Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuuzm bakalım gün şıraya devamke Yapıştır

peki bir fark gördünüz mü
Omega 3 kullanmaya ilk başladığınızda fark görülüyor. Elbet sonrasında da bir şeyler oluyordur ama farketmiyorum ben artık vücut alıştığı için sanırım. İlk değişiklikler çarpıcı oluyor hep. Tırnaklarımda güçlenme, saçlarımda canlılık, saç dökülmesinde azalma,yüzüme de bir güzellik gelmişti farkediyordum değişiklikleri.

Ben 3. kutuyu kulanıyorum. Ama benim takviye olduğu için DHA sı 250 diğer bir değer var oda 50 oranında. SAf omegalarda bu değerler çok daha yüksek

Ben 3. kutuyu kulanıyorum. Ama benim takviye olduğu için DHA sı 250 diğer bir değer var oda 50 oranında. SAf omegalarda bu değerler çok daha yüksek
Omega 3 te önemli olan şeylerden biri DHA ve EPA miktarları. Venatura 1600 lük olanda EPA 640 mg DHA 480 mg. Günde 2 kapsül içiyordum. Möllere geçtim sıvı formuna günde 15 ml içiyorum. Möllerin 5 ml sinde DHA 540 EPA 360 mg. 15 ml içerek 3000 mg yakın tüketmiş oluyorum. Günde 2000-3000 arası öneriliyor. Ben gebelik için başlamadım omega 3 e yaklaşık 3 senedir düzenli kullanıyorum. Gebelik için başladığım tek takviye metilfolat. İyota da başlamayı düşünüyorum tabii testim pozitif çıkarsa bu ay

Meraba kızlar
Sizlere birsey danışmak istiyorum
Tahmini bat 11 ağustos
Ve 12 ağustos ta evlilik yildonumumuz..
Hediye düşünürken aklıma geldi de hamile isem en büyük hediye olur ona göre söylerim ogun veya birseylere yazar eline paket şeklinde veririm.. ama öncesinde öğrenebilir miyim? Değilse başka birseylwr dusunmem lazim

Ben oğlum 4 yaşındayken istemeye başladım ama nasip olmadı pğlum 7 yaşında şuan Ben de 38 yaşındayım
Yani en fazla 5 yas girsn araya dedm ama sanrm fark artacak. İnsan hemen olacak saniyor da oyle deilmis. İlki normal yollarla mi oldu acaba sizin de

Kan testi vermeden emin olamazsin kıpkırmızı kan gelmiyor anladığım kadarıyla regl geciksin test yaptır kan testi
Canım regl hep böyle başlıyor. Umudum kalmadı. Nasip değil anladım artık
Canım o yerleşme kanaması olmasın
Keşke ama sanmıyorum. İki gün daha bekleyeceğim adeti ama umudum bitti. Bende artık tükendim cidden..

Kızlar selam. 2 ay önce doktora gitmiştim hiçbir sorun yok 1 yıl dene gel demişti. Ama doktor çok ilgisiz gelmişti bana, folik asit bile vermedi siz düşünün. Benim de içim rahat etmedi bugün başka bir doktora geldim prof. 3 aydır korunmadığımızı söyledim. Muayene etti pcos manzarası var dedi. Ben şok. Evlenmeden önce ve sonra bir çok kez doktora gittim hiç böyle bi şey duymadım daha önce. Hormon testi istedi onları verdim. Hsg istedi, eşimden de spermiyogram ve başka testler istedi. Sanırım her şeyden emin olmak istiyor ama sizce de hsg için çok erken değil mi ? Biraz korkuyorum ondan size danışmak istedim hala şoktayım bir anda pcos teşhisi konur mu?

Valla gebeşik için sanırım bu değerler yeterliymiş benim kullandığımm doz miktar ıyeni. Ama evde bir folik asitim var açılmamış kutu. Önümüzdeki ay onu kullanıp bitimeyi düşünüyorum. Yanında da venatura laacğaım 60 kapsüllüden. Ben gebelk öncesi yumurtalıklar gelişmesi açıcından kullanıyorum

pcos görünümü var demiş. SEndrom olması korkulacak durum. Sizde yumurta sayısı fazla görmüştür. Sıkıntı değil aslında bu durum avantaja çevrilebilir. HSG de c kollu ağrısız çeken makineler var onu tercih edersizi. Erkenden yol almış olursunuz öyle düşününün

Evet oluyor. Daha önceki aylarda gebeliğe yoruyordum her türlü belirtiyi fakat Sonu hüsran. Beynimin küçük oyunlar diyip bıraktım artık. Belirti takip etmiyorum.Fakat Sizinki farklı olabilir bilemiyorum
Cunku böyle dönemlerden kendi vhcudumuzu cok dinliyoruz, en ufak birseyi buna yoruyoruz beklentimiz olduğu için.. daha önceki zamanlarda da cok yaşadım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…