• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen aynen 😂 çok geriliyorum ama yaa bu ay iğne yapıldığı için bugün akşam ilişki olmalı. Ama yarın akşam olamayacak anneme gidiyoruz çünkü orda kalıcaz. Ya kaçırırsak yeterli olmazsa diye ödüm kopuyor. Çiğ Kuruyemiş tüketin, keçiboynuzu özü içsin eşin. Sen de 3-4 gün avokado ye 😁
Avakado yok nerden bulcam mevsimi değil diyolar

Benim yumurtam çatlıyor sorun yokta azalmış olabilir rezervim sorun yokta işte ne kadar azaldı acep amh baktırdım görcz sonuc cikinca
Canım doktor adetle folikul baktı normal dedi demiştin soyledimi kaç adet folikul gördüğünü yada yazdimi kağıda falan onu biliyormusun.

Bu süreçte neler yaptın cnm peki, nelere dikkat ettin özel bişi yaptın mı hangi günleri değerlendirdin fln fistan 😃
Canım 25-26 peak, 27 çatlama oldu ve biz 23-25-27-28-31 ini değerlendirmiştik 🥰 hepsinde de diz dirsek pozisyonda oldu ve ilişki bittiğinde 10-15 dk o pozisyonda bekledim eşimi odadan gönderip 🙈 ve ilişkiler hep sabah ya da öğle saatlerinde oldu gündüz spermler daha hareketli oluyor diye birkaç yerde yorumda gördüm belki onun da etkisi vardır 🥰 onun dışında dikkat ettiğim bir şey olmadı, hemen aynı gün duş da aldım vajinal yıkama yapmadan 😉 sanırım bu kadar valla 🥰🥰

Arkadaşlar ebru ceyhanin test ücreti ne kadar bilen var mı önümüzdeki ay onu denemeye karar verdim bi kaç yorumda memnun olan üyeler mevcuttu

Canım 25-26 peak, 27 çatlama oldu ve biz 23-25-27-28-31 ini değerlendirmiştik 🥰 hepsinde de diz dirsek pozisyonda oldu ve ilişki bittiğinde 10-15 dk o pozisyonda bekledim eşimi odadan gönderip 🙈 ve ilişkiler hep sabah ya da öğle saatlerinde oldu gündüz spermler daha hareketli oluyor diye birkaç yerde yorumda gördüm belki onun da etkisi vardır 🥰 onun dışında dikkat ettiğim bir şey olmadı, hemen aynı gün duş da aldım vajinal yıkama yapmadan 😉 sanırım bu kadar valla 🥰🥰B
Bizim gündüz ilşiki olma şansı yok ben işteyim hafta içi oda işte ancak gece yarıısndna sonrn aoluyor genelde ilişkilrimiz. Gün aırı yapmımşssınız size.

Canım doktor adetle folikul baktı normal dedi demiştin soyledimi kaç adet folikul gördüğünü yada yazdimi kağıda falan onu biliyormusun.
Değer aralığı niye böyle internettekiler gbi değil anlamadım o yüzden yorum yapabilecek var mı?

Amh sonuc 6.46 değer aralığı min=5.08 max=54.2

Bu iki testi kullanan var mı ben laboquick kasetlerini kullandım ama memnum değilim babyfast kullanan var mı oda 20 tanesi 70 tl

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-06-16-30-53-968_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2021-08-06-16-30-53-968_trendyol.com.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2021-08-06-16-30-45-956_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2021-08-06-16-30-45-956_trendyol.com.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 18
Yumurtlamadan kaç gün sonr bu değer çıktı canım, bir de test yapmış mıydın? Hayırlı olsun
27sinde çatlama oldu canım bata 5 gün kala dün test yaptım iki farklı marka da ikisinde de hayalet çıktı dün atmıştım buraya 🥰🥰 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻🙏🏻🥰 sizlere de en kısa zamanda nasip olsun 🙏🏻

Değer aralığı niye böyle internettekiler gbi değil anlamadım o yüzden yorum yapabilecek var mı?

Amh sonuc 6.46 değer aralığı min=5.08 max=54.2
Verdiğin yerdeki değer aralığın mi 5.08-54.2 arası.onda bir tuhaflık var canım.normal değer aralığı 0.600 yüz 0.700 den başlayıp 7.50 le re falan gidiyor.

Back