- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.421
Evet verdiğim yerdeki eğer aralığı bu cozemedimVerdiğin yerdeki değer aralığın mi 5.08-54.2 arası.onda bir tuhaflık var canım.normal değer aralığı 0.600 yüz 0.700 den başlayıp 7.50 le re falan gidiyor.
Onu bir ara sor canım bir tuhaflık var onda.ama normal değer aralığına göre düşündüğümüzde 6 kusur cikdysa rezervin bayağı iyi.pco falan varmiydi canım sende.Evet verdiğim yerdeki eğer aralığı bu cozemedim
Yok daha yeni alttan muayne oldum sayın güzel dedi yaşına göre azcık tembellik var ama pcos hiçbir zaman demedilerOnu bir ara sor canım bir tuhaflık var onda.ama normal değer aralığına göre düşündüğümüzde 6 kusur cikdysa rezervin bayağı iyi.pco falan varmiydi canım sende.
Çatlamaya mı denk geliyor bnde baslıycam da bu ay bnm döngüm kısa 28 günAdetimin 17.günü haftaya çarşamba başlıcam cnm fitil şeklinde sabah 1 akşam 2 tane
Güzel canım güzel gayet iyi çıkmış 6 ksuur zaten.belli bir yükseklikten sonra pco olabiliyorda ondan sordum.yok dendiyse süper.sen yinede ara sor değer aralığı neden öyle farklı yazıyor diye.Yok daha yeni alttan muayne oldum sayın güzel dedi yaşına göre azcık tembellik var ama pcos hiçbir zaman demediler
Haftaya kadar çatlamış olur diye düşünüyorum cnm dün bir yumurtam 16 diğer 18 mm diÇatlamaya mı denk geliyor bnde baslıycam da bu ay bnm döngüm kısa 28 gün
27 mm sonrası koyu oluyomus cnm bu testlerdeProgestanı ne zamam ve fitil olarakmı kullancaksnz
Bnde çatlama olunca baslayacagim hayırlısı bkalımHaftaya kadar çatlamış olur diye düşünüyorum cnm dün bir yumurtam 16 diğer 18 mm di
Minnak kurabiyelerden al..ebrunun kestinden çok daha güzel..öyle net ki bak atıyım örnel benimArkadaşlar ebru ceyhanin test ücreti ne kadar bilen var mı önümüzdeki ay onu denemeye karar verdim bi kaç yorumda memnun olan üyeler mevcuttu
27 mm sonrası koyu oluyoms canm ovülasyon testlerndeHaftaya kadar çatlamış olur diye düşünüyorum cnm dün bir yumurtam 16 diğer 18 mm di
Bnde ordan alıyorum :)Minnak kurabiyelerden al..ebrunun kestinden çok daha güzel..öyle net ki bak atıyım örnel benim
İnst den mi alıyorsunuz hiç duymadım onuMinnak kurabiyelerden al..ebrunun kestinden çok daha güzel..öyle net ki bak atıyım örnel benim
İnstgramdan. Minnak kurabiyeler yaz çıkar..kadın ve çocuk resmi var yakından..İnst den mi alıyorsunuz hiç duymadım onu
Biz de bayıla bayıla yemiyoruz heraldeayy avakoda hiç sevmem görüntüsünden bile miğdem kalkıyor. Keçi boynzu özü bir dönem kulndı eşim.
Var tatlım yaa büyük marketlerde bulursun migros gibi falan. Ben daha yeni aldım bikaç gün önce.Avakado yok nerden bulcam mevsimi değil diyolar
Alicam bu ay kesin iki ay femera ve çatlatma iğnesi ile denedik psikolojik olarak yıprandım ara verdim birde böyle deniyim olmaz ise aşılama yaptircam insallahİnstgramdan. Minnak kurabiyeler yaz çıkar..kadın ve çocuk resmi var yakından..
Bende 5 tane alıp buzluğa attım avakadoyu..çıkarınca iyi olmuyor...Biz de bayıla bayıla yemiyoruz heraldezafere giden yolda her şey mübahtır
Var tatlım yaa büyük marketlerde bulursun migros gibi falan. Ben daha yeni aldım bikaç gün önce.
Aaaa bunu öğrendiğim iyi oldu sağol cnm27 mm sonrası koyu oluyomus cnm bu testlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?