- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.341
sperm problemi yoksa yumurtlama ve çatlama dahil değerlendirmek lazım hatta ben abartıp çatlamadan sonra bir gün daha değerlendirdim.Kızlar benim beklenen pik geldi bugün gecikmeli olarak. Ben döngünün 15.16 günü günü muhakkak piki görürdüm. Bugün döngünün 18. günü ve piki yakaladım Allahın izniyle. Dün değerlendirmiştik zaten. Şİmdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Mecbur bugünde değerlendireceğiz şansa bırakmayacağım bu sefer. Çatlayana kadar her gün değerlendireceğim gerekirse :)
yok net görünüyor artık hepimiz ovulasyon testi uzmanı oldukSeni ver bende de pko var o yüzden çatladı mı emin olamadım. Bende biraz daha devam edeyim dediğiniz gibi bakalım bir daha pik görecek miyiz. Denemelere de devam edelim belki o ay bu aydır
Bat a 5 gün kala öğrenmiştim erken gebelik testiyle o zamanlar başlamıştıPeki kaçıncı haftada başladı?
Umutlar bi şekilde tükenmiyor canım. Bende çok yoruldum cidden. Belirti aramaktan, her ay ovu yapmaktan, takipler denemeler testler.. Yanılmalar üzülmeler..Valla herkes çektiğini biliyor. Ben de çok yoruldum. ama umudum da hiç sönmüyor. Bazen diyorum allahım bu isteği içimden al artık farklı şeyler düşünüp onlara odaklanayım. Ne kadar sürecek bu şekilde diyorum olmuyor işte diyorum. Sonrada diyorum ki son bir tüp bebekte deneyelim yine olmazsa boşverelim artık. Bu durumdayım yani canım
Tamamen ğeçti mi adet belirtin benimde 10 ağustos..11 ağustos. Benim sağ kasığımda 2- 3 gün süren batmalarım oldu.Ya yumurtluyorum ya da yumurtam çatlıyor diye düşünmüstüm. şimdi yok kasık ağrım.
Adetten önce canım lh yükseliyor..hep benimde böyle çıkar 2 gün sonra adet olurimBunlarda bugünün lh ve hcg testleri. Hamile değilim belli de neden test böyle? Eki Görüntüle 2897622
Ondan muhtemelen. Yarına olucam zaten. Ovu testlerini artık boşa harcamayayımAdetten önce canım lh yükseliyor..hep benimde böyle çıkar 2 gün sonra adet olurim
Aynen harcama adet öncesi böyle oluyor yarım koyu..Ondan muhtemelen. Yarına olucam zaten. Ovu testlerini artık boşa harcamayayım
bat yarın mıBunlarda bugünün lh ve hcg testleri. Hamile değilim belli de neden test böyle? Eki Görüntüle 2897622
bu yükselmiş halimi anlamadım hiçAdetten önce canım lh yükseliyor..hep benimde böyle çıkar 2 gün sonra adet olurim
Sağol canım. Ondan demek. Ben pek adet öncesi ovu testi yapmazdımda şaşırdım. Yarına olsam da biran önce bitse gitseAynen harcama adet öncesi böyle oluyor yarım koyu..
Yarın canım aynen.bat yarın mı
Valla benim hep adetten 2 ğün önce nasıl koyulaşıyor ovülasyon..hatta ilk başıma ğeldiğinde ğebelk mi ki diye nasıl sevinmiştim..artık alıştımSağol canım. Ondan demek. Ben pek adet öncesi ovu testi yapmazdımda şaşırdım. Yarına olsam da biran önce bitse gitse
Ay tebrik ederim canımKızlar bata 4 gün var, tahlil sonucum geldi 20,63+4 gösteriyor uygulama da, sizce değer nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?