- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.401
Avakado yok nerden bulcam mevsimi değil diyolarAynen aynençok geriliyorum ama yaa bu ay iğne yapıldığı için bugün akşam ilişki olmalı. Ama yarın akşam olamayacak anneme gidiyoruz çünkü orda kalıcaz. Ya kaçırırsak yeterli olmazsa diye ödüm kopuyor. Çiğ Kuruyemiş tüketin, keçiboynuzu özü içsin eşin. Sen de 3-4 gün avokado ye
Canım doktor adetle folikul baktı normal dedi demiştin soyledimi kaç adet folikul gördüğünü yada yazdimi kağıda falan onu biliyormusun.Benim yumurtam çatlıyor sorun yokta azalmış olabilir rezervim sorun yokta işte ne kadar azaldı acep amh baktırdım görcz sonuc cikinca
yaş kaç sizinBenim yumurtam çatlıyor sorun yokta azalmış olabilir rezervim sorun yokta işte ne kadar azaldı acep amh baktırdım görcz sonuc cikinca
Canım 25-26 peak, 27 çatlama oldu ve biz 23-25-27-28-31 ini değerlendirmiştikBu süreçte neler yaptın cnm peki, nelere dikkat ettin özel bişi yaptın mı hangi günleri değerlendirdin fln fistan
Bat belli değil düzensiz yaş 23 bekleme süresi 10 ay bu ay letu hap basladimCanım bilgilerini yazarsan eklerim tabi bat yaş ve kaç aydır beklysn
Bizim gündüz ilşiki olma şansı yok ben işteyim hafta içi oda işte ancak gece yarıısndna sonrn aoluyor genelde ilişkilrimiz. Gün aırı yapmımşssınız size.Canım 25-26 peak, 27 çatlama oldu ve biz 23-25-27-28-31 ini değerlendirmiştikhepsinde de diz dirsek pozisyonda oldu ve ilişki bittiğinde 10-15 dk o pozisyonda bekledim eşimi odadan gönderip ve ilişkiler hep sabah ya da öğle saatlerinde oldu gündüz spermler daha hareketli oluyor diye birkaç yerde yorumda gördüm belki onun da etkisi vardır onun dışında dikkat ettiğim bir şey olmadı, hemen aynı gün duş da aldım vajinal yıkama yapmadan sanırım bu kadar valla B
O zaman listenin sonuna ekleyeyim cnm sıralı ya çünkü hadi hayırlısı olsunBat belli değil düzensiz yaş 23 bekleme süresi 10 ay bu ay letu hap basladim
30 tane ovulasyon testi + 2 gebelik testi 90 liraArkadaşlar ebru ceyhanin test ücreti ne kadar bilen var mı önümüzdeki ay onu denemeye karar verdim bi kaç yorumda memnun olan üyeler mevcuttu
Yumurtlamadan kaç gün sonr bu değer çıktı canım, bir de test yapmış mıydın? Hayırlı olsunKızlar bata 4 gün var, tahlil sonucum geldi 20,63+4 gösteriyor uygulama da, sizce değer nasıl?
30 tl ye aldığım zamanaları bilyiorum 2 sene önce30 tane ovulasyon testi + 2 gebelik testi 90 lira
Önceden 80'di zam yapmış, birçok yere göre pahalı biraz
Ay insallah öyledir canm en azından benim oyle olduYaa ilk defa duyuyorum bunu yıllardır 28 29 günde bir olurum geçen ay ilk defa 25 gün sonra oldum bu bir işaret mi acaba
Değer aralığı niye böyle internettekiler gbi değil anlamadım o yüzden yorum yapabilecek var mı?Canım doktor adetle folikul baktı normal dedi demiştin soyledimi kaç adet folikul gördüğünü yada yazdimi kağıda falan onu biliyormusun.
27sinde çatlama oldu canım bata 5 gün kala dün test yaptım iki farklı marka da ikisinde de hayalet çıktı dün atmıştım burayaYumurtlamadan kaç gün sonr bu değer çıktı canım, bir de test yapmış mıydın? Hayırlı olsun
Aaa ben kaçırdım mı resmı27sinde çatlama oldu canım bata 5 gün kala dün test yaptım iki farklı marka da ikisinde de hayalet çıktı dün atmıştım burayainşallah sağlıkla kucağımıza alırız sizlere de en kısa zamanda nasip olsun
Verdiğin yerdeki değer aralığın mi 5.08-54.2 arası.onda bir tuhaflık var canım.normal değer aralığı 0.600 yüz 0.700 den başlayıp 7.50 le re falan gidiyor.Değer aralığı niye böyle internettekiler gbi değil anlamadım o yüzden yorum yapabilecek var mı?
Amh sonuc 6.46 değer aralığı min=5.08 max=54.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?