Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
allah hayırlısını versin hakkımızda

Peki ben birşey soracağım, sabah ilk idrarla neden ovu testi yapılamıyor, sonucta epey bir saat su içmemiş oluyoruz
Sabahki ilk idrarda uzun süre susuzluk ve idrar toplanması olduğu için yanlış pozitif sonuç veriyor. Yumurtalama olmadığı halde hergün yumurtlama görebilirsiniz o yüzden yapılmıyor. Çatlamayı d hakeza yakalayamayabilirsiniz...

maşallah annesiii diyorummm 2 güne bir kan ver yükselişine bakalımm beta 3 bine yaklaşınca da randevu al keseyi görmeye gitt
Canım pazartesi sabaha kadar tr deyim, pazar aynı saatte kan vericem ama takip bu kadar sonra 9.haftaya kadar ebe randevusu beklemece

Yanıt için teşekkür ederim, ben gün içinde aynı saatte yapıyorum genelde hep sadece merakımdan sordum

Aynen kuzum. Boşuna sitres yapmışım . Şimdi bize bol bol enerji lazım
Aynen aynen çok geriliyorum ama yaa bu ay iğne yapıldığı için bugün akşam ilişki olmalı. Ama yarın akşam olamayacak anneme gidiyoruz çünkü orda kalıcaz. Ya kaçırırsak yeterli olmazsa diye ödüm kopuyor. Çiğ Kuruyemiş tüketin, keçiboynuzu özü içsin eşin. Sen de 3-4 gün avokado ye

ayy avakoda hiç sevmem görüntüsünden bile miğdem kalkıyor. Keçi boynzu özü bir dönem kulndı eşim.

Bat tan önce test yapılacaksa illa erken gebelik testi mi alınmalı mı? Kaset test ne zaman doğru sonucu verir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…