- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 38
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.361
Anam sen ne zaman şüphelendin gızzzzKızlar bata 4 gün var, tahlil sonucum geldi 20,63+4 gösteriyor uygulama da, sizce değer nasıl?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam sen ne zaman şüphelendin gızzzzKızlar bata 4 gün var, tahlil sonucum geldi 20,63+4 gösteriyor uygulama da, sizce değer nasıl?
maşallah annesiii diyorummm
Hayırlı olsun canım. Rabbim saglikla kavusmanizi nasib etsinKızlar bata 4 gün var, tahlil sonucum geldi 20,63+4 gösteriyor uygulama da, sizce değer nasıl?
senin testin çok güzel belliydi cici bebek vardı regl mi olcağını düşünüyosunn bak ovulasyon da sinyal vermeye başlamışş. regl gününden sonra koyulaşmıştı bende deBak mesela yukarıdaki dünkü lh bata 2 kala, alttaki testte bugünkü lh bata 1 kalaEki Görüntüle 2897631
Hiçbir şeyden şüphelenmedim valla eşimin doğumgünüydü dün onun için test yaptım belirti olmasa da ve silik çizgi çıktıAnam sen ne zaman şüphelendin gızzzzmaşallah maşallah gelsin bebeler
sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
Amin canım inşallah size de nasip olsun en kısa zamandaHayırlı olsun canım. Rabbim saglikla kavusmanizi nasib etsin![]()
Benim de 13 Ağustos çok yakınız bakalım inşallah hamileyizdir hepimizTamamen ğeçti mi adet belirtin benimde 10 ağustos..
Ne mübarek adammış vallaHiçbir şeyden şüphelenmedim valla eşimin doğumgünüydü dün onun için test yaptım belirti olmasa da ve silik çizgi çıktı![]()
Adet belirtisi değildi canım o. Evet tamamen geçtiTamamen ğeçti mi adet belirtin benimde 10 ağustos..
Ay hadi inşallah bu ay herkes güzel haberler alsın. Daha 13 gün var bata bakalım nasıl bekleyeceğizyok net görünüyor artık hepimiz ovulasyon testi uzmanı oldukdevam edin bakalım daha neler göreceğiz
Kuzum pembe lekelenmem oldu bugün. Dünde kahverengi. Yani geliyorum diyor. Belki de kimyasal oldu ve günden güne düştü değer.senin testin çok güzel belliydi cici bebek vardı regl mi olcağını düşünüyosunn bak ovulasyon da sinyal vermeye başlamışş. regl gününden sonra koyulaşmıştı bende de
anladımmmm.. yine hatrı sayılır bir yükselmeBak mesela yukarıdaki dünkü lh bata 2 kala, alttaki testte bugünkü lh bata 1 kalaEki Görüntüle 2897631
Bence bekleyin erken evrede olsa negatif görmek üzüyorBata 6 gün var test yapsam mı ? Beklesem mi? Belirti falanda yok da can sıkıntısı![]()
Neydi sorun canımSorularıma yanıt bulamıom küstüm oynamıom ben![]()
Erken testler max 6 gün öncesini veriyor cnm erken olur test içinBata 7 gün var sol kasığımda bacağıma doğru vuran ağrı ve batma var erken gebelik testi yapsam çıkar mı