- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 39
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.461
Nasıl anlatıyım bilmiyorum..eğer internetteki mavi mi? Bilmiyorum ama en bon çıkan ve yeni üretim olanı sevgi abla satıyor.ben maviyi de denedim.yeşilide denedim.ebru ceylanıda denedim istersen atıyım.bak birazdan..karşılaştır.kasetleride denedim.en iyisinin kesinlikle hassas olan minnak kurabiyeler olduğunu cidden her ay alıyorum.onun testinin üstüne tanımam..bak leşil ne kadar soluk o ay o gün yumurtlamışım ama pik göstermiyor gibiydiAynı marka cnm iste sayfasında yazdığı marka ile netten buldugum marka aynı
Benim de az önce çıkmış amh 4,73 çok mu yüksek ya :/Değer aralığı niye böyle internettekiler gbi değil anlamadım o yüzden yorum yapabilecek var mı?
Amh sonuc 6.46 değer aralığı min=5.08 max=54.2
Evet cnm anladım ben mesajı yanlış okumusumNasıl anlatıyım bilmiyorum..eğer internetteki mavi mi? Bilmiyorum ama en bon çıkan ve yeni üretim olanı sevgi abla satıyor.ben maviyi de denedim.yeşilide denedim.ebru ceylanıda denedim istersen atıyım.bak birazdan..karşılaştır.kasetleride denedim.en iyisinin kesinlikle hassas olan minnak kurabiyeler olduğunu cidden her ay alıyorum.onun testinin üstüne tanımam..bak leşil ne kadar soluk o ay o gün yumurtlamışım ama pik göstermiyor gibiydi
Maşallah de cnm vallaBenim de az önce çıkmış amh 4,73 çok mu yüksek ya :/
Maviymiş cnm baktım da nerden alalım şimdi sayfadan mı netteki ile aynı mı sayfadakiNasıl anlatıyım bilmiyorum..eğer internetteki mavi mi? Bilmiyorum ama en bon çıkan ve yeni üretim olanı sevgi abla satıyor.ben maviyi de denedim.yeşilide denedim.ebru ceylanıda denedim istersen atıyım.bak birazdan..karşılaştır.kasetleride denedim.en iyisinin kesinlikle hassas olan minnak kurabiyeler olduğunu cidden her ay alıyorum.onun testinin üstüne tanımam..bak leşil ne kadar soluk o ay o gün yumurtlamışım ama pik göstermiyor gibiydi
Ben 30 tane ovülasyon +5 tane asla hiç yanıltmayan en hassas gebelik testi gönderiyor asla kaset testler gibi değil..kaç aydır bi kere bile umut veren çizgi göremedim..90 tlEvet cnm anladım ben mesajı yanlış okumusumsımdı anladım ne dediğini nette gördüğümü atarım bem şimdi resmini sen kaça alıon peki
Ben böyle bir şey gordum benim hiç böyle pco tanım falan yok zatenBenim de az önce çıkmış amh 4,73 çok mu yüksek ya :/
Eğer özellikle pkonuz varsa instgramdan minnak kurabiyelerden alın.alırmende sevgi abla pkoluyum dersen..ona göre gönderiyor.burdün pkolulara da bilgi vermiş oluyum atıyom sayfayıMaviymiş cnm baktım da nerden alalım şimdi sayfadan mı netteki ile aynı mı sayfadaki
Benim 9 larda çıktıBenim de az önce çıkmış amh 4,73 çok mu yüksek ya :/
Mavi test es innoviBen 30 tane ovülasyon +5 tane asla hiç yanıltmayan en hassas gebelik testi gönderiyor asla kaset testler gibi değil..kaç aydır bi kere bile umut veren çizgi göremedim..90 tl
Maviymiş cnm baktım da nerden alalım şimdi sayfadan mı netteki ile aynı mı sayfadaki
5 den yukarısı pco oluyomuş ben netin yalancısıyımBenim 9 larda çıktıben nerelere gidem
Evett öyle malesef5 den yukarısı pco oluyomuş ben netin yalancısıyımdaha doktora gitmedim gidince sorucam bakalım nedirr bu değerler hocam
Canım 5 den yukarısı için de pco diyorlar benim de 5 e yakın ya ondan sordumMaşallah de cnm valla
İşte pko var mı yok mu bılmıom gecrn aykı laboquick lerde cok dalgalanma oldu, normalde erken menapoz oldugumdan 6 ayda bir kontrolum var oda pazartesi gunu ama reglın 2 veya 3. Günü gitmem lazım adet günümü beklıom ama erken menapozlı birisinin pcosu olabılır mı kı ya mantıkenEğer özellikle pkonuz varsa instgramdan minnak kurabiyelerden alın.alırmende sevgi abla pkoluyum dersen..ona göre gönderiyor.burdün pkolulara da bilgi vermiş oluyum atıyom sayfayı
Benimki de yakın ama bilemedimEvett öyle malesef
Benim amh 0.5 lerde gezıyor pko olması imkansızEğer özellikle pkonuz varsa instgramdan minnak kurabiyelerden alın.alırmende sevgi abla pkoluyum dersen..ona göre gönderiyor.burdün pkolulara da bilgi vermiş oluyum atıyom sayfayı
Amh yüksek olmadı pko belirtisi.. Sende bilmeden pko lu olabilirsinDeğer aralığı niye böyle internettekiler gbi değil anlamadım o yüzden yorum yapabilecek var mı?
Amh sonuc 6.46 değer aralığı min=5.08 max=54.2
Oyle mi erken değil miBen adet oldum
Senin erken değil mi yaaaOyle mi erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?