- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.381
en az 4 gün kala yapın bence gereksiz üzülmeyinBata 7 gün var sol kasığımda bacağıma doğru vuran ağrı ve batma var erken gebelik testi yapsam çıkar mı
allah hayırlısını versin hakkımızdaUmutlar bi şekilde tükenmiyor canım. Bende çok yoruldum cidden. Belirti aramaktan, her ay ovu yapmaktan, takipler denemeler testler.. Yanılmalar üzülmeler..
Kronik infertilite resmen. Başka bişey diyemiyorum.
Yarın Bat günüm. Hala sökülmedim. Pembe akıntı var peçeteye gelen. Hayali çizgili testler filan. Amaaaan..
sperm problemi yok. Ben de o şekilde yapacağım bugün yarın ve sonraki günsperm problemi yoksa yumurtlama ve çatlama dahil değerlendirmek lazım hatta ben abartıp çatlamadan sonra bir gün daha değerlendirdim.
Sabahki ilk idrarda uzun süre susuzluk ve idrar toplanması olduğu için yanlış pozitif sonuç veriyor. Yumurtalama olmadığı halde hergün yumurtlama görebilirsiniz o yüzden yapılmıyor. Çatlamayı d hakeza yakalayamayabilirsiniz...Peki ben birşey soracağım, sabah ilk idrarla neden ovu testi yapılamıyor, sonucta epey bir saat su içmemiş oluyoruz
daha çok çok yeni annesiKızlar bata 4 gün var, tahlil sonucum geldi 20,63+4 gösteriyor uygulama da, sizce değer nasıl?
yerşleme vs olabilir miKuzum pembe lekelenmem oldu bugün. Dünde kahverengi. Yani geliyorum diyor. Belki de kimyasal oldu ve günden güne düştü değer.
Canım pazartesi sabaha kadar tr deyim, pazar aynı saatte kan vericem ama takip bu kadarmaşallah annesiii diyorummm2 güne bir kan ver yükselişine bakalımm beta 3 bine yaklaşınca da randevu al keseyi görmeye gitt
Canım inşallah darısı başına seni o kadaaaar uzun zamandır biliyorum kidaha çok çok yeni annesiMaşallah tebrik ediyorum
Sanmam canım ya keşke olsa. Yerleşme olsaydı hcg nin daha kırmızı çıkması lazımdı. Nasip değilmiş canımyerşleme vs olabilir mi
Bu süreçte neler yaptın cnm peki, nelere dikkat ettin özel bişi yaptın mı hangi günleri değerlendirdin fln fistanCanım pazartesi sabaha kadar tr deyim, pazar aynı saatte kan vericem ama takip bu kadarsonra 9.haftaya kadar ebe randevusu beklemece
Hayırlı olsunKızlar bata 4 gün var, tahlil sonucum geldi 20,63+4 gösteriyor uygulama da, sizce değer nasıl?
Yanıt için teşekkür ederim, ben gün içinde aynı saatte yapıyorum genelde hep sadece merakımdan sordumSabahki ilk idrarda uzun süre susuzluk ve idrar toplanması olduğu için yanlış pozitif sonuç veriyor. Yumurtalama olmadığı halde hergün yumurtlama görebilirsiniz o yüzden yapılmıyor. Çatlamayı d hakeza yakalayamayabilirsiniz...
Aynen aynenAynen kuzum. Boşuna sitres yapmışım . Şimdi bize bol bol enerji lazım
Ben adet oldumBenim de 28 gun bakalım bugün kasik ağrısı ile uyandım .. üşütme de olabilir diye düşünüyorum sanirim günü gelmeden test yaptıracağım
Bizim sizinle aynıydı bende beklıyorum normalde bugun olması lazım ama çok düşününce sapıttı herhalde yıneBen adet oldum
ayy avakoda hiç sevmem görüntüsünden bile miğdem kalkıyor. Keçi boynzu özü bir dönem kulndı eşim.Aynen aynençok geriliyorum ama yaa bu ay iğne yapıldığı için bugün akşam ilişki olmalı. Ama yarın akşam olamayacak anneme gidiyoruz çünkü orda kalıcaz. Ya kaçırırsak yeterli olmazsa diye ödüm kopuyor. Çiğ Kuruyemiş tüketin, keçiboynuzu özü içsin eşin. Sen de 3-4 gün avokado ye
tmm canım haber verirsin yineSanmam canım ya keşke olsa. Yerleşme olsaydı hcg nin daha kırmızı çıkması lazımdı. Nasip değilmiş canımgeceye sökülür belli.
hahahahha... İz bıraktım deseneCanım inşallah darısı başına seni o kadaaaar uzun zamandır biliyorum ki
Benim yumurtam çatlıyor sorun yokta azalmış olabilir rezervim sorun yokta işte ne kadar azaldı acep amh baktırdım görcz sonuc cikincaPeki sorun neymiş onla ilgili bi şey dedi mi? Ya ben anlamıyorum yumurta gelişip çatlamıyosa nasıl adet oluyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?