Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi vermeden emin olamazsin kıpkırmızı kan gelmiyor anladığım kadarıyla regl geciksin test yaptır kan testi

Kızlar günaydın bir kaç gündür bakamadım buraya inş yeni hamişler vardır kızlar benim bugün kontrolum vardı klomen kullandım 2 yumurtam oluşmuş biri 16.46 diğeri18.38 büyüklüğünden sağ tarafımda oluşmuş sol tarafımda oluşmamış doktor progestan verdi ve bu ay olmazsa bir daha ki ay çatlama iğneside verecek yumurtalar bu büyüklükte döllenir mi 1 hafta gün aşırı ilişki dedi ve kızlar ovulasyon testim bu şekilde kesinlikle pko olanlar doktor kontrolunde yumurta takibi yapın şu anda ovulasyonum daha koyu olması gerekmez miydi .kızlar aranızda progestan kullanan oldu mu

Canım o yerleşme kanaması olmasın

Çok geçmiş olsun canım. Demekki çok düşük seviyelerdeydi senin değer. İğelerden sonra tekrar aynı hissetyisen. Bana d bir multi vitamin verdi doktor omega 3 içerikli hem de folik asit içinde alfabe gibi bütün vitaminler var :) Şimdi sen böyle yazınca hemen içeriğine tekrar baktım B12 var mı diye. Varmış oda.

Bat beklenen adet tarihi, sat son adet tarihi İnşalkah gönlünden geçen olsun çok beklemeden
Aminn inş çok teşekkür ederim
Kızlar bu arada folik asit başlıycam
Önerdiğiniz bir marka var mı
Sizler ne kullanıyosunuz
Kan tahlili verdim bugün
Vitamin mineral ne eksikse bi çıksın diye

Aynen öyle 100 yakın çıktı değer.. Ben zaten değerimden ötürü paylaşmadım. Burada çok fazla belirtiler arıyoruz gebelik düşüncesine odaklanıp vücudumuzun uyarılarını göz ardı edebiliyoruz. Sonucunuz negatif çıkarsa kan testi ile değerlerinize baktırmayı ihmal etmeyin demek içindi...

Aynı gidiyorduk seninle ben de doktordan geldim. Bana da ç.iğnesi yaptı ve duphaston verdi. Ne farkı var bilmiyorum açıkçası. Yumurtaların gayet iyi büyüklükte. Pik olmadığına göre daha da büyür zaten. Her şey yolunda, inşallah güzel haberleri de birlikte paylaşırız

ya normalde kaç yumurta oluyor azı çoğu nedir yani bunun
Canım normalde her ay 1 yumurtamız oluyor ama ilaçla daha fazla yumurta elde ediliyor, hem de benim gibi yumurtaları gelişmeye ler için büyümesini sağlıyor. Herkeste farklı sayıda oluyor. 1 tane iyi boyutlarda olması yeterli zaten. 4-5taneden fazla olunca da sıkıntı olabiliyor. 6 yumurtam gelişmişti ilk başladığımda geçen yıl. O zamanlar gebelik olmadı mesela. 3.kez kullandığımda 1 tane yumurtam vardı ve gebelik oldu ama düşük oldu. Sayısına çok takılma yani

sonunda aydınlandım teşekkür ederim. hep kafama takılıyordu

Ben oğlum 4 yaşındayken istemeye başladım ama nasip olmadı pğlum 7 yaşında şuan Ben de 38 yaşındayım

Bat larımız aynı Ama ben bu ovuasyonda ya geç kaldım yadad yumurtlamadım. Yada erken yumurtladım bilmiyorum ama deniyorum yinede
Öyle mii, süper güzel haberler paylaşırız birlikte o zaman inşallah.. Daha önce de söyledim düzenli ilişkin olduysa hiç takılma, devam et ovülasyona da, belki daha olmamıştır yumurtlama. Gerilme boşuna, ilişkiyi bırakma yeter

anladım ne demek istediğinizi. Ben de böyle bir yorum yaptım farklı açıdan. geçmiolsun tekrar.

Amin inşallah dayanamayıp hastaneye tekrar kan verdim 0-2 referans aralıgı hastanenin ve doktor degerinin bir tık ustunde cıkmiş 2 gün sonra tekrar kan ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…