- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.021
O kadar test nasıl silik çıktı ?İnsallah canm çok teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar test nasıl silik çıktı ?İnsallah canm çok teşekkür ederim![]()
Valla inanin hicbir fikrim yokO kadar test nasıl silik çıktı ?
Aynen cnm. Degerlerine baktrdn mi pekievet canım 2. ay gebe kaldım ben oğluma maşalalh. Bu da böyle oldu vardır bir hayır.
Bende regl olucak gibi hissediyorum dedim ama hamileydim iki belirtti birbirine karissbiliyor umut tükenmez kaç yaşındasın ne zamandır bekliyorsunCanım regl hep böyle başlıyor.Umudum kalmadı. Nasip değil anladım artık
Keşke ama sanmıyorum. İki gün daha bekleyeceğim adeti ama umudum bitti. Bende artık tükendim cidden..![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnş önümüzdeki günlerde güzel haberler alırsınız....Valla inanin hicbir fikrim yok![]()
Umarim umudum kalmadi artik1 yıl olcakHakkınızda hayırlısı olsun. İnş önümüzdeki günlerde güzel haberler alırsınız....
Bnde negatif çıkacak korkusundan daha test bile yapamadm canmUmarim umudum kalmadi artik1 yıl olcak
Allahim bizede nasip etsin insallahBnde negatif çıkacak korkusundan daha test bile yapamadm canm
sen artık doğumu bekliyorsun heralde. bak taa ne zaman demiştin ki yarın olmazsam 5inde test yapcam söz. bugün 5iiBnde negatif çıkacak korkusundan daha test bile yapamadm canm
Canım 38 yaş. İkinci çocuk için Bir yıla yakındır uğraşıyoruz. Ovu takipli şubattan beri. Ama araya covit girdi şu bu off ne biliim. Eylüle kaldı umutlarBende regl olucak gibi hissediyorum dedim ama hamileydim iki belirtti birbirine karissbiliyor umut tükenmez kaç yaşındasın ne zamandır bekliyorsun
Eşimle tartışmam oldusen artık doğumu bekliyorsun heralde. bak taa ne zaman demiştin ki yarın olmazsam 5inde test yapcam söz. bugün 5ii
Canım eski attığın test de çizgi vardı sonrasında tekrardan yapti mi.ben hiç yaşamadım ama yerleşme olabilir burda bu şekilde olan varmış.uzme kendini bende de sorun yok ama ikinci çocuk olmuyor hayirlisiCanım regl hep böyle başlıyor.Umudum kalmadı. Nasip değil anladım artık
Keşke ama sanmıyorum. İki gün daha bekleyeceğim adeti ama umudum bitti. Bende artık tükendim cidden..![]()
Hadi inşallah bu ay nasip olurKızlar az önce yumurta kontrolünden çıktım. 3 yumurtam var çok şükürçatlatma iğnesi yaptı. Bi de duphaston verdi. Daha önce kullanmadım. Pazar günü başlayacaksın dedi.
Aynı gidiyorduk seninleben de doktordan geldim. Bana da ç.iğnesi yaptı ve duphaston verdi. Ne farkı var bilmiyorum açıkçası. Yumurtaların gayet iyi büyüklükte. Pik olmadığına göre daha da büyür zaten. Her şey yolunda, inşallah güzel haberleri de birlikte paylaşırız
inş cnm bu ay hamiş kalırız![]()
Bende görüyorumKızlar allah aşkına bir bakın şu teste bata 5 gün var erken gebelik testi yaptım, 4 dk da şu silik çizgi çıktı siz de görüyor musunuz
Her ay yumurtan çatlamıyo olabilir dedi. İlaçla halledicez onu falan dedi. Hayatımda hiç regl düzensizliği bile yaşamadım yaşasam olabilir dicem de aklım almadı gerçekten. Yumurta rezervin iyi dedi. Hastaneden çıktığımdan beri şaşkınım şu sonuçlar bi çıksın atıcam size de. Hsg yi de kendisi çekiyormuş çok ağrı olursa bırakıyorum dedipcos görünümü var demiş. SEndrom olması korkulacak durum. Sizde yumurta sayısı fazla görmüştür. Sıkıntı değil aslında bu durum avantaja çevrilebilir. HSG de c kollu ağrısız çeken makineler var onu tercih edersizi. Erkenden yol almış olursunuz öyle düşününün
Ağrı olmuyor ınan bana normal muayene daha zor konuşuyor senle ordaki dr hiç birşey anlamiyorsun bile korkma canim bence yaptir kafan rahat olur en azındanHer ay yumurtan çatlamıyo olabilir dedi. İlaçla halledicez onu falan dedi. Hayatımda hiç regl düzensizliği bile yaşamadım yaşasam olabilir dicem de aklım almadı gerçekten. Yumurta rezervin iyi dedi. Hastaneden çıktığımdan beri şaşkınım şu sonuçlar bi çıksın atıcam size de. Hsg yi de kendisi çekiyormuş çok ağrı olursa bırakıyorum dedi
ya sen artık kendi ruh sağlığın için kaynanana höst de ve kendi evine git kaç yaşında insanlarız annen seni kaynananda yaşa psikolojik işkence çek diye doğurmadı heralde. eşin de bir zahmet uzakta olduğu için karışmasın senin konforuna ne demek içi rahat etmiyor bir test almaya gidecek özgürlüğün yok ise bir zahmet içi de rahat edecek sen kendi evinde kaldıkça ay cinlendim valla gelip yolcam kaynana görümce kim var kim yoksaEşimle tartışmam olduya burda test almaya gitcem kv herseye engel herseye karışmaya uğraşıyor daha 50 yaşında ama sanırsın 80 yaşında insan gibi davraniyor salmadi cikamadm