- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.441
Hayırlısı inş cnmBnde çatlama olunca baslayacagim hayırlısı bkalım
Hatta şimdi baktım sepette indirimle 78 lıraya denk gelıyor bakım bende beklıom gelen giden yok daha olursam ondan alım bariİnnovital diye geçiyor minnak kurabiyelerin markası onuda internette buldum 30 test 2 de gebelik testi 89 tlydi
Sen all hamile olursan iade edersinHatta şimdi baktım sepette indirimle 78 lıraya denk gelıyor bakım bende beklıom gelen giden yok daha olursam ondan alım bari
civan peçemi çayı ile çörekotu bal tarçını denicemBiz de bayıla bayıla yemiyoruz heraldezafere giden yolda her şey mübahtır
Var tatlım yaa büyük marketlerde bulursun migros gibi falan. Ben daha yeni aldım bikaç gün önce.
Sen all hamile olursan iade edersin
Hamile olursam hediye ederim artıkbenm sata göre bugun olmam lazım ama bu ay ıkıncı kere yumurtladım ona görede 13 agustos gibi, sankim hafiften bir karın ağrıları geliyor gibi bekleyeyim gönlümün efendisini
nereye yaaaa ne güzel dertleşiyordukKızlar bir süre uzaklaşmak sanırım iyi gelecek çünkü artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Hepinizi çok öpüyorum, inşallah hepimiz bebiş haberleri alırız en yakın zamanda. Hepinizi çok seviyorum
Dün çektiklerimi ekliyorum şimdiAaa ben kaçırdım mı resmı
Ben de öyle yapıyorum ama sade de seviyorum. Yanlış kişiye yazdın ama tatlımBende 5 tane alıp buzluğa attım avakadoyu..çıkarınca iyi olmuyor...boll limon sık ince ince dilsalataya kat..hiç belli olmaz yersin
Haa ciğeri sökülenler bunlar hatırladımDün çektiklerimi ekliyorum şimdiA R Y A allahim insallah degerler guzel gider saglikla gelisir büyür gelir kucağımıza
Bu benim gecen ay ki pik günüm meselaAaaa bunu öğrendiğim iyi oldu sağol cnm
Aynısı değil canım..innovita..Hatta şimdi baktım sepette indirimle 78 lıraya denk gelıyor bakım bende beklıom gelen giden yok daha olursam ondan alım bari
Kendi yazmıs kurabıyeli sayfada markayı nettede arastırınca bir alısverıs sıtesınde cıkıyor nesi aymı değil ben onu anlamadımAynısı değil canım..innovita..
Ama neden ki canım ya bizim de durumlar iç açıcı değil ama burda hamile olanları duydukça umudum artıyor sanki. Burda birbirimize destek oluyoruz ya emin ol çok iyi geliyor bana ama yinede sen bilirsin.Kızlar bir süre uzaklaşmak sanırım iyi gelecek çünkü artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Hepinizi çok öpüyorum, inşallah hepimiz bebiş haberleri alırız en yakın zamanda. Hepinizi çok seviyorum
Laboquick ten bende memnun kalmadım renklerini anlayamıyorum ama babyfast kolay kullanımlı ve daha net renkler bozukta çıkan olmadı iki aydırBu iki testi kullanan var mı ben laboquick kasetlerini kullandım ama memnum değilim babyfast kullanan var mı oda 20 tanesi 70 tl
Denedim..minnakkurabiyelerinki daha hassas..daha net..isterseniz dene canımKendi yazmıs kurabıyeli sayfada markayı nettede arastırınca bir alısverıs sıtesınde cıkıyor nesi aymı değil ben onu anlamadım
Aynı marka cnm iste sayfasında yazdığı marka ile netten buldugum marka aynıDenedim..minnakkurabiyelerinki daha hassas..daha net..isterseniz dene canımbende pko var mesela ben o farkı hissettim
Olaydıda bizde sökeydik ciğerini hatta kazıyaydikHaa ciğeri sökülenler bunlar hatırladım
Aynı marka cnm iste sayfasında yazdığı marka ile netten buldugum marka aynı
Ayy kuzum mesajı yanlıs okumusum ya pardon yrmek yaparken elim işte gözüm oynaşta olunca öle olduDenedim..minnakkurabiyelerinki daha hassas..daha net..isterseniz dene canımbende pko var mesela ben o farkı hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?