 gün sürüyor. 2 gün söyledim zaten adet kanaması değildi az ve ara ara olan bir kanamaydı hatta ped bile kullanmadım sadece kanama azda olsa adet dedim. Ben dr söylediğini söylüyorum yanlış bilgi verdiğimi düşünmüyorum sonuçta ultrasonda ne kadarlık olduğu yazıyor ve daha sonra olmuş olsa kalp atışını duyamazdık. Sadece farklı bir bilgi paylaşmak istedim bu size yanlış geldiyse sizin fikriniz teşekkür ederim. Bu arada 15 yaşında bir kızım var o da bu şekilde oldu.
Evettt çok değerlendirme yapınca adet öncesi akontıda çok dluyorbunu ilk defa duyuyorum kasık ağrısı kist veya gebelik diye düşünüyoruz demek ki bundan oluyormuş
Yaa çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsın. Aşı olmuş muydun?kızlar baya haziran grubundan arkadaşım burada ben dün covid olduğumu öğrendim çok üzgünüm. kan sulandırıcı iğneye falan başladık. gerçekten her şeyin hayırlısı olsun bunca zaman aynı şekilde işe gittim geldim covid belası asla bulaşmadı bebek oldu covid geldi. Bana deseler covid olacaksın gerçekten gerekirse 1 yıl bebek olmasın iyileşeyim öyle derdim. allah hepimize hayırlısını yaşatsın dua iyi dilek ne var ne yoksa alırım
Kuzum çok geçmiş olsun… Korona için endişelenme… Sen bebişine odaklan…inş çok rahat atlatacaksınkızlar baya haziran grubundan arkadaşım burada ben dün covid olduğumu öğrendim çok üzgünüm. kan sulandırıcı iğneye falan başladık. gerçekten her şeyin hayırlısı olsun bunca zaman aynı şekilde işe gittim geldim covid belası asla bulaşmadı bebek oldu covid geldi. Bana deseler covid olacaksın gerçekten gerekirse 1 yıl bebek olmasın iyileşeyim öyle derdim. allah hepimize hayırlısını yaşatsın dua iyi dilek ne var ne yoksa alırım
Haaa yok kuzum oCnm senin 24 temmuzda siliklesmis ya iste ben siliklestikten sonraki koyulasma evresini merak ediyorm
Cnm hiç üzülme sen bunu çok kolay atlatırsın moralini yuksek tut Allahın izniyle inş kolayca bebeğinle atalatacaksın cnm dualarım seninle az burda bize yardımcı olmadın Allahım acil şifalar versinkızlar baya haziran grubundan arkadaşım burada ben dün covid olduğumu öğrendim çok üzgünüm. kan sulandırıcı iğneye falan başladık. gerçekten her şeyin hayırlısı olsun bunca zaman aynı şekilde işe gittim geldim covid belası asla bulaşmadı bebek oldu covid geldi. Bana deseler covid olacaksın gerçekten gerekirse 1 yıl bebek olmasın iyileşeyim öyle derdim. allah hepimize hayırlısını yaşatsın dua iyi dilek ne var ne yoksa alırım
Aynen cnm bu ay pek degerlendrmiyorz cok istemiyorm cunku acikcasi bu tarhleri nasipse tabi sevinirm de. Baktm agrim akintm gecen aylara gore baya az.bunu ilk defa duyuyorum kasık ağrısı kist veya gebelik diye düşünüyoruz demek ki bundan oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?