Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı marka cnm iste sayfasında yazdığı marka ile netten buldugum marka aynı
Nasıl anlatıyım bilmiyorum..eğer internetteki mavi mi? Bilmiyorum ama en bon çıkan ve yeni üretim olanı sevgi abla satıyor.ben maviyi de denedim.yeşilide denedim.ebru ceylanıda denedim istersen atıyım.bak birazdan..karşılaştır.kasetleride denedim.en iyisinin kesinlikle hassas olan minnak kurabiyeler olduğunu cidden her ay alıyorum.onun testinin üstüne tanımam..bak leşil ne kadar soluk o ay o gün yumurtlamışım ama pik göstermiyor gibiydi

Eklentiler

• IMG-20210626-WA0019.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20210626-WA0016.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20210806_174709.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 55
Evet cnm anladım ben mesajı yanlış okumusum sımdı anladım ne dediğini nette gördüğümü atarım bem şimdi resmini sen kaça alıon peki

Maviymiş cnm baktım da nerden alalım şimdi sayfadan mı netteki ile aynı mı sayfadaki

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-06-17-52-25-257_com.dmall.mfandroid.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 58
Days comfort kullanipta yanilan var mi acaba
Dün adet günümde test yaptim negatif çıktı bugunde adet olmadim bir turlu ne agrim.var ne sızım testin yanilma payi olabilir mi günümde yapmama ragmen

Evet cnm anladım ben mesajı yanlış okumusum sımdı anladım ne dediğini nette gördüğümü atarım bem şimdi resmini sen kaça alıon peki
Ben 30 tane ovülasyon +5 tane asla hiç yanıltmayan en hassas gebelik testi gönderiyor asla kaset testler gibi değil..kaç aydır bi kere bile umut veren çizgi göremedim..90 tl

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-06-17-57-31-815_com.instagram.android.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 40
Eğer özellikle pkonuz varsa instgramdan minnak kurabiyelerden alın.alırmende sevgi abla pkoluyum dersen..ona göre gönderiyor.burdün pkolulara da bilgi vermiş oluyum atıyom sayfayı
İşte pko var mı yok mu bılmıom gecrn aykı laboquick lerde cok dalgalanma oldu, normalde erken menapoz oldugumdan 6 ayda bir kontrolum var oda pazartesi gunu ama reglın 2 veya 3. Günü gitmem lazım adet günümü beklıom ama erken menapozlı birisinin pcosu olabılır mı kı ya mantıken düşününce bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…